А що се отнася за секса, аз не знам как може да стигаш до такава крайна близост с някой, който не можеш да понасяш през останалото време!

rabotnata pchela написа:О, толкова е трудно да се вземе такова решение за по-голяма част от хората, склонни са да търпят и да страдат, само и само да имат мир пред хората.
А що се отнася за секса, аз не знам как може да стигаш до такава крайна близост с някой, който не можеш да понасяш през останалото време!
Bass написа:rabotnata pchela написа:Bass написа:Аз тая тема чак сега я виждам и да ви кажа честно, не смея да чета по първите три страници.
Сподели, сподели!
Предполагам, че честотата е правопропорционална на възрастта, поне в периода 18-35. Обаче, хора, лимит? То трябва да говорим по-скоро за допустим и ПРИЕМЛИВ минимум
rabotnata pchela написа:В нета е по-забавно, отколкото у кревата, явно
Mon_ton написа:rabotnata pchela написа:В нета е по-забавно, отколкото у кревата, явно
Все пак в леглото няма странични хора, които да се възхищават на това, което правите
rabotnata pchela написа:Ти представяш ли си да си споделят, между другото, аз имам приятели у фейса, които споделят какво правят и какво вършат, дори и в леглото.
rose_92 написа:Според мен доста хора през 40-те си години изживяват втори пубертет..Ако съдя и по родителите си, които са разведени, но се държат като 20-годишни.. особено майка ми..Не искам да знам, но смятам, че все още водят редовен полов живот.
То всичко си зависи от човека. За мен сексът е в основата на една връзка, а и може би заради факта, че съм огнена зодия, смятам,че е напълно нормално, когато живееш с един човек, да правите секс поне през ден. На мен иначе би ме се струвало ненормално.А пък камо ли 1-2 пъти в месеца..Няма начин.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта