Правила на форума
Добави отговор

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

18 Дек 2015, 16:27

Snejna написа:
BeenieGal написа:Да, за хора, които са асексуални и за такива, които вярват в семейството като свещена единица - успех! Аз поне нямам намерение да живея с такива "(без)ценности" :lol:

Как пък не се уморихте да поставяте етикети на хората не знам просто...

Виж ти, ама то да си асексуален не е обидно, въпреки че май някой се засегнааа... :grin:

18 Дек 2015, 17:16

Оф толкова простотия на едно място отдавна не се беше събирала. :mrgreen:
ПРосто спрете да правите секс. ;)

Re: Колко най-дълго сте издържали без секс?

06 Яну 2016, 16:31

Хехе жените лесно могат да си намерят секс, всеки мъж е готов да топне чушката, ама мъжете повече караме на ръкопашен бой.

Re: Колко най-дълго сте издържали без секс?

06 Яну 2016, 18:16

Krum написа:Хехе жените лесно могат да си намерят секс, всеки мъж е готов да топне чушката, ама мъжете повече караме на ръкопашен бой.

Така е, така е, жените сме лесни, мъжете лесно ни се навиват. :)

07 Яну 2016, 15:54

Ginger написа:
Snejna написа:
BeenieGal написа:Да, за хора, които са асексуални и за такива, които вярват в семейството като свещена единица - успех! Аз поне нямам намерение да живея с такива "(без)ценности" :lol:

Как пък не се уморихте да поставяте етикети на хората не знам просто...

Виж ти, ама то да си асексуален не е обидно, въпреки че май някой се засегнааа... :grin:

На теб просто ти доставя удоволствие да си на въпреки на всичко.. това е.

08 Яну 2016, 17:41

Според мен дискусията отдавна е надхвърлила зададеното в темата, т.е. 2 месеца, а си говорим принципно за и против секса и докъде води липсата му! :)

08 Яну 2016, 17:59

Gorica23 написа:Според мен дискусията отдавна е надхвърлила зададеното в темата, т.е. 2 месеца, а си говорим принципно за и против секса и докъде води липсата му! :)

Води до психични отклонения, както и прекомерното му ползване, уверихме се в темата и за двете. Ако смяташ, че 2 месеца без секс ще умреш, нач' работата е дебела и определено не моежш да ставаш за моногамна връзка хаха :)

12 Яну 2016, 17:25

Локумът написа:
Gorica23 написа:Според мен дискусията отдавна е надхвърлила зададеното в темата, т.е. 2 месеца, а си говорим принципно за и против секса и докъде води липсата му! :)

Води до психични отклонения, както и прекомерното му ползване, уверихме се в темата и за двете. Ако смяташ, че 2 месеца без секс ще умреш, нач' работата е дебела и определено не моежш да ставаш за моногамна връзка хаха :)

Или си намира мъж, който не я оставя 2 месеца на сухо... :lol:

12 Яну 2016, 17:44

Охх, и аз ще взема да си търся някой такъв палав мъж, който да ме държи в напрежение и под чаршафите всеки ден:)

12 Яну 2016, 18:46

marsu написа:Охх, и аз ще взема да си търся някой такъв палав мъж, който да ме държи в напрежение и под чаршафите всеки ден:)

Полезно е за жените и за мъжете да правят повече секс, тъй че това помага за спадане на напрежението даже. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 68