25 Сеп 2015, 16:02
dacka85 написа:Да, разбира се че сме говорили и всичко е наред. Понякога виждам или по-точно усещам,че и той си мисли за това,но сякаш не знае как да подходи, сякаш се свени.... А пък аз вече не предприемам нищо, защото преди ми е отказвал на няколко пъти и много кофти ми става така. И за да не ми е кофти вече не си ''искам''. И така....
26 Сеп 2015, 23:19
28 Сеп 2015, 11:31
dacka85 написа:Не,не, изключено е това да има друга, но ако все пак се случи някога, нямам си представа как ще реагирам. Никога не съм попадала в подобна ситуация,но никога не е късно !
28 Сеп 2015, 15:27
Lollipop написа:dacka85 написа:Не,не, изключено е това да има друга, но ако все пак се случи някога, нямам си представа как ще реагирам. Никога не съм попадала в подобна ситуация,но никога не е късно !
Тогава като не става с добро вземи ти инициативата, бъди онова момиче, в което се е влюбил. Не прави секс само по план а бъди настоятелна, позволявай си дори да му пускаш ръце, когато го целуваш, не се притеснявай, че някой ще ви види.Да си гледат работата околните, няма да си разваляте семейството, за да държите добро име пред роднините я.
28 Сеп 2015, 16:28
Pacienti написа:Lollipop написа:dacka85 написа:Не,не, изключено е това да има друга, но ако все пак се случи някога, нямам си представа как ще реагирам. Никога не съм попадала в подобна ситуация,но никога не е късно !
Тогава като не става с добро вземи ти инициативата, бъди онова момиче, в което се е влюбил. Не прави секс само по план а бъди настоятелна, позволявай си дори да му пускаш ръце, когато го целуваш, не се притеснявай, че някой ще ви види.Да си гледат работата околните, няма да си разваляте семейството, за да държите добро име пред роднините я.
Е, чак пък пред роднините, но наистина може да е спонтанна, закачлива, палава... мъжете обичат да им обръщат внимание, някой и друг комплимент също няма да е излишен.
28 Сеп 2015, 16:29
28 Сеп 2015, 16:32
Локумът написа:Абе, хора, тия деца нали не са се появили от нищото?Да, след тяхната поява е нормално да се понамалят креватните изяви, но пък да живеете като съквартиранти с жената, си е отвратително.
На мен ми беше малко трудно да върнем практиката за орален секс. Все пак жената с тая уста децата ми целува.
28 Сеп 2015, 17:12
Локумът написа:Абе, хора, тия деца нали не са се появили от нищото?Да, след тяхната поява е нормално да се понамалят креватните изяви, но пък да живеете като съквартиранти с жената, си е отвратително.
На мен ми беше малко трудно да върнем практиката за орален секс. Все пак жената с тая уста децата ми целува.
28 Сеп 2015, 19:19
Lisandra написа:Локумът написа:Абе, хора, тия деца нали не са се появили от нищото?Да, след тяхната поява е нормално да се понамалят креватните изяви, но пък да живеете като съквартиранти с жената, си е отвратително.
Ако така го кажеш на жена ти, съвсем ще ти откаже, само като визуализира...
29 Сеп 2015, 00:02