17 Сеп 2015, 12:53
17 Сеп 2015, 13:36
17 Сеп 2015, 14:12
Pacienti написа:Индивидуално е, всеки се възстановява различно, зависи дали е спокойно детето, не трябва да забравяме, че може да се получат усложнения и при кърменето. Психическото напрежение е огромно, като се добави и хроничното недоспиване. Да имаш деца е голямо приключение...
17 Сеп 2015, 14:17
18 Сеп 2015, 11:38
dessiblond написа:Pacienti написа:Индивидуално е, всеки се възстановява различно, зависи дали е спокойно детето, не трябва да забравяме, че може да се получат усложнения и при кърменето. Психическото напрежение е огромно, като се добави и хроничното недоспиване. Да имаш деца е голямо приключение...
Съгласна съм, особено за това, че е приключение, но в повечето случаи бащите не го приемат така и за тях живота продължава по старо му, затова се получават разминавания и в леглото
22 Сеп 2015, 16:03
Lollipop написа:dessiblond написа:Pacienti написа:Индивидуално е, всеки се възстановява различно, зависи дали е спокойно детето, не трябва да забравяме, че може да се получат усложнения и при кърменето. Психическото напрежение е огромно, като се добави и хроничното недоспиване. Да имаш деца е голямо приключение...
Съгласна съм, особено за това, че е приключение, но в повечето случаи бащите не го приемат така и за тях живота продължава по старо му, затова се получават разминавания и в леглото
Точно така е, защото главната промяна е за жената, мъжете продължават да живеят живота си както досега - ходят на работа, срещат се с хора, а жените остават изолирани у дома за дълго време.
23 Сеп 2015, 11:10
24 Сеп 2015, 13:37
24 Сеп 2015, 14:06
24 Сеп 2015, 14:10
dacka85 написа:и ние мнооооого рядко откакто родихнадявам се това да се промени но като 4е ли не ми се вярва. Не живеем сами и някак и това е пречка.