Кулинарни изкушения, да се поглезим

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Кулинарни изкушения, да се поглезим

Мнениеот Kaya » 05 Авг 2015, 07:56

Локумът написа:Да ви кажа ям кво да правя, след като жена ми си мисли, че тва е супер и романтично, кво да правя - ям и броколи и синьо сирене и я уговарям утре да ям пържоли та да се наям кат' хората ! :mrgreen:

хаха държиш си и ти на своето! :) Сигурна съм, че след като и ти си толкова отзивчив, то тя с радост ти прави и пържоли. Моят мъж не е такъв, той като не яде нещо не яде и не желае да опитва нови вкусове, така че ти отново ни доказваш, че си мъж номер 1! :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот S_Milenska » 05 Авг 2015, 09:37

Мъжът ми не би ял, той е традиционалист - дай му кюфтета и му гледай сеира. Не виждам как мога да направя романтична вечеря за него, той ще се наяде и ще дигне краката на дивана.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот qwerryyy » 05 Авг 2015, 10:36

S_Milenska написа:Мъжът ми не би ял, той е традиционалист - дай му кюфтета и му гледай сеира. Не виждам как мога да направя романтична вечеря за него, той ще се наяде и ще дигне краката на дивана.

Къде ги намирате тези мъже? Ама май подобни романтики са по-скоро привични на младите, а не на дългогодишните двойки.
Аватар
qwerryyy

Мнениеот BeenieGal » 05 Авг 2015, 11:06

Kaya написа:
Локумът написа:Да ви кажа ям кво да правя, след като жена ми си мисли, че тва е супер и романтично, кво да правя - ям и броколи и синьо сирене и я уговарям утре да ям пържоли та да се наям кат' хората ! :mrgreen:

хаха държиш си и ти на своето! :) Сигурна съм, че след като и ти си толкова отзивчив, то тя с радост ти прави и пържоли. Моят мъж не е такъв, той като не яде нещо не яде и не желае да опитва нови вкусове, така че ти отново ни доказваш, че си мъж номер 1! :mrgreen:

Бе много интересно ми стана, понеже мъжете доколкото разбирам, когато са консервативни в начина на хранене са такива и в разбиранията си за живота, и в леглото, сякаш, а Локумката нещо друго ни показва... как успяваш :shock: :shock:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот kalinka-kuku » 05 Авг 2015, 11:43

Съгласна съм, наистина е така, ако си консерва си консерва отвсякъде - във всяко едно разбиране и действие. Може би просто трябва да се научат да превъзмогнат себе си, нещо, което обикновено жените правят.
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Gorica23 » 05 Авг 2015, 14:48

Хахаха, гладна кокошка просо сънува... :)
Шегата настрана, не мисля, че някой трябва да яде нещо, което не му харесва, аспержите вървят и с пържоли. :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот ramimni » 05 Авг 2015, 15:50

Gorica23 написа:

Хахаха, гладна кокошка просо сънува... :)
Шегата настрана, не мисля, че някой трябва да яде нещо, което не му харесва, аспержите вървят и с пържоли. :mrgreen:

Ммм да и с беконче, скоро бях гледала едни такива опаковани аспержи, изглеждаха доооста вкусни :D
ramimni

Мнениеот Pacienti » 06 Авг 2015, 12:04

Отдавна споменах пържолите като афродизиак при мъжете. :)
Успя ли да се наядеш или още си на романтика...
Pacienti

Мнениеот Elica » 06 Авг 2015, 12:25

Добре де, защо така мъжете и жените не можем да мислим за едно и също, когато става дума за романтична вечеря? :) Все единия иска да се наяде зверски,а жените си представяме фондю!
Аватар
Elica

Мнениеот red_eyes » 06 Авг 2015, 13:02

Elica написа:Добре де, защо така мъжете и жените не можем да мислим за едно и също, когато става дума за романтична вечеря? :) Все единия иска да се наяде зверски,а жените си представяме фондю!

Защото жените си изграждат някаква погрешна представа, ако нещо ти е вкусно ще го ядеш без да разсъждаваш дали си на романтична вечеря или сте си у дома, нали?
Аватар
red_eyes

ПредишнаСледваща

Назад към Рецепти и полезни съвети