Локумът написа:Да ви кажа ям кво да правя, след като жена ми си мисли, че тва е супер и романтично, кво да правя - ям и броколи и синьо сирене и я уговарям утре да ям пържоли та да се наям кат' хората !
хаха държиш си и ти на своето!

Локумът написа:Да ви кажа ям кво да правя, след като жена ми си мисли, че тва е супер и романтично, кво да правя - ям и броколи и синьо сирене и я уговарям утре да ям пържоли та да се наям кат' хората !
S_Milenska написа:Мъжът ми не би ял, той е традиционалист - дай му кюфтета и му гледай сеира. Не виждам как мога да направя романтична вечеря за него, той ще се наяде и ще дигне краката на дивана.
Kaya написа:Локумът написа:Да ви кажа ям кво да правя, след като жена ми си мисли, че тва е супер и романтично, кво да правя - ям и броколи и синьо сирене и я уговарям утре да ям пържоли та да се наям кат' хората !
хаха държиш си и ти на своето!Сигурна съм, че след като и ти си толкова отзивчив, то тя с радост ти прави и пържоли. Моят мъж не е такъв, той като не яде нещо не яде и не желае да опитва нови вкусове, така че ти отново ни доказваш, че си мъж номер 1!
Gorica23 написа:Локумът написа:Да ви кажа ям кво да правя, след като жена ми си мисли, че тва е супер и романтично, кво да правя - ям и броколи и синьо сирене и я уговарям утре да ям пържоли та да се наям кат' хората !
Хахаха, гладна кокошка просо сънува...
Шегата настрана, не мисля, че някой трябва да яде нещо, което не му харесва, аспержите вървят и с пържоли.
Elica написа:Добре де, защо така мъжете и жените не можем да мислим за едно и също, когато става дума за романтична вечеря?Все единия иска да се наяде зверски,а жените си представяме фондю!
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта