Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
06 Авг 2015, 13:38
red_eyes написа:Elica написа:Добре де, защо така мъжете и жените не можем да мислим за едно и също, когато става дума за романтична вечеря?

Все единия иска да се наяде зверски,а жените си представяме фондю!
Защото жените си изграждат някаква погрешна представа, ако нещо ти е вкусно ще го ядеш без да разсъждаваш дали си на романтична вечеря или сте си у дома, нали?
ми нали за това е романтична, уж да е по-специална, иначе на мен и шкембе чорбата ми е вкусна ама дали ще ти хареса на теб?
06 Авг 2015, 14:19
Ами то може да е романрично и вкусно. Примерно скариди, омари, калмари, раци...

, неща, които не ядем всеки ден...
06 Авг 2015, 14:40
Pacienti написа:Ами то може да е романрично и вкусно. Примерно скариди, омари, калмари, раци...

Въпросът е кой и дали обича такива неща, аз повече бих се зарадвала на патешко от китайския или пържола, защо и храната трябва да е романтична не разбирам?
06 Авг 2015, 14:51
franky написа:Pacienti написа:Ами то може да е романрично и вкусно. Примерно скариди, омари, калмари, раци...

Въпросът е кой и дали обича такива неща, аз повече бих се зарадвала на патешко от китайския или пържола, защо и храната трябва да е романтична не разбирам?
Това имам предвид и аз, че трябва и на двамата да им е вкусно, а не да се налага стереотип. Затова и предложих в началото на връзката да ходят заедно на пазар за да няма неприятни изненади от сорта на аз не обичам да ям това или онова.
06 Авг 2015, 15:46
Такаа... да ви поставя малка задачка- закачка

Отивам по работа след 2 седмици в София в апартамента на мои приятелки, които по това време няма да са там. Обаче с едно приятелче имаме уговорка и няма да съм сама

Няколко дни ще прекараме заедно, апък тези дни освен да поръчваме пици трябва да направя нещо нормално за хапване... дайте някакви идеи, предвид това, че съм вързана в ръцете,

а на мен ми става неудобно само той да готви
06 Авг 2015, 17:16
ВИнаги можеш да направиш спагети,зеленчуци на пара, меса на грил, както и риба. Зависи много какви са му вкусовете, ако пада по зеленчуци и по салати е най-лесно има толкова предложения. Аз бих заложила на спагети защото просто съм влюбена в тях, а и не вярвам, че хората ядат като прасета това ястие, просто е смешно. Но 2 седмици е много време и наистина ще трябва и да поръчвате, защото може би в един момент ще трябва и боб да сготвиш хахаха
07 Авг 2015, 10:21
Мимето, дай малко повече инфо какво хапвате, вегетарианци, месоядни...
Подкрепям marsu за пастата, голяма почитателка съм й във всички форми, иначе можеш да направиш салата и да купиш кебапчета от близкия ресторант...
07 Авг 2015, 11:30
Gorica23 написа:Мимето, дай малко повече инфо какво хапвате, вегетарианци, месоядни...
Подкрепям marsu за пастата, голяма почитателка съм й във всички форми, иначе можеш да направиш салата и да купиш кебапчета от близкия ресторант...
Ами той яде месо, аз - не, съответно и не мога да го готвя, но си мисля, че в близост има доста местенца, които можем да посетим и без това няма да имам достатъчно време да готвя, да си обръщаме внимание, да се наспивам за следващия ден... някак няма да е лесно!
07 Авг 2015, 11:44
Мисля че няма да ти остане време за готвене особено ако имаш и ангажименти през деня. Но от друга страна може да му стане неприятно,че не правиш нищо специално за него,затова заложи и на вегетарианско меню и купувай готово месо за него. А за да не прекарваш времето в домакински занимания най-добре наблягай на салатата.
07 Авг 2015, 11:44
Мисля че няма да ти остане време за готвене особено ако имаш и ангажименти през деня. Но от друга страна може да му стане неприятно,че не правиш нищо специално за него,затова заложи и на вегетарианско меню и купувай готово месо за него. А за да не прекарваш времето в домакински занимания най-добре наблягай на салатата.