Истории от живота вкъщи :)

Re: Истории от живота вкъщи :)

Мнениеот Мади Ранчева » 10 Юли 2015, 14:52

Kremiliya написа:Това е абсолютната истина, мъжете наистина са еднакви просто! Че и малките момченца са такива непоносима история!
То при децата май не зависи от пола, поне не съм забелязала такова нещо!
Мади Ранчева

Мнениеот Alex_mor » 10 Юли 2015, 15:45

Е, хубава работа, тук сте се обединили срещу мъжете, честно ли е, и без друго сте мнозинство във форума :mrgreen:
Ш' ви замоля малко по-любезно към силния пол :mrgreen: А тва за повтарянето изобщо не е вярно! :lol:
Alex_mor

Мнениеот Bambaa » 10 Юли 2015, 15:57

Alex_mor написа:Е, хубава работа, тук сте се обединили срещу мъжете, честно ли е, и без друго сте мнозинство във форума :mrgreen:
Ш' ви замоля малко по-любезно към силния пол :mrgreen: А тва за повтарянето изобщо не е вярно! :lol:

Плътно зад теб съм, Алекс, не е така, просто не всички са такива :idea: Моето гадже си ме слушка и то много :D
Аватар
Bambaa

Мнениеот svetlozara » 10 Юли 2015, 16:12

Започвате да ме карате да се замислям дали искам да живея с някой мъж, сега ако имам нужда викам гаджето да ми поправи нещо и става бързо, но ако е вкъщи май няма да е лесно! :(
А как се справяте със сядането на дивана? Често идва у нас и когато трябва да сготвя той царствено седи и чака, какво да направя?
svetlozara

Мнениеот Bambaa » 10 Юли 2015, 16:57

svetlozara написа:Започвате да ме карате да се замислям дали искам да живея с някой мъж, сега ако имам нужда викам гаджето да ми поправи нещо и става бързо, но ако е вкъщи май няма да е лесно! :(
А как се справяте със сядането на дивана? Често идва у нас и когато трябва да сготвя той царствено седи и чака, какво да направя?

Е как :arrow: започваш с милото, даваш му задачи, той не знае какво да прави и докато се усетите вече сте сготвили, ако не става така започваш да мрънкаш или да се редувате кой да готви :idea:
Аватар
Bambaa

Мнениеот Elica » 10 Юли 2015, 16:59

svetlozara написа:Започвате да ме карате да се замислям дали искам да живея с някой мъж, сега ако имам нужда викам гаджето да ми поправи нещо и става бързо, но ако е вкъщи май няма да е лесно! :(

Поискай му помощ иначе никога няма да се сети и винаги ще стои и ще чака, а представи си че се омъжиш един ден за този човек, който не можеш да помръднеш с кран да ти помогне и цял живот ходиш след него!
Аватар
Elica

Мнениеот Monika_Spasova » 12 Юли 2015, 08:40

Аз си падам най-много по чистенето на мъжете. Прибирам се вчера и моят приятел ми казва "аз съм ти оставил най-лесното - да изпрахосмукачиш и да измиеш! И аз го питам ти какво свърши "измих съдовете, изхвърлих боклука". Чудесно, но по нищо не личеше, че е чистил каквото и да е било. Прах навсякъде, разхвърлени неща, оставени боклуци по масата. Е викам му мерси хахахах :))) какво да го правя, днес ме чака сериозно чистене!
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Юли 2015, 08:43

Monika_Spasova написа:Аз си падам най-много по чистенето на мъжете. Прибирам се вчера и моят приятел ми казва "аз съм ти оставил най-лесното - да изпрахосмукачиш и да измиеш! И аз го питам ти какво свърши "измих съдовете, изхвърлих боклука". Чудесно, но по нищо не личеше, че е чистил каквото и да е било. Прах навсякъде, разхвърлени неща, оставени боклуци по масата. Е викам му мерси хахахах :))) какво да го правя, днес ме чака сериозно чистене!

Олеееее, моят е същия! Или пък чисти само по земята - т.е. пуска прахосмукачка, евентуално подрежда масата, ако има разни неща, като хартийки, чиния някаква изостанала, но никога не вдига нито една играчка, та представи си какво е обикаляне. ПРах да се бърше, да се оправят леглата, няма такива неща, човекът чисти земята и е готов. :) А прах може да има да си построим пясъчен замък. Но аз казвам винаги благодаря и браво, че иначе и толкова желание няма да има после. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Локумът » 14 Юли 2015, 12:41

Няма да се оплаквате, че и толкова може да спрем да вършим, алоо :))) Трябва да сте балгодарни на всичко, което сме склонили да направим, не забравяйте, че ние сме мъжете и вие трябва да ни рините мръсотиите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Локумът

Мнениеот dinkog » 14 Юли 2015, 13:50

Локумът написа:Няма да се оплаквате, че и толкова може да спрем да вършим, алоо :))) Трябва да сте балгодарни на всичко, което сме склонили да направим, не забравяйте, че ние сме мъжете и вие трябва да ни рините мръсотиите :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Мм, кажи им го после иди си ближи раните, че в момента сигурно едно огромно количество жени ти изпращат негативна енергия. :lol:
Аватар
dinkog

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски