10 Юли 2015, 14:52
То при децата май не зависи от пола, поне не съм забелязала такова нещо!Kremiliya написа:Това е абсолютната истина, мъжете наистина са еднакви просто! Че и малките момченца са такива непоносима история!
10 Юли 2015, 15:45
10 Юли 2015, 15:57
Alex_mor написа:Е, хубава работа, тук сте се обединили срещу мъжете, честно ли е, и без друго сте мнозинство във форума![]()
Ш' ви замоля малко по-любезно към силния полА тва за повтарянето изобщо не е вярно!
10 Юли 2015, 16:12
10 Юли 2015, 16:57
svetlozara написа:Започвате да ме карате да се замислям дали искам да живея с някой мъж, сега ако имам нужда викам гаджето да ми поправи нещо и става бързо, но ако е вкъщи май няма да е лесно!
А как се справяте със сядането на дивана? Често идва у нас и когато трябва да сготвя той царствено седи и чака, какво да направя?
10 Юли 2015, 16:59
svetlozara написа:Започвате да ме карате да се замислям дали искам да живея с някой мъж, сега ако имам нужда викам гаджето да ми поправи нещо и става бързо, но ако е вкъщи май няма да е лесно!
А как се справяте със сядането на дивана? Често идва у нас и когато трябва да сготвя той царствено седи и чака, какво да направя?
12 Юли 2015, 08:40
12 Юли 2015, 08:43
Monika_Spasova написа:Аз си падам най-много по чистенето на мъжете. Прибирам се вчера и моят приятел ми казва "аз съм ти оставил най-лесното - да изпрахосмукачиш и да измиеш! И аз го питам ти какво свърши "измих съдовете, изхвърлих боклука". Чудесно, но по нищо не личеше, че е чистил каквото и да е било. Прах навсякъде, разхвърлени неща, оставени боклуци по масата. Е викам му мерси хахахах)) какво да го правя, днес ме чака сериозно чистене!
14 Юли 2015, 12:41
14 Юли 2015, 13:50
Локумът написа:Няма да се оплаквате, че и толкова може да спрем да вършим, алоо)) Трябва да сте балгодарни на всичко, което сме склонили да направим, не забравяйте, че ние сме мъжете и вие трябва да ни рините мръсотиите
![]()
![]()
![]()
![]()