Истории от живота вкъщи :)

Re: Истории от живота вкъщи :)

Мнениеот Lollipop » 14 Авг 2015, 08:05

Bambaa написа:
Alex_mor написа:Е, хубава работа, тук сте се обединили срещу мъжете, честно ли е, и без друго сте мнозинство във форума :mrgreen:
Ш' ви замоля малко по-любезно към силния пол :mrgreen: А тва за повтарянето изобщо не е вярно! :lol:

Плътно зад теб съм, Алекс, не е така, просто не всички са такива :idea: Моето гадже си ме слушка и то много :D

Сигурно от скоро сте гаджета! :) Ехх, моят като ме сваляше на времето и кафе ми правеше и по ресторанти ме водеше, сега сме като някакъв клан у нас - стоим у нас, ако отидем някъде е с цената на мноого мрънкане от моя страна, сякаш ще ходя да го скопяват. И се убеждавам, че просто всички мъже са такива! Все си казвам, че ще започна да го копирам, прибирам се от работа и си сядам на дивана без изобщо да ме интересува нищо, но ми е жал за детето ,че си иска и разходките и останалото, а няма къде да я пратя, за да си играя на копи-пейст с баща й.
Аватар
Lollipop

Мнениеот silver933 » 14 Авг 2015, 08:56

Само гледната точка на жените я има, но т'ва е щот' ви е присъщо уе, дами! :D
Вас просто ви кефи да се оплаквате и да мрънкате, ако ще и в лукс да живеете все ще си намерите причина да мрънкате и да се оплаквате за нещо, просто за да не сте по-долу от останалите! :twisted:
Аватар
silver933

Мнениеот Локумът » 14 Авг 2015, 13:12

silver933 написа:Само гледната точка на жените я има, но т'ва е щот' ви е присъщо уе, дами! :D
Вас просто ви кефи да се оплаквате и да мрънкате, ако ще и в лукс да живеете все ще си намерите причина да мрънкате и да се оплаквате за нещо, просто за да не сте по-долу от останалите! :twisted:

Такова нещо като доволна жена няма и няма да има, казвал съм го много пъти. жените постоянно имат някакви ненормални изисквания и идеята е да са по-зле от останалите, че да има от какво да се оплачат. :lol:
Аватар
Локумът

Мнениеот qwerryyy » 14 Авг 2015, 13:30

Аз енз нам защо всички се оплакват от семейния с иживот, след като не ви харесва не е ли по-лесно да приключите тези връзки и да тръгнете да дирите щастието си на друго място и по друг начин?
Аватар
qwerryyy

Мнениеот sofi_black » 18 Авг 2015, 12:00

qwerryyy написа:Аз енз нам защо всички се оплакват от семейния с иживот, след като не ви харесва не е ли по-лесно да приключите тези връзки и да тръгнете да дирите щастието си на друго място и по друг начин?

Като имаш едно-две изтърсачета къде ще ходиш, затова се мисли предварително, като сте се натресли ще се търпите поне в името на децата, от тези семейни неразбории само децата страдат :( :(
sofi_black

Мнениеот rabotnata pchela » 02 Сеп 2015, 13:14

sofi_black написа:
qwerryyy написа:Аз енз нам защо всички се оплакват от семейния с иживот, след като не ви харесва не е ли по-лесно да приключите тези връзки и да тръгнете да дирите щастието си на друго място и по друг начин?

Като имаш едно-две изтърсачета къде ще ходиш, затова се мисли предварително, като сте се натресли ще се търпите поне в името на децата, от тези семейни неразбории само децата страдат :( :(

Това е лудост, едва ли не той мъжът ти може да се пропие, да почне да те бие, да води шумни компании и мъже да заглеждат дъщеря ти ама ти да го търпиш, щото сте се взели и децата ще страдат?! Дали ще страдат?!? Нормална ли си ? :shock: :shock: :shock:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Lollipop » 03 Сеп 2015, 10:27

silver933 написа:Само гледната точка на жените я има, но т'ва е щот' ви е присъщо уе, дами! :D

ха, кажи ми кое от това, което съм написала не е вярно? Мъжете нямат никаква инициатива за нищо, все не им се прави каквото и да е било,в се са уморени, а за да отидем където и да е било трябва да се молим, което е унизително и обидно, защо ни го причинявате? На вас приятно ли ще ви бъде постоянно да ни се молите?! Със сигурност не! :!:
Аватар
Lollipop

Мнениеот silver933 » 03 Сеп 2015, 10:58

Lollipop написа:

ха, кажи ми кое от това, което съм написала не е вярно? Мъжете нямат никаква инициатива за нищо, все не им се прави каквото и да е било,в се са уморени, а за да отидем където и да е било трябва да се молим, което е унизително и обидно, защо ни го причинявате? На вас приятно ли ще ви бъде постоянно да ни се молите?! Със сигурност не! :!:

Не мога да се съглася, мъжете постоянно трябва да ви се молим за нещо, най-често за интимност, а вие обикновено пропускате да се сетите за нашия нагон, това пък е още по-унизително, да молиш жена си за секс!
Аватар
silver933

Мнениеот Andrey » 03 Сеп 2015, 12:34

Удри! ПРавилно, Силвъре! Начи те ни карат да се молим за най-естественото, а ние после що не сме хвърлиил боклука, аййдее, каквото почукало, такова се обадило. :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот Gorica23 » 03 Сеп 2015, 14:43

Защо изхождате от презумцията, че жените не обичаме секса, разликата е, че трябва да бъдем предразположени с поведение, жест, ако са налице тези неща както казва silver933 никога няма да ви откажем интимност! Само не си мислете, че изхвърлянето на кофата за боклук е достатъчно. :mrgreen:
Gorica23

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски