14 Авг 2015, 08:05
Bambaa написа:Alex_mor написа:Е, хубава работа, тук сте се обединили срещу мъжете, честно ли е, и без друго сте мнозинство във форума![]()
Ш' ви замоля малко по-любезно към силния полА тва за повтарянето изобщо не е вярно!
Плътно зад теб съм, Алекс, не е така, просто не всички са такиваМоето гадже си ме слушка и то много
14 Авг 2015, 08:56
14 Авг 2015, 13:12
silver933 написа:Само гледната точка на жените я има, но т'ва е щот' ви е присъщо уе, дами!
Вас просто ви кефи да се оплаквате и да мрънкате, ако ще и в лукс да живеете все ще си намерите причина да мрънкате и да се оплаквате за нещо, просто за да не сте по-долу от останалите!
14 Авг 2015, 13:30
18 Авг 2015, 12:00
qwerryyy написа:Аз енз нам защо всички се оплакват от семейния с иживот, след като не ви харесва не е ли по-лесно да приключите тези връзки и да тръгнете да дирите щастието си на друго място и по друг начин?
02 Сеп 2015, 13:14
sofi_black написа:qwerryyy написа:Аз енз нам защо всички се оплакват от семейния с иживот, след като не ви харесва не е ли по-лесно да приключите тези връзки и да тръгнете да дирите щастието си на друго място и по друг начин?
Като имаш едно-две изтърсачета къде ще ходиш, затова се мисли предварително, като сте се натресли ще се търпите поне в името на децата, от тези семейни неразбории само децата страдат![]()
03 Сеп 2015, 10:27
silver933 написа:Само гледната точка на жените я има, но т'ва е щот' ви е присъщо уе, дами!
Вас просто ви кефи да се оплаквате и да мрънкате, ако ще и в лукс да живеете все ще си намерите причина да мрънкате и да се оплаквате за нещо, просто за да не сте по-долу от останалите!
03 Сеп 2015, 10:58
Lollipop написа:silver933 написа:Само гледната точка на жените я има, но т'ва е щот' ви е присъщо уе, дами!
ха, кажи ми кое от това, което съм написала не е вярно? Мъжете нямат никаква инициатива за нищо, все не им се прави каквото и да е било,в се са уморени, а за да отидем където и да е било трябва да се молим, което е унизително и обидно, защо ни го причинявате? На вас приятно ли ще ви бъде постоянно да ни се молите?! Със сигурност не!
03 Сеп 2015, 12:34
03 Сеп 2015, 14:43