Истории от живота вкъщи :)

Re: Истории от живота вкъщи :)

Мнениеот Gorica23 » 07 Сеп 2015, 17:04

silver933 написа:и аз съм попадал в такава ситуация, е не бяха у нас, ама се оказа, че се познавали и веднъж на едно кафе бяхме с жената и другата дойде и като се заприказваха, това ли ти е новата приятелка бла бла, голям сконфуз! Жената после ме изяде с поглед. :lol:

Какво си виновен, всеки има бивши... :)
Gorica23

Мнениеот Pipilota » 07 Сеп 2015, 20:18

Аз да си призная трудно приемам идеята за бившите, макар че и аз си имам разбира се! Но когато видя някоя от бившите на мъжа ми направо се изприщвам хаха ;)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lisandra » 08 Сеп 2015, 17:14

Pipilota написа:Аз да си призная трудно приемам идеята за бившите, макар че и аз си имам разбира се! Но когато видя някоя от бившите на мъжа ми направо се изприщвам хаха ;)

Ние с настоящия, буквално се изприщихме от бившия ми! :mrgreen:
Lisandra

Мнениеот Monika_Spasova » 08 Сеп 2015, 19:14

Lisandra написа:
Pipilota написа:Аз да си призная трудно приемам идеята за бившите, макар че и аз си имам разбира се! Но когато видя някоя от бившите на мъжа ми направо се изприщвам хаха ;)

Тези хора като се превърнат в бивши и стават направо чудовища! :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Rali_hr » 09 Сеп 2015, 08:28

Моят бивш е голям сладур, не мога да се оплача от човека, нито от настоящия ми. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lisandra » 09 Сеп 2015, 14:48

Monika_Spasova написа:
Lisandra написа:

Тези хора като се превърнат в бивши и стават направо чудовища! :lol:

Имаме проблеми от това, че е бил настоящ, откакато е бивш нямам проблеми! :mrgreen:
Lisandra

Мнениеот Anka » 09 Сеп 2015, 16:10

И моят бившия беше едно .. нещо! Думи нямам. :) Той беше единствения, който м ее тормозил за глупости и направо ме побъркваше, че с тоя съм се виждала, че с онзи съм се виждала, че татуировката ми била направена заради предишния ми приятел и подобни, ненормална ревност и психария!
Аватар
Anka

Мнениеот Andrey » 10 Сеп 2015, 11:13

Всички бивши до някъде са неприятни, но какво да се прави, каквото - такова. :)
А кажете ми как да се справя с моята хубавица у нас, дето само твърди, че ако не чистим всеки ден бебето ще расте в мръсотия и под чистене имам предвид да се чисти основно всеки ден.. а седмично мием прозорци, скро ще откача. :lol: :lol: :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот Локумът » 10 Сеп 2015, 13:35

Затова мислете какво е да нямаш бивши или вече да си ги забравил :)) Ние сме от 22 години с моята мома, не мога да кажа, че е лошо, бившите са останали в миналото. :))
Обаче за тея 22 години съм видял и доброто и лошото как излизат от един и същи човек :D
Аватар
Локумът

Мнениеот Pipilota » 11 Сеп 2015, 17:10

Локумът написа:Затова мислете какво е да нямаш бивши или вече да си ги забравил :)) Ние сме от 22 години с моята мома, не мога да кажа, че е лошо, бившите са останали в миналото. :))
Обаче за тея 22 години съм видял и доброто и лошото как излизат от един и същи човек :D

Локуме, надали и ти си китка за мирисане да знаеш! Вземи да кажеш на жена си да се регистрира във форума да я видим нейната гледна точка, ти си ясен! :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски