Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Мнениеот silver933 » 16 Юли 2015, 10:48

какво ли не съм получавал, все се въртят нещата около кухнята, жена ми си умира от кеф да ми подарява кухненси роботи, хлебопекарни, скоро очаквам и съдомиална да получа... :lol:
Аватар
silver933

Мнениеот Kremiliya » 16 Юли 2015, 12:48

Подариха ми бабешко бельо, беше доста странен подарък, вярно, фигурата ми не е завидна, но все може да се намери нещо по-подходящи:)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот LaCoquine » 16 Юли 2015, 16:40

а на мен едно гадже ми беше подарило секси бельо, да не кажа, че направо си беше садо-мазо и то пред майка ми, сууупер неловко се получи, после се чудя как да замазвам положението и да се опитвам да го изкарвам бъзик :mrgreen:
LaCoquine

Мнениеот Rali_hr » 19 Юли 2015, 10:08

LaCoquine написа:а на мен едно гадже ми беше подарило секси бельо, да не кажа, че направо си беше садо-мазо и то пред майка ми, сууупер неловко се получи, после се чудя как да замазвам положението и да се опитвам да го изкарвам бъзик :mrgreen:

Представям си картинката просто! :lol:

А на мен ми се е случвало, докато се чудя какво да подаря за деня на Флюбените на мъжа ми приятелка да ме посъветва да му купя еротично бельо, тип прашка за мъж със слонски хобот! Не можете да си представите колко неудобно ми стана. Някаква си откачена лелка ще ми казва да купувам на мъжа ми прашки?!? WTF Направо! Е по-неудобно от това никога не съм се чувствала, макар че подарък нямаше, но направо настръхвам като се сетя! А най-странното е, че тази жена не е такъв тип, че да си говориш с нея за секс! :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот maminka » 20 Юли 2015, 12:33

Rali_hr написа:
LaCoquine написа:а на мен едно гадже ми беше подарило секси бельо, да не кажа, че направо си беше садо-мазо и то пред майка ми, сууупер неловко се получи, после се чудя как да замазвам положението и да се опитвам да го изкарвам бъзик :mrgreen:

Представям си картинката просто! :lol:

А на мен ми се е случвало, докато се чудя какво да подаря за деня на Флюбените на мъжа ми приятелка да ме посъветва да му купя еротично бельо, тип прашка за мъж със слонски хобот! Не можете да си представите колко неудобно ми стана. Някаква си откачена лелка ще ми казва да купувам на мъжа ми прашки?!? WTF Направо! Е по-неудобно от това никога не съм се чувствала, макар че подарък нямаше, но направо настръхвам като се сетя! А най-странното е, че тази жена не е такъв тип, че да си говориш с нея за секс! :lol:

По този повод се сетих, отивам в магазин за бельо, решила съм да направя подарък на мъжа ми, да бъда секси и да си купя нещо доста еротично, при което както си меря бюстието чувам как се отваря завесата и можете да си представите, витрините са стъклени, продавачката решила да провери дали имам нужда нещо :oops: :oops: :oops: беше покъртително, при този вид щеше да бъде нелепо да й се разкрещя и всички в мола да се обърнат към мен :lol: :lol:
maminka

Мнениеот Snejna » 20 Юли 2015, 13:13

А за издънките при купуване на бельо доста може да се изговори. :lol:
Аватар
Snejna

Мнениеот Elica » 20 Юли 2015, 15:13

Досега ен съм получавала подарък, който да не ми харесва до толкова, че да кажа, че ме е стреснал чак :)
Аватар
Elica

Мнениеот Malina » 20 Юли 2015, 15:34

Получавала съм неща и за ядене, което е тъпо! Подаръка за рожден ден ми е бил и няколко парчета луканка "и сега ги нарежи!" :lol: :lol: :lol:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Lili_pili » 20 Юли 2015, 15:54

Malina написа:Получавала съм неща и за ядене, което е тъпо! Подаръка за рожден ден ми е бил и няколко парчета луканка "и сега ги нарежи!" :lol: :lol: :lol:

E, това вече е гадно! Не стига, че минали тънко, ами и отгоре на всичкото накрая ги изяли! :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Mon_ton » 01 Сеп 2015, 11:45

Доста странно беше, когато ми подариха сега за раждането на малката една блуза за момченце от страна на свекито, след като отдавна се знаеше, че очаквам момиче. Просто тя държи да има внук, който да и продължи рода. :lol:
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси