16 Ное 2015, 10:39
Fancy написа:Елцаря написа:Получавам подаръци всеки ден. Най-странните подаръци са ми когато получавам отговор на някой въпрос който дълго време съм си „блъскал“ главата по него. Но ако някой ангел дойде и ми зададе същия въпрос, бих му поискал - да ми даде някоя дарба. Друго не искам.
Какво ангели, брато, какви 5 лева, дарбите си ги имаш, това че всеки чака да му падне най-доброто отгоре, то си е него личен проблем
21 Дек 2015, 12:48
21 Дек 2015, 13:34
silver933 написа:хаха ;) Е, не е малко, но това е то от странните подаръци, оито можем да си поискаме, туко виж вземем, че го и получим. :)
21 Дек 2015, 14:14
05 Яну 2016, 09:39
05 Яну 2016, 09:53
silver933 написа:Звучи супер, но аз много неща мога да напиша и после да не ги изпълня, хаха.
Иначе ако става въпрос за странни подаръци, точно преди около 8 дена ли кога беше Коледа, получих баси странния подарък - имитация на златна гривна, беше мноого странно, при положение, че нито нося такива неща, нито пък ми трябва имитация.
19 Яну 2016, 17:35
Andrey написа:silver933 написа:Звучи супер, но аз много неща мога да напиша и после да не ги изпълня, хаха.
Иначе ако става въпрос за странни подаръци, точно преди около 8 дена ли кога беше Коледа, получих баси странния подарък - имитация на златна гривна, беше мноого странно, при положение, че нито нося такива неща, нито пък ми трябва имитация.
Това е странно, дори коледен пуловер звучи по-добре.
20 Яну 2016, 13:11
silver933 написа:Andrey написа:silver933 написа:Звучи супер, но аз много неща мога да напиша и после да не ги изпълня, хаха.
Това е странно, дори коледен пуловер звучи по-добре.
Да, да беше мило, че са се сетили, но можеше и без това, сега се чудя как да откажа да я нося, редовно като ги видя питат носиш ли я къде е.. :) wtf е гривната..
29 Фев 2016, 15:54
29 Фев 2016, 17:50
fairy написа:Всякакви подаръци тип кухненски пособия са ми странни. Като знам от какво имам нужда и сама мога да си ги купя.