Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

16 Ное 2015, 10:39

Fancy написа:
Елцаря написа:Получавам подаръци всеки ден. Най-странните подаръци са ми когато получавам отговор на някой въпрос който дълго време съм си „блъскал“ главата по него. Но ако някой ангел дойде и ми зададе същия въпрос, бих му поискал - да ми даде някоя дарба. Друго не искам.

Какво ангели, брато, какви 5 лева, дарбите си ги имаш, това че всеки чака да му падне най-доброто отгоре, то си е него личен проблем

Човекът иска ангел да му даде дарба, не да му покаже доброто, брато. :lol:

21 Дек 2015, 12:48

хаха ;) Е, не е малко, но това е то от странните подаръци, оито можем да си поискаме, туко виж вземем, че го и получим. :)

21 Дек 2015, 13:34

silver933 написа:хаха ;) Е, не е малко, но това е то от странните подаръци, оито можем да си поискаме, туко виж вземем, че го и получим. :)

Скоро си говорих с една позната, тя каза, че миналата година е писала писмо до Дядо Коледа и си е пожелала разни неща, които странно как са се сбъднали през годината, та и аз вярвам, че е много важно енергията, която влагаш в това нещо, което си пожелаваш, независимо колко странно е то. :smile:

21 Дек 2015, 14:14

Ако си заложиш черно на бяло това, което искаш, то така много по-целенасочено и лесно сякаш се стремиш към него, докато ако остане само като безсмислено обещание то остава в миналото и се отлага, поне с един ден.. всеки ден.

05 Яну 2016, 09:39

Звучи супер, но аз много неща мога да напиша и после да не ги изпълня, хаха.
Иначе ако става въпрос за странни подаръци, точно преди около 8 дена ли кога беше Коледа, получих баси странния подарък - имитация на златна гривна, беше мноого странно, при положение, че нито нося такива неща, нито пък ми трябва имитация. :lol:

05 Яну 2016, 09:53

silver933 написа:Звучи супер, но аз много неща мога да напиша и после да не ги изпълня, хаха.
Иначе ако става въпрос за странни подаръци, точно преди около 8 дена ли кога беше Коледа, получих баси странния подарък - имитация на златна гривна, беше мноого странно, при положение, че нито нося такива неща, нито пък ми трябва имитация. :lol:

Това е странно, дори коледен пуловер звучи по-добре. :roll:

19 Яну 2016, 17:35

Andrey написа:
silver933 написа:Звучи супер, но аз много неща мога да напиша и после да не ги изпълня, хаха.

Да, да беше мило, че са се сетили, но можеше и без това, сега се чудя как да откажа да я нося, редовно като ги видя питат носиш ли я къде е.. :) wtf е гривната.. :mrgreen:

20 Яну 2016, 13:11

silver933 написа:
Andrey написа:

Да, да беше мило, че са се сетили, но можеше и без това, сега се чудя как да откажа да я нося, редовно като ги видя питат носиш ли я къде е.. :) wtf е гривната.. :mrgreen:

Подебали са се с теб, странно е, че ако са ти близки по този начин са ти показали колко не те познават!

29 Фев 2016, 15:54

Всякакви подаръци тип кухненски пособия са ми странни. Като знам от какво имам нужда и сама мога да си ги купя. :mrgreen:

29 Фев 2016, 17:50

fairy написа:Всякакви подаръци тип кухненски пособия са ми странни. Като знам от какво имам нужда и сама мога да си ги купя. :mrgreen:

Не знам, защо да е странно, на мен понякога ми харесват такива подаръци, зависи как са поднесени и т.н.
Ако е намек, че жената не готви добре, не влиза в кухнята и подобни разбира се е обидно, но ако е страст то е като подарък за любимото хоби :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6