Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Мнениеот iwoni » 01 Мар 2016, 12:55

Rali_hr написа:
fairy написа:Всякакви подаръци тип кухненски пособия са ми странни. Като знам от какво имам нужда и сама мога да си ги купя. :mrgreen:

Не знам, защо да е странно, на мен понякога ми харесват такива подаръци, зависи как са поднесени и т.н.
Ако е намек, че жената не готви добре, не влиза в кухнята и подобни разбира се е обидно, но ако е страст то е като подарък за любимото хоби :)

Или ако много искаш някой уред, но все не си го купуваш или парите все не стигат до него и ти го подарят! :grin: Толкова е хубаво тогава! :grin:
iwoni

Мнениеот Pipilota » 20 Апр 2016, 12:18

Rali_hr написа:
fairy написа:Всякакви подаръци тип кухненски пособия са ми странни. Като знам от какво имам нужда и сама мога да си ги купя. :mrgreen:

Не знам, защо да е странно, на мен понякога ми харесват такива подаръци, зависи как са поднесени и т.н.
Ако е намек, че жената не готви добре, не влиза в кухнята и подобни разбира се е обидно, но ако е страст то е като подарък за любимото хоби :)

Рали, аз лично предпочитам тиган пред самобръсначка! Сякаш намека е по-миловиден! :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот zagrijena » 21 Апр 2016, 11:16

Доста се пуля като получа от онези комплекти химикал, запалка и ключодържател. Като не пуша, аджеба, за какво ми е запалка!
zagrijena

Мнениеот Malina » 01 Юни 2016, 16:02

zagrijena написа:Доста се пуля като получа от онези комплекти химикал, запалка и ключодържател. Като не пуша, аджеба, за какво ми е запалка!

хахахахаха, може би за да имаш да даваш огънче на околните! :)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот lussy » 02 Юни 2016, 09:54

И аз не съм пушачка, но винаги си нося едно кибритче като сувенир, то е от тези с хартиените клечки. Колко пъти съм спасявала моята приятелка пушачка :lol: ! Най-странният и грозен подарък бих казала беше една кошница, направена от шишарки и запълнена с изкуствени цветя и разни там джунджурии. Не мога да си представя, че това мога да го сложа като украса в дома си.
lussy

Мнениеот miron » 30 Сеп 2016, 13:36

lussy написа:И аз не съм пушачка, но винаги си нося едно кибритче като сувенир, то е от тези с хартиените клечки. Колко пъти съм спасявала моята приятелка пушачка :lol: ! Най-странният и грозен подарък бих казала беше една кошница, направена от шишарки и запълнена с изкуствени цветя и разни там джунджурии. Не мога да си представя, че това мога да го сложа като украса в дома си.

Аз пък точно с такива сухи цветя съм украсил у нас, мразя живите растения да ми дишат там въздуха :pistoldouble:
miron

Мнениеот Nightmare » 04 Окт 2016, 10:38

Изкуствените цветя събират прахоляк и имаш чувството, че въздухът е все тежък и няма никаква свежест.
Nightmare

Мнениеот preslavaslavova » 06 Окт 2016, 21:04

Може би най-странният и нестандартен подарък, който съм подарявала, е професионален портативен скенер за снимки и документи. Купих го на моя съпруг преди три месеца от Diversant.bg. За тези, на които им допада подаръка и искат да направят подобен, магазинът се намира на ул. Проф. Д-р Васил Златарски 4 в София. Приятелят ми много се зарадва на подаръка и го ползва постоянно.
preslavaslavova

Мнениеот Snejna » 07 Окт 2016, 09:18

Nightmare написа:Изкуствените цветя събират прахоляк и имаш чувството, че въздухът е все тежък и няма никаква свежест.

Между сухи изкуствени цветя мисля, че има огромна разлика. Не смятам, че нормално семейство в наши дни би си сложило изкуствени цветя, тази мода премина отдавна.
Аватар
Snejna

Мнениеот black » 07 Окт 2016, 09:25

Snejna написа:
Nightmare написа:Изкуствените цветя събират прахоляк и имаш чувството, че въздухът е все тежък и няма никаква свежест.

Между сухи изкуствени цветя мисля, че има огромна разлика. Не смятам, че нормално семейство в наши дни би си сложило изкуствени цветя, тази мода премина отдавна.

Няма значение дали са сухи или изкуствени, все събират прах :smile: . Най-странният подарък, който съм получавал, е коте. А нямаше къде да го гледам :mrgreen: .
black

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси