Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

01 Сеп 2015, 14:22

Mon_ton написа:Доста странно беше, когато ми подариха сега за раждането на малката една блуза за момченце от страна на свекито, след като отдавна се знаеше, че очаквам момиче. Просто тя държи да има внук, който да и продължи рода. :lol:

Е, това е гадно, бива ли такава жена странна, цтцтц..
Честито иначе за малката госпожица, да расте жива и здрава и да ви радва много!

08 Сеп 2015, 16:41

Mon_ton написа:Доста странно беше, когато ми подариха сега за раждането на малката една блуза за момченце от страна на свекито, след като отдавна се знаеше, че очаквам момиче. Просто тя държи да има внук, който да и продължи рода. :lol:

Тя твоята свекърва обаче сериозно мисли да те прави на луда :shock:

09 Сеп 2015, 11:17

Онзи ден ми подари една жена за първото постъпване на детето ѝ в детската градина огромен букет и сервиз, направо щях да падна! Казах ѝ, че нещата ще бъдат оставени в детската градина, но не бих взела такъв подарък лично. Не знам как може да подариш такова нещо на непознат човек, явно се бореше за специално отношение за отрочето ѝ... Е не е познала! :twisted:

09 Сеп 2015, 11:59

Malina написа:Онзи ден ми подари една жена за първото постъпване на детето ѝ в детската градина огромен букет и сервиз, направо щях да падна! Казах ѝ, че нещата ще бъдат оставени в детската градина, но не бих взела такъв подарък лично. Не знам как може да подариш такова нещо на непознат човек, явно се бореше за специално отношение за отрочето ѝ... Е не е познала! :twisted:

Много неподходящо!Не трябва ли да се подаряват такива неща, когато свършва учебната година,а не в начлаот ѝ?!

11 Ное 2015, 16:21

Такива под път и над път, добре, че си и отказала! Много е тъпо това. :!:

12 Ное 2015, 13:00

Аз не съм, но преди няколко години правихме подарък секс кукла на един приятел, разправя, че сутринта като се прибрал я метнал на леглото до него и заспал, към обяд обаче идвал майстор и майка му с майстора влизат в стаята и опаа... що да видят :rolling: :sunshine:

13 Ное 2015, 23:53

Получавам подаръци всеки ден. Най-странните подаръци са ми когато получавам отговор на някой въпрос който дълго време съм си „блъскал“ главата по него. Но ако някой ангел дойде и ми зададе същия въпрос, бих му поискал - да ми даде някоя дарба. Друго не искам.

14 Ное 2015, 10:34

Елцаря написа:Получавам подаръци всеки ден. Най-странните подаръци са ми когато получавам отговор на някой въпрос който дълго време съм си „блъскал“ главата по него. Но ако някой ангел дойде и ми зададе същия въпрос, бих му поискал - да ми даде някоя дарба. Друго не искам.

Lol, ние тук материално го бяхме ударили, а ти дойде и "изби" рибата. :mrgreen:
Иначе си прав, подобни подаръци са много по-ценни! :)

14 Ное 2015, 16:49

Елцаря написа:Получавам подаръци всеки ден. Най-странните подаръци са ми когато получавам отговор на някой въпрос който дълго време съм си „блъскал“ главата по него. Но ако някой ангел дойде и ми зададе същия въпрос, бих му поискал - да ми даде някоя дарба. Друго не искам.

Какво ангели, брато, какви 5 лева, дарбите си ги имаш, това че всеки чака да му падне най-доброто отгоре, то си е него личен проблем

16 Ное 2015, 10:30

Хубаво е, че има и такива хора и винаги могат да погледнат и от другата страна на монетата :smile:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6