Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Мнениеот Lili_pili » 01 Сеп 2015, 14:22

Mon_ton написа:Доста странно беше, когато ми подариха сега за раждането на малката една блуза за момченце от страна на свекито, след като отдавна се знаеше, че очаквам момиче. Просто тя държи да има внук, който да и продължи рода. :lol:

Е, това е гадно, бива ли такава жена странна, цтцтц..
Честито иначе за малката госпожица, да расте жива и здрава и да ви радва много!
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Elica » 08 Сеп 2015, 16:41

Mon_ton написа:Доста странно беше, когато ми подариха сега за раждането на малката една блуза за момченце от страна на свекито, след като отдавна се знаеше, че очаквам момиче. Просто тя държи да има внук, който да и продължи рода. :lol:

Тя твоята свекърва обаче сериозно мисли да те прави на луда :shock:
Аватар
Elica

Мнениеот Malina » 09 Сеп 2015, 11:17

Онзи ден ми подари една жена за първото постъпване на детето ѝ в детската градина огромен букет и сервиз, направо щях да падна! Казах ѝ, че нещата ще бъдат оставени в детската градина, но не бих взела такъв подарък лично. Не знам как може да подариш такова нещо на непознат човек, явно се бореше за специално отношение за отрочето ѝ... Е не е познала! :twisted:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот dinkog » 09 Сеп 2015, 11:59

Malina написа:Онзи ден ми подари една жена за първото постъпване на детето ѝ в детската градина огромен букет и сервиз, направо щях да падна! Казах ѝ, че нещата ще бъдат оставени в детската градина, но не бих взела такъв подарък лично. Не знам как може да подариш такова нещо на непознат човек, явно се бореше за специално отношение за отрочето ѝ... Е не е познала! :twisted:

Много неподходящо!Не трябва ли да се подаряват такива неща, когато свършва учебната година,а не в начлаот ѝ?!
Аватар
dinkog

Мнениеот Rali_hr » 11 Ное 2015, 16:21

Такива под път и над път, добре, че си и отказала! Много е тъпо това. :!:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Fancy » 12 Ное 2015, 13:00

Аз не съм, но преди няколко години правихме подарък секс кукла на един приятел, разправя, че сутринта като се прибрал я метнал на леглото до него и заспал, към обяд обаче идвал майстор и майка му с майстора влизат в стаята и опаа... що да видят :rolling: :sunshine:
Fancy

Мнениеот Елцаря » 13 Ное 2015, 23:53

Получавам подаръци всеки ден. Най-странните подаръци са ми когато получавам отговор на някой въпрос който дълго време съм си „блъскал“ главата по него. Но ако някой ангел дойде и ми зададе същия въпрос, бих му поискал - да ми даде някоя дарба. Друго не искам.
Елцаря

Мнениеот Pipilota » 14 Ное 2015, 10:34

Елцаря написа:Получавам подаръци всеки ден. Най-странните подаръци са ми когато получавам отговор на някой въпрос който дълго време съм си „блъскал“ главата по него. Но ако някой ангел дойде и ми зададе същия въпрос, бих му поискал - да ми даде някоя дарба. Друго не искам.

Lol, ние тук материално го бяхме ударили, а ти дойде и "изби" рибата. :mrgreen:
Иначе си прав, подобни подаръци са много по-ценни! :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Fancy » 14 Ное 2015, 16:49

Елцаря написа:Получавам подаръци всеки ден. Най-странните подаръци са ми когато получавам отговор на някой въпрос който дълго време съм си „блъскал“ главата по него. Но ако някой ангел дойде и ми зададе същия въпрос, бих му поискал - да ми даде някоя дарба. Друго не искам.

Какво ангели, брато, какви 5 лева, дарбите си ги имаш, това че всеки чака да му падне най-доброто отгоре, то си е него личен проблем
Fancy

Мнениеот ManiJani » 16 Ное 2015, 10:30

Хубаво е, че има и такива хора и винаги могат да погледнат и от другата страна на монетата :smile:
ManiJani

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси