Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Мнениеот Mon_ton » 14 Юли 2015, 10:56

Скоро имах рожден ден и получих супер странен подарък! Приятелят ми се беше прибрал с глупаво изражение с огромен букет и кухненски нож, взет от майка му (защото съм казала, че бил удобен за рязане). :lol: :lol: :lol: Не можах да разбера как му го роди главата да вземе ножа на майка си и да ми го подари и то за рождения ми ден! :lol: :lol: :lol: :lol: Останах без думи, букета изхвърлих, а ножа с всяко използване ме кара да се чудя как точно се е озовал у нас. ;) Сигурна съм, че и вие сте получавали безумни подаръци, които са ви оставяли без думи, споделете! :) А ето и от мен един:
131bf99283604edb12f6a1331dad9c5b.jpg
131bf99283604edb12f6a1331dad9c5b.jpg (22.37 KiB) Прегледано 1491 пъти
Аватар
Mon_ton

Re: Какви са най-странните подаръци които сте получавали?

Мнениеот Mauritius » 14 Юли 2015, 11:05

На първата ни годишнина с едно гадже получих кактус, не посмях да питам :| :D
Mauritius

Мнениеот Mon_ton » 14 Юли 2015, 11:06

Mauritius написа:На първата ни годишнина с едно гадже получих кактус, не посмях да питам :| :D

Е, поне е нещо, което може да преживее, но букет и стар нож думи нямам! :lol:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Lili_pili » 14 Юли 2015, 11:59

Когато бях малка имах проблеми с килограмите, някъде към 6-7 клас и доста трудно се справих с проблема след това. Но точно тогава ми беше най-тежко, а приятелите ми ми подариха плюшено прасе. Много им се бях обидила, че и с думите "дано да не се разсърдиш"... :shock:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот kalinka-kuku » 14 Юли 2015, 13:16

Подарявали са ми дрехи, очевидно втора употреба, при положение, че знаят, че не обичам нищо използвано, просто ме е гнус, не че имам проблеми някой ако си купува или носи такива дрехи, личен избор. Но да ми ги подаряват ми стана много тъпо и то бяха и стари и дори техните лични дрехи, дори не ги бяха купили от магазин. :roll:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот donni » 14 Юли 2015, 13:22

Lili_pili написа:Когато бях малка имах проблеми с килограмите, някъде към 6-7 клас и доста трудно се справих с проблема след това. Но точно тогава ми беше най-тежко, а приятелите ми ми подариха плюшено прасе. Много им се бях обидила, че и с думите "дано да не се разсърдиш"... :shock:

Егати приятелите, на мен ми се подиграваха и ми казваха кокал, за щастие не са ми подарявали някакви такива неща, но винаги съм била толерантна, не само заради прякора ми!
donni

Мнениеот puhcheto » 14 Юли 2015, 13:43

:D Нямам много поводи, т.е. не празнувам повечето празници, затова и рядко получавам подаръци и поради същата причина не съм получавала неловки, странни и ужасни подаръци :mrgreen:
Аватар
puhcheto

Мнениеот dinkog » 14 Юли 2015, 13:50

Ако получа такава торта с гащи направо ще скоча от някъде хахаха.
Най-странното досега ми беше букет цветя дето ми ги подари една жена, направо останах без думи чудих се за мене ли е наистина или си прави майтап.. Та беше доста неловко!
Аватар
dinkog

Мнениеот miron » 14 Юли 2015, 14:28

От както ми подариха секс кукла на овца вече не смея да каня гости, най-тъпото беше, че на тоя рожден ден присъстваха и разни роднини, беше ми юбилей, доста спекаво положение се получи. Отгоре на всичкото ѝ бяха забучили и един вибартор отгоре на кутията, чудо направо! :lol: Вече не събирам приятели с роднини, не знам как ще се женя направо. :lol:
miron

Мнениеот rabotnata pchela » 16 Юли 2015, 08:11

miron написа:От както ми подариха секс кукла на овца вече не смея да каня гости, най-тъпото беше, че на тоя рожден ден присъстваха и разни роднини, беше ми юбилей, доста спекаво положение се получи. Отгоре на всичкото ѝ бяха забучили и един вибартор отгоре на кутията, чудо направо! [emoji38] Вече не събирам приятели с роднини, не знам как ще се женя направо. [emoji38]

Е, не!!! Наистина ли?! Не знаех,че има и еротични овце хахаха Сигурен съм,че си успял да скриеш неудобството от овцата, а за другото абсурд. [emoji1]
Аватар
rabotnata pchela

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси