01 Мар 2016, 12:55
Rali_hr написа:fairy написа:Всякакви подаръци тип кухненски пособия са ми странни. Като знам от какво имам нужда и сама мога да си ги купя.
Не знам, защо да е странно, на мен понякога ми харесват такива подаръци, зависи как са поднесени и т.н.
Ако е намек, че жената не готви добре, не влиза в кухнята и подобни разбира се е обидно, но ако е страст то е като подарък за любимото хоби :)
20 Апр 2016, 12:18
Rali_hr написа:fairy написа:Всякакви подаръци тип кухненски пособия са ми странни. Като знам от какво имам нужда и сама мога да си ги купя.
Не знам, защо да е странно, на мен понякога ми харесват такива подаръци, зависи как са поднесени и т.н.
Ако е намек, че жената не готви добре, не влиза в кухнята и подобни разбира се е обидно, но ако е страст то е като подарък за любимото хоби :)
21 Апр 2016, 11:16
01 Юни 2016, 16:02
zagrijena написа:Доста се пуля като получа от онези комплекти химикал, запалка и ключодържател. Като не пуша, аджеба, за какво ми е запалка!
02 Юни 2016, 09:54
30 Сеп 2016, 13:36
lussy написа:И аз не съм пушачка, но винаги си нося едно кибритче като сувенир, то е от тези с хартиените клечки. Колко пъти съм спасявала моята приятелка пушачка! Най-странният и грозен подарък бих казала беше една кошница, направена от шишарки и запълнена с изкуствени цветя и разни там джунджурии. Не мога да си представя, че това мога да го сложа като украса в дома си.
04 Окт 2016, 10:38
06 Окт 2016, 21:04
07 Окт 2016, 09:18
Nightmare написа:Изкуствените цветя събират прахоляк и имаш чувството, че въздухът е все тежък и няма никаква свежест.
07 Окт 2016, 09:25
Snejna написа:Nightmare написа:Изкуствените цветя събират прахоляк и имаш чувството, че въздухът е все тежък и няма никаква свежест.
Между сухи изкуствени цветя мисля, че има огромна разлика. Не смятам, че нормално семейство в наши дни би си сложило изкуствени цветя, тази мода премина отдавна.