Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
29 Окт 2016, 23:52
Преслава, темата е най-странният подарък, който си получавала, но няма нищо. Готина идея ще се възползвам от нея в най-скоро време.
31 Окт 2016, 13:31
black написа:Snejna написа:Nightmare написа:Изкуствените цветя събират прахоляк и имаш чувството, че въздухът е все тежък и няма никаква свежест.
Между сухи изкуствени цветя мисля, че има огромна разлика. Не смятам, че нормално семейство в наши дни би си сложило изкуствени цветя, тази мода премина отдавна.
Няма значение дали са сухи или изкуствени, все събират прах

. Най-странният подарък, който съм получавал, е коте. А нямаше къде да го гледам

.
Оф, животинки хич не е добре да се подаряват, че ако не искаш да ги гледаш, те може да се окажат и бездомничета в един момент. :(
31 Окт 2016, 14:23
За да подариш животно, трябва да си 101% сигурен, че този, на когото го даваш, си мечтае за това и го иска. Иначе се получават такива неща, за които казва Кая.
31 Окт 2016, 15:22
На мен са ми подарявали морско свинче, а аз никога не съм ги харесвала. Пратих подаряващите със свинчето вкъщи, като подарък, те се зарадавахаа, аз също, че се отървах.
10 Ное 2016, 13:49
Kremiliya написа:На мен са ми подарявали морско свинче, а аз никога не съм ги харесвала. Пратих подаряващите със свинчето вкъщи, като подарък, те се зарадавахаа, аз също, че се отървах.

Ох, теяв животиснки подаръци и аз хич не ги харесвам!
11 Ное 2016, 14:33
Аз съм получавала подарък вибратор. Толкова неудобно се почувствах, че се чудех къде да се дяна. И сега си седи някъде из шкафовете, даже не го разопаковах.
29 Ное 2016, 12:30
viking написа:Аз съм получавала подарък вибратор. Толкова неудобно се почувствах, че се чудех къде да се дяна. И сега си седи някъде из шкафовете, даже не го разопаковах.
Кой ти го е подарил?

На мен ако ми подари някой близък мъж, бих го приела, но ако е на рождения ми ден в голяма компания, направо ще убия подаряващия.
04 Дек 2016, 17:49
Аз бих се зарадвала

. Важното е да става шоу.