16 Мар 2016, 11:54
pavleta написа:Аз предпочитам подарък, защото като ми дадат пари никога не си купувам нещо специално за мен , а отиват по направление пазаруване за вкъщи или нещо друго от сорта.
За това не си ли виновна ти? Като ти дадат пари отивай и направо си купувай нещо за себе си, а не за някой друг, така или иначе и без тези пари ще изкарате месеца. ;)
16 Мар 2016, 17:17
Аз вече взех да минавам на принципа на парите, освен ако не е за много близка до мен жена, тогава предпочитам да купя подарък.
17 Мар 2016, 11:10
Локумът написа:pavleta написа:Аз предпочитам подарък, защото като ми дадат пари никога не си купувам нещо специално за мен , а отиват по направление пазаруване за вкъщи или нещо друго от сорта.
За това не си ли виновна ти? Като ти дадат пари отивай и направо си купувай нещо за себе си, а не за някой друг, така или иначе и без тези пари ще изкарате месеца. ;)
Много лошо, много лошо! Да ти дават в ръцете пари да си купиш нещо за теб и ти да не го правиш! Що за жена си?

Я се стегни!
17 Мар 2016, 11:57
И аз предпочитам парите, но пък и да са придружени с голям букет поне.
21 Мар 2016, 16:28
По-добре да ми подарят екскурзия или някакво интересно изживяване, отколкото да ми подаряват някакви предмети, които ще стоят и ще събират прах или няма да ги ползвам. Това очаквам от близките ми хора.
31 Мар 2016, 16:20
pravilno написа:По-добре да ми подарят екскурзия или някакво интересно изживяване, отколкото да ми подаряват някакви предмети, които ще стоят и ще събират прах или няма да ги ползвам. Това очаквам от близките ми хора.
Знаеш ти какво да очакавш. :) Виакш трябва да се бръкнат поне със 100+ лева, кво се праят. ;)
01 Апр 2016, 12:26
Подаряваме си подаръци най-вече за рождените дни. Май за други поводи, като се замисля, не. Няма кой да се разправя с подаръци. За Коледа ми идва в повече на всеки да подарявам персонално, най-често всяка двойка минава с общ

.
04 Апр 2016, 16:21
klara написа:Подаряваме си подаръци най-вече за рождените дни. Май за други поводи, като се замисля, не. Няма кой да се разправя с подаръци. За Коледа ми идва в повече на всеки да подарявам персонално, най-често всяка двойка минава с общ

.
О, пак като има за двойката! Ние не подаряваме, само единствено на децата, иначе е непосилно за бюджета, а и като се сложат толкова почивни дни още по-малко вероятно да се заделят пари за подаръци
05 Апр 2016, 14:24
Много обичам да правя и да получавам подаръци. Ако може поне веднъж в седмицата да ми дават по нещичко...
23 Юни 2016, 14:38
Съвсем скоро имам рожден ден и пак ще почна цялата еуфория с подаръците. :) Надявам се спокойно и тихо да мине цялата офанзива. Не ми е приятно, като напрягам хората чисто финансово със себе си, в тея тежки времена. Добра дума и усмивка стигат. :)