Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-параноичните ви страхове?

03 Дек 2015, 12:36

Страхувам се от старостта, все си мисля, че един ден ще умра сама без да има кой да ми даде и чаша вода. :(

03 Дек 2015, 14:21

Ваня Стойчева написа:Страхувам се от старостта, все си мисля, че един ден ще умра сама без да има кой да ми даде и чаша вода. :(

Еее, ти пък, имаш 2 деца, те ще се грижат за теб един ден, когато се наложи. :)
Не е нужно човек да живее с такива страхове, това напряга и плаши!

03 Дек 2015, 16:16

Monika_Spasova написа:
Ваня Стойчева написа:Страхувам се от старостта, все си мисля, че един ден ще умра сама без да има кой да ми даде и чаша вода. :(

Еее, ти пък, имаш 2 деца, те ще се грижат за теб един ден, когато се наложи. :)
Не е нужно човек да живее с такива страхове, това напряга и плаши!

Съгласна съм, благодарение на тях в повечето случаи се стига точно до там!

03 Дек 2015, 16:18

Мислете положително, лошите мисли помагат лошите неща по-лесно да се случат. Положителното мислене ни води към положителни резултати.

03 Дек 2015, 17:40

dinkog написа:Мислете положително, лошите мисли помагат лошите неща по-лесно да се случат. Положителното мислене ни води към положителни резултати.

И аз съм на това мнение, затова трябва положителни мисли. Иначе и аз имам някой друг страх, но се опитвам да ги игнорирам. :)

03 Дек 2015, 18:05

dinkog написа:Мислете положително, лошите мисли помагат лошите неща по-лесно да се случат. Положителното мислене ни води към положителни резултати.

Дори и да не е точно така, то се научаваме да виждаме само тези аспекти в различните ситуации, така че наистина е редно да се отворим за реалността

04 Дек 2015, 10:21

Не винаги положителното мислене помага, а и не всеки път можеш да си го наложиш, лошите мисли сами изплуват в съзнанието ти и няма спасение от тях, колкото и да ни се иска. :-|

04 Дек 2015, 11:41

Да, едно е да си кажеш няма да го мисля, друго е, когато само се прокрадва в мислите ти. Понякога колкото и да се опитваш да избягаш от това, то те напряга. ;) Но някои страхове са забавни, но ако видиш същото пред очите си е друго.

04 Дек 2015, 11:50

Pipilota написа:

Не винаги положителното мислене помага, а и не всеки път можеш да си го наложиш, лошите мисли сами изплуват в съзнанието ти и няма спасение от тях, колкото и да ни се иска. :-|

Това си е типично женска черта, не е точно така, винаги можеш да се контролираш, стига да искаш, всичко идва от и за мозъка ти, така че... щастието си идва от теб, не е толкова трудно

04 Дек 2015, 12:29

И на мен ми се случва да си мисли лоши неща - че детето ще се разболее от някоя ваксина, че ще се разболеем от рак и подобни, все гадни неща, но с толкова лоши и тъжни новини, как да го контролираме. Когато остаряваш и тези неща се случват масово около теб не можеш да избягаш.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6