04 Дек 2015, 14:06
Lollipop написа:И на мен ми се случва да си мисли лоши неща - че детето ще се разболее от някоя ваксина, че ще се разболеем от рак и подобни, все гадни неща, но с толкова лоши и тъжни новини, как да го контролираме. Когато остаряваш и тези неща се случват масово около теб не можеш да избягаш.
04 Дек 2015, 16:06
04 Дек 2015, 16:07
Alex_mor написа:Lollipop написа:И на мен ми се случва да си мисли лоши неща - че детето ще се разболее от някоя ваксина, че ще се разболеем от рак и подобни, все гадни неща, но с толкова лоши и тъжни новини, как да го контролираме. Когато остаряваш и тези неща се случват масово около теб не можеш да избягаш.
Абе буташ ги тея мисли назад в съзнанието и продължаваш напред, това е начина, иначе ако се оставиш на това като нищо да полудееш.
04 Дек 2015, 16:37
Jully написа:И аз имам страхове най-вече свързани с децата, не знам дали има спасение от това, не мога да ги оставя сами да играят пред блока, макар че са големи. Не знам направо как да се справя с това :(
04 Дек 2015, 17:28
fawla написа:Jully написа:И аз имам страхове най-вече свързани с децата, не знам дали има спасение от това, не мога да ги оставя сами да играят пред блока, макар че са големи. Не знам направо как да се справя с това :(
Мисля, че е нормално да имаш страхове, особено като виждаш в какъв свят живеем, за съжаление такова е положението около нас, че е нормално да си страхлив и предпазлив. :(
04 Дек 2015, 17:34
10 Дек 2015, 17:21
15 Дек 2015, 13:33
exotic написа:Един от най-параноичните ми е дали съм заключили и изгасила вкъщи преди да изляза, често ми се случва просто да тръгна и по път да си мисля, дали всичко е както трябва. Досега никога не ми се е случвало другия вариант, надявам се и да не стане, но ми е голяма параноята!
15 Дек 2015, 13:55
15 Дек 2015, 14:58
ManiJani написа:Особено сега зимата е наистина кофти, то печки, климатици, духалки, какво ли не, а и отделно дали спрях машата, изгасих ли котлона като си правих кафе, а заключих ли хаха всички имаме такива моменти!