Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-параноичните ви страхове?

04 Дек 2015, 14:06

Lollipop написа:И на мен ми се случва да си мисли лоши неща - че детето ще се разболее от някоя ваксина, че ще се разболеем от рак и подобни, все гадни неща, но с толкова лоши и тъжни новини, как да го контролираме. Когато остаряваш и тези неща се случват масово около теб не можеш да избягаш.

Абе буташ ги тея мисли назад в съзнанието и продължаваш напред, това е начина, иначе ако се оставиш на това като нищо да полудееш.

04 Дек 2015, 16:06

И аз имам страхове най-вече свързани с децата, не знам дали има спасение от това, не мога да ги оставя сами да играят пред блока, макар че са големи. Не знам направо как да се справя с това :(

04 Дек 2015, 16:07

Alex_mor написа:
Lollipop написа:И на мен ми се случва да си мисли лоши неща - че детето ще се разболее от някоя ваксина, че ще се разболеем от рак и подобни, все гадни неща, но с толкова лоши и тъжни новини, как да го контролираме. Когато остаряваш и тези неща се случват масово около теб не можеш да избягаш.

Абе буташ ги тея мисли назад в съзнанието и продължаваш напред, това е начина, иначе ако се оставиш на това като нищо да полудееш.

Така де, то и в днешно време не е много трудно това. Надявам се, че се осъзнава и много по-лесно може да се преодолее, в крайна сметка си наясно, че можеш да получиш помощ, нали?

04 Дек 2015, 16:37

Jully написа:И аз имам страхове най-вече свързани с децата, не знам дали има спасение от това, не мога да ги оставя сами да играят пред блока, макар че са големи. Не знам направо как да се справя с това :(

Мисля, че е нормално да имаш страхове, особено като виждаш в какъв свят живеем, за съжаление такова е положението около нас, че е нормално да си страхлив и предпазлив. :(

04 Дек 2015, 17:28

fawla написа:
Jully написа:И аз имам страхове най-вече свързани с децата, не знам дали има спасение от това, не мога да ги оставя сами да играят пред блока, макар че са големи. Не знам направо как да се справя с това :(

Мисля, че е нормално да имаш страхове, особено като виждаш в какъв свят живеем, за съжаление такова е положението около нас, че е нормално да си страхлив и предпазлив. :(

Ако те са оправдани, страховете имам предвид, да, разбирам го, но да стоиш и да го слушаш дали диша си е чиста проба параноя, не ме разбирайте погрешно, но направо си е откачено :mrgreen:

04 Дек 2015, 17:34

И аз мисля, че е много лудо да стоиш и да слушаш дали хората около теб дишат..

10 Дек 2015, 17:21

Един от най-параноичните ми е дали съм заключили и изгасила вкъщи преди да изляза, често ми се случва просто да тръгна и по път да си мисля, дали всичко е както трябва. Досега никога не ми се е случвало другия вариант, надявам се и да не стане, но ми е голяма параноята!

15 Дек 2015, 13:33

exotic написа:Един от най-параноичните ми е дали съм заключили и изгасила вкъщи преди да изляза, често ми се случва просто да тръгна и по път да си мисля, дали всичко е както трябва. Досега никога не ми се е случвало другия вариант, надявам се и да не стане, но ми е голяма параноята!

И аз редовно проверявам по 10 пъти вратата и карам роднини да ходят да проверяват уредите дали съм ги спряла. :lol:

15 Дек 2015, 13:55

Особено сега зимата е наистина кофти, то печки, климатици, духалки, какво ли не, а и отделно дали спрях машата, изгасих ли котлона като си правих кафе, а заключих ли хаха всички имаме такива моменти!

15 Дек 2015, 14:58

ManiJani написа:Особено сега зимата е наистина кофти, то печки, климатици, духалки, какво ли не, а и отделно дали спрях машата, изгасих ли котлона като си правих кафе, а заключих ли хаха всички имаме такива моменти!

Със сигурност имаме, но моите страхове са най-вече да не припадна на улицата и да не ме премаже някоя кола. :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6