Кои са най-параноичните ви страхове?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Кои са най-параноичните ви страхове?

Мнениеот Rali_hr » 13 Яну 2016, 15:54

Още имам спомени с моите гнойни торбички по венците, толкова грубо отношение, сега ако видя някоя зъболекарка така да се държи с някое от децата ми сигурно ще вдигна скандал, а тогава милото отношение беше рядкост, да не кажа, че изобщо не съм срещала такива.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Krum » 13 Яну 2016, 17:59

То страхът от зъболекари е страх, който имаме всички май.
Вчера се замислих, че е доста страшно да ти се наложи да се евакуираш, ако си с разстройство. :idea:
Аватар
Krum

Мнениеот mamina » 09 Фев 2016, 11:21

Представям си, че катастрофирам. Ако на себе си имам що-годе вяра, на другите хич не вярвам. :roulette:
mamina

Мнениеот Anka » 09 Фев 2016, 12:00

mamina написа:Представям си, че катастрофирам. Ако на себе си имам що-годе вяра, на другите хич не вярвам. :roulette:

леле, това е ужасно, ако си го мислиш всеки път, направо си е побъркващо! :banghead: Лошите мисли много морят доброто настроение... пък и сякаш предизвикват това, което си мислиш, макар че и на мен понякога ми се прокрадват лоши мисли гледам бързо да избягам от тях. :dogrun:
Аватар
Anka

Мнениеот Elica » 09 Фев 2016, 12:35

О иа з се опитвам да не мисля за това, все обаче ми се прокрадва мисълта, че ще умра от рак ;(
Аватар
Elica

Мнениеот Alex_mor » 11 Фев 2016, 15:53

Elica написа:О иа з се опитвам да не мисля за това, все обаче ми се прокрадва мисълта, че ще умра от рак ;(

Много странни мисли имаш, ще си го докараш до главата така. :mrgreen:
Alex_mor

Мнениеот pavleta » 12 Фев 2016, 12:23

Откакто станах майка се убедих, че приказката "Да не ти се случва това, което майка ти мисли" е много вярна! :!:
pavleta

Какво сте научили вашите деца по отношение на безопасността

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Сеп 2017, 15:49

Вече сме се питали какво биха направили вашите деца, ако ги заговори непознат, но иначе като цяло по отношение на безопасността на какво сте научили децата си, какво да правят и каквао не,какво е позволено и какво не, какво е разумно според вас. Те как са реагирали в различни ситуации и т.н. :roll:
На моето всему говоря, когато види някой непознат да се отдръпне назад, да не дава информация кой е, как се казва,къде учи, къде живее, дори и на непознати деца. Да не говори и да не се обяснява на никой излишно. Говорили сме как да реагира при земетресение, при пожар, наводнение и всичко, което може да му се случи, докато е сам у дома да речем. Надявам се никога да не му трябват на практика тези съвети, но е добре да ги знае.
Аватар
rabotnata pchela

Re: Какво сте научили вашите деца по отношение на безопасността

Мнениеот Monika_Spasova » 16 Сеп 2017, 07:44

Права си, че му говориш за всичко, не само за срещата с непознати, сред опасностите е дори и полазването на кърлеж. Нека да знае какво е правилно и какво не да се прави.
На първо място, ако е непознат - беж в обратната посока, вика силно и привлича внимание
ако става въпрос за пожар - ако може да излезе от жилището, ако входната врата е далеч от пожара, иначе може би най-разумно е на терасата, покрито с мокър чаршаф.
Аватар
Monika_Spasova

Re: Какво сте научили вашите деца по отношение на безопасността

Мнениеот Pipilota » 16 Сеп 2017, 10:01

Да ми се обаждат по телефона при най-малкото притеснение от тяхна страна, знаят , че винаги и за всяко нещо могат да ме потърсят, независимо колко глупаво може да се стори на някой друг. Това ми стига. За разговорите с непознати знаят, за получаването и вземането на неща - играчки, почерпки- знаят. за обръщането по име - знаят, че се обръщат само, ако някой познат глас ги извика. И да бягат бързо и да викат знаят.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси