Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-параноичните ви страхове?

15 Дек 2015, 16:21

От време на време може и да се случва това, но в повечето случаи не е точно параноичен страх, а по-скоро някаква практичност :idea:

15 Дек 2015, 17:32

Аз си мисля, че няма неоснователни страхове. И Слави Трифонов не е имал страхове, но си остана на легло в старозагорска болница преди години, след като падна в банята. :mrgreen:

18 Дек 2015, 17:22

Pipilota написа:Аз си мисля, че няма неоснователни страхове. И Слави Трифонов не е имал страхове, но си остана на легло в старозагорска болница преди години, след като падна в банята. :mrgreen:

:rolling: Как го измисли това сравнение, бе Пипи! Но си права, страховете понякога ги връхлитат и без да сме ги мислили, но съм сигурна, че след неговия случай и след като се разказва историята му, то много започнаха да се притесняват от своите забавления в банята.

19 Дек 2015, 00:17

Страх от зъболекар. Звука на машинката ме ужасява :screaming:

19 Дек 2015, 14:35

dacka85 написа:Страх от зъболекар. Звука на машинката ме ужасява :screaming:

Хаха това винаги ми е било странно, никога ме съм се страхувала от зъболекари, но си е параноично да, няма какво реално да ти направи, т.е. нищо, с което да ти навреди :)

22 Дек 2015, 16:24

Оф и аз ги ненавиждам. не само машинката,а ми и миризмата на зъболекар ме ужасява. :lol: :mrgreen:

22 Дек 2015, 17:33

Rali_hr написа:

Оф и аз ги ненавиждам. не само машинката,а ми и миризмата на зъболекар ме ужасява. :lol: :mrgreen:

Аз като дете нямах проблеми със зъболекарите, ама сега да ви кажа повече ме е страх, не зная, някак като малка ми е било интересно, сега не само, че ги знам на изуст коя за какво е, ами и ми става гадно... :oops:

23 Дек 2015, 10:33

Никога не са ми били интересни. Може би заради лошите спомени, които имам от зъболекарите, като бях дете, бяха истински чудовища. Няма мило да ти каже нещо, ами някъв звяр, дето те разпарчафосва там. :lol: :lol: :lol:

23 Дек 2015, 12:09

Lollipop написа:Никога не са ми били интересни. Може би заради лошите спомени, които имам от зъболекарите, като бях дете, бяха истински чудовища. Няма мило да ти каже нещо, ами някъв звяр, дето те разпарчафосва там. :lol: :lol: :lol:

Недей така, това че родителите ти са те водили при такива, е друг въпрос, имаше и мили лелички хихихи

11 Яну 2016, 15:41

Грохот написа:
Lollipop написа:Никога не са ми били интересни. Може би заради лошите спомени, които имам от зъболекарите, като бях дете, бяха истински чудовища. Няма мило да ти каже нещо, ами някъв звяр, дето те разпарчафосва там. :lol: :lol: :lol:

Недей така, това че родителите ти са те водили при такива, е друг въпрос, имаше и мили лелички хихихи

Не знам на колко си години, но когато аз бях на 5 преди близо 30 години да знаеш, нямаше добри лелички, бяха само откачалки, които изобщо не мислиха за стреса върху децата.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6