22 Дек 2015, 11:54
Всъщност, от мъжка гледна точка, разбирам да е девствен, ако прави орална любов на някоя жена или .. той получи, но ако някоя жена, която се ПАЗИ разреши да я облизват тук там то ти е**** и девствеността..
22 Дек 2015, 14:53
Девствеността не е само хименът! Това нещото, което те описва като чист, неомърсен, невинен.. А в оралния секс мисля липсва всичко това. ;)
22 Дек 2015, 14:59
Malina написа:Девствеността не е само хименът! Това нещото, което те описва като чист, неомърсен, невинен.. А в оралния секс мисля липсва всичко това. ;)

Според мен девствеността не е химена, той е като "физика", но девствеността е и друго - невинност, значи я нямаш. Нали затова казват "девствена" джунгла, не да има село ама да е девствена, щото не е град.
22 Дек 2015, 15:08
Разбира се, че оралната любов е секс! Не само проникването във вагината е сексуален акт.
Ако си правил свирки или анален секс, но хименът е цял, ми се струва смешно да се твърди, че човек е девствен. Чисто емоционално девствеността я няма. Тя не е просто един неразкъсан химен, а чувство на невинност и непорочност, което си отива, след като извъртиш първия *****.
22 Дек 2015, 15:59
и аз си мисля, че това, че си е запазила химена цял, до някъде.. то със сигурност не е девствена, а вече си е малка мръсница..
22 Дек 2015, 16:37
Ми аз не мисля, че ако я оправя от тук от там тя ще е девствена, става си малка мръсница, която си пази незнайно какво..

Да, ако тя ми направи една св....ка няма да е секс за мен, нито за нея, ама да ми се метне гола насреща и да се лигавим там после да ми обяснява, че била невинна... айде.
22 Дек 2015, 17:37
Всъщност защо трябва да се съдят хората, щом искат да се пазят, тяхна си работа, а какво всъщност става - те си знаят, щом така им е по-леко да съществуват...
23 Дек 2015, 11:06
За мен оралната любов не е секс. Е друг е въпросът каква ще е тая малка ............. която ще позволи да я оправят на половина и после да твърди, че е девствена. :Р Но ако тя ми направи една .. орална любов, оставам си девствен и тва е.