23 Дек 2015, 11:55
silver933 написа:За мен оралната любов не е секс. Е друг е въпросът каква ще е тая малка ............. която ще позволи да я оправят на половина и после да твърди, че е девствена. :Р Но ако тя ми направи една .. орална любов, оставам си девствен и тва е.
23 Дек 2015, 12:05
silver933 написа:За мен оралната любов не е секс. Е друг е въпросът каква ще е тая малка ............. която ще позволи да я оправят на половина и после да твърди, че е девствена. :Р Но ако тя ми направи една .. орална любов, оставам си девствен и тва е.
23 Дек 2015, 13:25
Rali_hr написа:silver933 написа:За мен оралната любов не е секс. Е друг е въпросът каква ще е тая малка ............. която ще позволи да я оправят на половина и после да твърди, че е девствена. :Р Но ако тя ми направи една .. орална любов, оставам си девствен и тва е.
При мъжете темата с девствеността стои по по-различен начин, докато с жените не е така. :) Все пак жените са тези, които си пазят девствеността и за тях е уж от особено значение.
23 Дек 2015, 13:53
23 Дек 2015, 15:03
Slavena написа:Това са глупости, оралната любов не е секс, той го е измислил изобщо тоя въпрос. аз правих орална любов още като бях на 12, а на 13 вече спах с мъж.
23 Дек 2015, 15:47
23 Дек 2015, 23:11
26 Дек 2015, 19:53
dacka85 написа:Е как да не е ???!!!!! Та нали такива интимности си позволяваме само с половинките си ! Я си представи само картинката : излизаме на по кафе с приятели и ей така от радост ,че сме си изкарали весело , решаваме да си врътнем по една св..ка.!!!!!
28 Дек 2015, 09:50
Ginger написа:dacka85 написа:Е как да не е ???!!!!! Та нали такива интимности си позволяваме само с половинките си ! Я си представи само картинката : излизаме на по кафе с приятели и ей така от радост ,че сме си изкарали весело , решаваме да си врътнем по една св..ка.!!!!!
Хората имат интересни и странни разбирания, а и ако са ти само приятели, то едва ли ще имаш такива щения към тях, които са далеч от изцяло приятелските...
28 Дек 2015, 12:34
Pipilota написа:Стига бе, вие нормални ли сте![]()
![]()
![]()
много ясно, че се шегувам, ужас!