Добави отговор

Re: Липом на лице - съвет за най-естетично премахване?

09 Май 2016, 15:10

Аз мисля, че появи ли се, няма как да се махне само. Как ще се разнесе сама тази мастна тъкан?

09 Май 2016, 17:12

nefertiti написа:Тези неща бяха за да знаят дали съм за лицева или неврохирургия. А аз се вълнувах най-вече от това дали после ще имам грозен белег. Но всичко си дойде на мястото вече :)

Така е, когато е на видно място се гледа и естетиката. Може и да си казала, но къде се оперира?

10 Май 2016, 09:09

Странното е, че когато мъжът ми имаше и му го махнаха, изобщо не му правиха никакви изследвания. Отиде при един хирург, който му каза ела еди кога си , резна го , сложи му лепенка и за 15 минути го прати вкъщи. Не са обсъждани никакви изследвания.

11 Май 2016, 14:11

Lisandra в болницата на Скин Системс

Pipilota по принцип е така, но когато е ясно, че е липом. При мен трябваше първо да се установи дали не е костен израстък.

13 Май 2016, 10:30

nefertiti написа:Lisandra в болницата на Скин Системс

Pipilota по принцип е така, но когато е ясно, че е липом. При мен трябваше първо да се установи дали не е костен израстък.

да де. ти за, че ти е било бучка. аз такива не съм виждала, аз знам топчета дето се движат и няма как да сбъркаш

16 Май 2016, 14:51

И за мен беше изненадващо, никой ли тук не е имал нещо подобно на моето?

16 Май 2016, 17:19

nefertiti написа:И за мен беше изненадващо, никой ли тук не е имал нещо подобно на моето?

Моето беше на главата и въпреки това, хирурга се постара шева да е малък. След операцията беше сигурен, че не е злокачествено, но ми пусна изследване.

18 Май 2016, 17:25

Lisandra където е било срязано коса расте ли?

19 Май 2016, 17:38

m0n4eto написа:Lisandra където е било срязано коса расте ли?

Специално се огледах пред огледалото и не забелязах белег. Стана смешно, мъжът ми помисли, че съм хванала въшки и се пощя. :lol:

20 Май 2016, 11:57

Може би зависи от размера на разреза и колко е бил голям липома. Аз имам белег на главата от друго, но пак се еналагало шиене и въпреки че е било като дете, на мястото нямам коса. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12