09 Май 2016, 15:10
Аз мисля, че появи ли се, няма как да се махне само. Как ще се разнесе сама тази мастна тъкан?
09 Май 2016, 17:12
nefertiti написа:Тези неща бяха за да знаят дали съм за лицева или неврохирургия. А аз се вълнувах най-вече от това дали после ще имам грозен белег. Но всичко си дойде на мястото вече :)
Така е, когато е на видно място се гледа и естетиката. Може и да си казала, но къде се оперира?
10 Май 2016, 09:09
Странното е, че когато мъжът ми имаше и му го махнаха, изобщо не му правиха никакви изследвания. Отиде при един хирург, който му каза ела еди кога си , резна го , сложи му лепенка и за 15 минути го прати вкъщи. Не са обсъждани никакви изследвания.
11 Май 2016, 14:11
Lisandra в болницата на Скин Системс
Pipilota по принцип е така, но когато е ясно, че е липом. При мен трябваше първо да се установи дали не е костен израстък.
13 Май 2016, 10:30
nefertiti написа:Lisandra в болницата на Скин Системс
Pipilota по принцип е така, но когато е ясно, че е липом. При мен трябваше първо да се установи дали не е костен израстък.
да де. ти за, че ти е било бучка. аз такива не съм виждала, аз знам топчета дето се движат и няма как да сбъркаш
16 Май 2016, 14:51
И за мен беше изненадващо, никой ли тук не е имал нещо подобно на моето?
16 Май 2016, 17:19
nefertiti написа:И за мен беше изненадващо, никой ли тук не е имал нещо подобно на моето?
Моето беше на главата и въпреки това, хирурга се постара шева да е малък. След операцията беше сигурен, че не е злокачествено, но ми пусна изследване.
18 Май 2016, 17:25
Lisandra където е било срязано коса расте ли?
19 Май 2016, 17:38
m0n4eto написа:Lisandra където е било срязано коса расте ли?
Специално се огледах пред огледалото и не забелязах белег. Стана смешно, мъжът ми помисли, че съм хванала въшки и се пощя.
20 Май 2016, 11:57
Може би зависи от размера на разреза и колко е бил голям липома. Аз имам белег на главата от друго, но пак се еналагало шиене и въпреки че е било като дете, на мястото нямам коса. ;)