pavleta написа:Ако е на видимо място, едва ли им е приятно, но ако е скрито в косата, не им пречи. Не знам при ресане дали няма опасност да го разранят. Може би и там не е добре да стои.
Няма как да не ти пречи в косата, все пак се получава някаква деформация. Не мисля, че при ресане може да се нарани, абсурд е това, то е подкожно, не е нещо, което да се раздразва, като се ръчка и пипа, притиска, но пак не е приятно, защото при растеж се вижда малко или много.nefertiti написа:pavleta написа:Ако е на видимо място, едва ли им е приятно, но ако е скрито в косата, не им пречи. Не знам при ресане дали няма опасност да го разранят. Може би и там не е добре да стои.
Има ли опасност да се засяга, по-добре да се маха.
nefertiti написа:Аз реагирах чак когато естетически взе да ме притеснява подутината. А и разбрах, че ще продължи да расте и следователно после и по-голям разрез ще е нужен.
nefertiti написа:Това, което ми извадиха беше като капсулирано, сега тъканите около него би трябвало да си се наместят и да заемат неговото пространство. Така че самото то е извадено и няма как да расте. Би могло да расте, само ако се образува нещо ново .
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с хирургия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта