Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Слушате ли чалга?

17 Ное 2011, 18:41

Слушам всякакъв вид музика /с изключение на хеви метъл/ - зависи от настроението ми, от мястото и т.н. Слу т.нар. поп-фолк и ми харесва! Не виждам нищо лошо в това -простотии и издънки има не само в чалгата!

25 Ное 2011, 22:37

Да, слушам чалга и ми харесва. Всеки си има собствен вкус и аз не се притеснявам да изразя моя ;)

08 Дек 2011, 16:48

Не разделям музиката на квалитетна и неквалитетна. Обичам хубавата и качествена музика и не мога да я разделям. Според мен всичко зависи от настроението на човек и компанията.

13 Дек 2011, 11:30

Определено не, но не защото не я харесвам, просто не я предпочитам ;)

20 Яну 2012, 11:43

Само тежка ретро мутро-чалга от средата и края на 90-те :geek: Класиците винаги са живи!

20 Яну 2012, 15:36

Чалга слушам когато съм някъде на дискотека, за съжаление в страната ни почти всяка дискотека е и чалготека, но като цяло предпочитам хубавата рок и клубна музика. А този въпрос е толкова стар изтъркан, защо въобще е зададен в здравен форум? Влияе ли чалгата на общото ни физическо здраве? Има ли влияние чалгата върху репродуктивната функция на мъжете? Ето това са въпроси за този форум :lol: :lol:

20 Яну 2012, 18:13

Margo написа:Чалга слушам когато съм някъде на дискотека, за съжаление в страната ни почти всяка дискотека е и чалготека, но като цяло предпочитам хубавата рок и клубна музика. А този въпрос е толкова стар изтъркан, защо въобще е зададен в здравен форум? Влияе ли чалгата на общото ни физическо здраве? Има ли влияние чалгата върху репродуктивната функция на мъжете? Ето това са въпроси за този форум :lol: :lol:

Чалгата влияе много осезателно върху тази функция, самите текстове те подтикват за масова и безконтролна репродукция!!!

20 Яну 2012, 18:14

Аз много слушам поп-фолк и ми харесва, но слушам и друга музика с изключение на метал, народно, нирвана...

20 Яну 2012, 22:24

Аз слушам чалга и без ракия.Харесвам Преслава,Емануела,Алисия ,Малина, Азис...

20 Яну 2012, 22:32

Слушам също и Графа,Мария Илиева,Енрике Иглесиас,Риана,Дженифър Лопес,Инна,Моранди,Александра Стан,Бритни Спиърс,Лъки мен прожект,Браън Адамс,Роби Уйлямс...
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6