Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
17 Ное 2011, 18:41
Слушам всякакъв вид музика /с изключение на хеви метъл/ - зависи от настроението ми, от мястото и т.н. Слу т.нар. поп-фолк и ми харесва! Не виждам нищо лошо в това -простотии и издънки има не само в чалгата!
25 Ное 2011, 22:37
Да, слушам чалга и ми харесва. Всеки си има собствен вкус и аз не се притеснявам да изразя моя
08 Дек 2011, 16:48
Не разделям музиката на квалитетна и неквалитетна. Обичам хубавата и качествена музика и не мога да я разделям. Според мен всичко зависи от настроението на човек и компанията.
13 Дек 2011, 11:30
Определено не, но не защото не я харесвам, просто не я предпочитам
20 Яну 2012, 11:43
Само тежка ретро мутро-чалга от средата и края на 90-те

Класиците винаги са живи!
20 Яну 2012, 15:36
Чалга слушам когато съм някъде на дискотека, за съжаление в страната ни почти всяка дискотека е и чалготека, но като цяло предпочитам хубавата рок и клубна музика. А този въпрос е толкова стар изтъркан, защо въобще е зададен в здравен форум? Влияе ли чалгата на общото ни физическо здраве? Има ли влияние чалгата върху репродуктивната функция на мъжете? Ето това са въпроси за този форум
20 Яну 2012, 18:13
Margo написа:Чалга слушам когато съм някъде на дискотека, за съжаление в страната ни почти всяка дискотека е и чалготека, но като цяло предпочитам хубавата рок и клубна музика. А този въпрос е толкова стар изтъркан, защо въобще е зададен в здравен форум? Влияе ли чалгата на общото ни физическо здраве?
Има ли влияние чалгата върху репродуктивната функция на мъжете? Ето това са въпроси за този форум

Чалгата влияе много осезателно върху тази функция, самите текстове те подтикват за масова и безконтролна репродукция!!!
20 Яну 2012, 18:14
Аз много слушам поп-фолк и ми харесва, но слушам и друга музика с изключение на метал, народно, нирвана...
20 Яну 2012, 22:24
Аз слушам чалга и без ракия.Харесвам Преслава,Емануела,Алисия ,Малина, Азис...
20 Яну 2012, 22:32
Слушам също и Графа,Мария Илиева,Енрике Иглесиас,Риана,Дженифър Лопес,Инна,Моранди,Александра Стан,Бритни Спиърс,Лъки мен прожект,Браън Адамс,Роби Уйлямс...