Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Все още ли вярвате в противогрипните ваксини, а поставяте ли на вас и семейството си?

11 Ное 2015, 15:54

Lollipop написа:Мислите ли тази година да се ваксинирате?

Когато се стигне да направя нещо такова за себе си, някак не мога да се събера и да го направя, все не ми се вижда особено необходимо

Re: Все още ли вярвате в противогрипните ваксини, а поставяте ли на вас и семейството си?

11 Ное 2015, 16:52

Bambaa написа:
Lollipop написа:Мислите ли тази година да се ваксинирате?

Когато се стигне да направя нещо такова за себе си, някак не мога да се събера и да го направя, все не ми се вижда особено необходимо

И аз много се чудя, май не са никак ефикасни. Но пък по цял свят го правят...

11 Ное 2015, 17:05

Аз мисля да си сложа. Все пак идеята на ваксините е да се повиши цялостно имунитета и така да се спре разболяването. :)

12 Ное 2015, 17:56

svetlozara написа:Аз мисля да си сложа. Все пак идеята на ваксините е да се повиши цялостно имунитета и така да се спре разболяването. :)

Сложи си, след като си решила. И аз мисля, че до някъде са положителни, но не ги използваме у дома. :roll:

12 Ное 2015, 21:52

Всеки сам решава, аз не вярвам, че има нужда да се правят допълнителни ваксинации.

13 Ное 2015, 12:43

Kaya написа:Всеки сам решава, аз не вярвам, че има нужда да се правят допълнителни ваксинации.

Всъщност каква е трайността им, понеже в момента пак върлува грип и има вероятност да се разболееш след като си направиш ваксината, но ако я направиш през август, дали ще те "държи" достатъчно дълго, така че да не се разболееш и зимата и пролетта?

13 Ное 2015, 13:50

Аз мисля, че ваксините са за около година.. :roll:

01 Дек 2015, 17:18

Щом се слагат всяка година, не знам дали всяка година се обогатяват щамовете.. :roll:

07 Дек 2015, 16:12

това е пълна измислица с ваксините. всичко е за пари, а файда никаква.

07 Дек 2015, 16:35

annamaria написа:това е пълна измислица с ваксините. всичко е за пари, а файда никаква.

IНе знам аз дали е така. По света по-голям % от хората си слагат ваксини и заболеваемостта е по-ниска, отколкото при нас.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 20