Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
11 Ное 2015, 15:54
Lollipop написа:Мислите ли тази година да се ваксинирате?
Когато се стигне да направя нещо такова за себе си, някак не мога да се събера и да го направя, все не ми се вижда особено необходимо
11 Ное 2015, 16:52
Bambaa написа:Lollipop написа:Мислите ли тази година да се ваксинирате?
Когато се стигне да направя нещо такова за себе си, някак не мога да се събера и да го направя, все не ми се вижда особено необходимо
И аз много се чудя, май не са никак ефикасни. Но пък по цял свят го правят...
11 Ное 2015, 17:05
Аз мисля да си сложа. Все пак идеята на ваксините е да се повиши цялостно имунитета и така да се спре разболяването. :)
12 Ное 2015, 17:56
svetlozara написа:Аз мисля да си сложа. Все пак идеята на ваксините е да се повиши цялостно имунитета и така да се спре разболяването. :)
Сложи си, след като си решила. И аз мисля, че до някъде са положителни, но не ги използваме у дома.
12 Ное 2015, 21:52
Всеки сам решава, аз не вярвам, че има нужда да се правят допълнителни ваксинации.
13 Ное 2015, 12:43
Kaya написа:Всеки сам решава, аз не вярвам, че има нужда да се правят допълнителни ваксинации.
Всъщност каква е трайността им, понеже в момента пак върлува грип и има вероятност да се разболееш след като си направиш ваксината, но ако я направиш през август, дали ще те "държи" достатъчно дълго, така че да не се разболееш и зимата и пролетта?
13 Ное 2015, 13:50
Аз мисля, че ваксините са за около година..
01 Дек 2015, 17:18
Щом се слагат всяка година, не знам дали всяка година се обогатяват щамовете..
07 Дек 2015, 16:12
това е пълна измислица с ваксините. всичко е за пари, а файда никаква.
07 Дек 2015, 16:35
annamaria написа:това е пълна измислица с ваксините. всичко е за пари, а файда никаква.
IНе знам аз дали е така. По света по-голям % от хората си слагат ваксини и заболеваемостта е по-ниска, отколкото при нас.