Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво против имате ваксините да се поставят само по желание на родителите?

15 Юни 2015, 12:08

Против съм, защото пада общия имунитет, не ми пречи иначе глупостта на хората, но това, че от тяхната простотия може да се повлияе здравето на моето дете, разбира се, че ми пука. Коментарите на хората против ваксините от типа "е твоето нали е ваксинирано, защо се притесняваш" са поредното доказателство, че грам представа си нямат как действат имунизациите. Не всички хора изграждат антитела, липсата на въпросната болест е това, което защитава. :!: :!: :!:

15 Юни 2015, 13:39

Ами нека да си правят какво искат, всеки има право на личен избор.

15 Юни 2015, 15:04

Ваксинирането трябва да е отговорност на всички, не само на някои.

15 Юни 2015, 16:32

След като са задължителни трябва да има защо да ги определят като задължителни.

Re: Все още ли вярвате в противогрипните ваксини, а поставяте ли на вас и семейството си?

18 Юли 2015, 17:02

Явно, че противогрипните не действат, а и винаги има опасност, дори през лятото вече има вируси! :(

Re: Необходимо ли е да взимаме лекарства, когато сме болни от грип или може да се самолекуваме?

18 Юли 2015, 17:03

Зависи какви са симптомите, а и най-малкото имуностимулиращи и за температура трябва да се вземат лекарства, за да се помогне на организма да се справи. :idea:

Re: Необходимо ли е да взимаме лекарства, когато сме болни от грип или може да се самолекуваме?

19 Юли 2015, 09:06

Kaya написа:Зависи какви са симптомите, а и най-малкото имуностимулиращи и за температура трябва да се вземат лекарства, за да се помогне на организма да се справи. :idea:

Подкрепям! :)
Макар че има и доста хомеопатии, които са по-добрият вариант, за да не се затормозява тялото с такива лекарства! :)

Re: Все още ли вярвате в противогрипните ваксини, а поставяте ли на вас и семейството си?

19 Юли 2015, 10:41

никога не съм си слагала нито на себе си нито на детето, не вярвам,че имат ефект и са 100% гаранция, че няма да се разболееш!

20 Юли 2015, 00:39

Snejna написа:никога не съм си слагала нито на себе си нито на детето, не вярвам,че имат ефект и са 100% гаранция, че няма да се разболееш!

Ами има нещо вярно, преди си слагах редовно и редовно боледувах, от няколко години пасувам, да чукам да дърво, не съм се разболяла! ;)

20 Юли 2015, 11:31

Няма гаранция, че като си сложиш и ще се разболееш, нито пък като пропуснеш и вече нали ще си здрав. Въпрос на късмет е.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20