Ваня Стойчева написа:Bass написа:Каквото ми е спуснала природата, с това ще работя! Досега оплакали се няма!
А, много знаеш зад гърба ти какво се случва, жените обсъждаме повече секса, отколкото мъжете, май май..
Bass написа:Ваня Стойчева написа:Bass написа:Каквото ми е спуснала природата, с това ще работя! Досега оплакали се няма!
А, много знаеш зад гърба ти какво се случва, жените обсъждаме повече секса, отколкото мъжете, май май..
Знам, когато около мен се понапълни с перушина зная, че някоя от колежките е имала среднощни преживявания, за които останалите кокошленца трябва да разберат веднага!
Bass написа:Брат, другия пол никога няма да ни харесва на 100%. Или ще ни е малък, или ще ни е крив, или ще сме плешиви, или ще мляскаме, докато се храним, или футбол ще гледаме... То няма угодия, бе!
Локумът написа:Bass написа:Брат, другия пол никога няма да ни харесва на 100%. Или ще ни е малък, или ще ни е крив, или ще сме плешиви, или ще мляскаме, докато се храним, или футбол ще гледаме... То няма угодия, бе!
Доволна ж'на няма!![]()
![]()
![]()
Още от Framar.bg
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта