Капсули за уголемяване на пениса

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: По какъв начин бихте уголемили пениса си?

Мнениеот fawla » 22 Апр 2015, 15:58

Добре де, колкото и да се лъжем, размерът има значение, никоя жена не иска мъжът ѝ да разполага с всичко на всичко 8см. в ерекция! :|
Аватар
fawla

Мнениеот Bass » 22 Апр 2015, 16:41

Ваня Стойчева написа:
Bass написа:Каквото ми е спуснала природата, с това ще работя! Досега оплакали се няма! :D

А, много знаеш зад гърба ти какво се случва, жените обсъждаме повече секса, отколкото мъжете, май май.. :)

Знам, когато около мен се понапълни с перушина зная, че някоя от колежките е имала среднощни преживявания, за които останалите кокошленца трябва да разберат веднага! :mrgreen:
Аватар
Bass

Мнениеот franky » 22 Апр 2015, 16:53

Bass написа:
Ваня Стойчева написа:
Bass написа:Каквото ми е спуснала природата, с това ще работя! Досега оплакали се няма! :D

А, много знаеш зад гърба ти какво се случва, жените обсъждаме повече секса, отколкото мъжете, май май.. :)

Знам, когато около мен се понапълни с перушина зная, че някоя от колежките е имала среднощни преживявания, за които останалите кокошленца трябва да разберат веднага! :mrgreen:

Това с колегите е най-страшно, но тука става въпрос за размери, ами ако бях мъж, ама с наистина малък, така че нищо да не мога да задоволя с него, то бих се решил да нещо по-драстично, иначе да го увеличавам само, за да си доказвам нещо - никога!
franky

Мнениеот Ваня Стойчева » 23 Апр 2015, 13:06

Franky, никога не се знае какво ще прецениш тогава, че ти е необходимо. Както с гърдите на жените и най-вече устите им - приличат на възпалени седалища, но продължават да го правят. :|
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот silver933 » 29 Апр 2015, 10:23

Абе не се заричайте, не се знае, може и на вас да ви се прииска, то е като уголемяването на гърдите и на устните от жените! :) Желание да се харесаме повече на другия пол.
Аватар
silver933

Мнениеот Bass » 29 Апр 2015, 15:02

Брат, другия пол никога няма да ни харесва на 100%. Или ще ни е малък, или ще ни е крив, или ще сме плешиви, или ще мляскаме, докато се храним, или футбол ще гледаме... То няма угодия, бе!
Аватар
Bass

Мнениеот Ваня Стойчева » 29 Апр 2015, 15:33

Е, хайде, жените понякога сме и доволни от мъже си. Вие просто не знаете и не разбирате как да ни направите щастливи в много случаи! Много често ни пренебрегвате, заради своите неща - футбол, игри, телевизия! Накрая и размера искате да ни "вземете" :!: :D
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот Локумът » 29 Апр 2015, 17:13

Bass написа:Брат, другия пол никога няма да ни харесва на 100%. Или ще ни е малък, или ще ни е крив, или ще сме плешиви, или ще мляскаме, докато се храним, или футбол ще гледаме... То няма угодия, бе!

Доволна ж'на няма! :!: :!: :!: :!:
Аватар
Локумът

Мнениеот Bass » 29 Апр 2015, 17:44

Локумът написа:
Bass написа:Брат, другия пол никога няма да ни харесва на 100%. Или ще ни е малък, или ще ни е крив, или ще сме плешиви, или ще мляскаме, докато се храним, или футбол ще гледаме... То няма угодия, бе!

Доволна ж'на няма! :!: :!: :!: :!:

Дай да си траем, че живи ще ни изядат тука :D :D :D
Аватар
Bass

Мнениеот silver933 » 30 Апр 2015, 12:48

Жените трябва да са тези, които да подемат инициативата по уголемяването на пениса на мъжа си! :mrgreen: :!: :!: :!:
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти