Строго секретно - да поговорим за Мъже

Re: Строго секретно - да поговорим за Мъже

Мнениеот Elica » 28 Яну 2015, 16:51

Мъжете според мен харесват повече естествените жени, отколкото напудрените кокони. :)
Аватар
Elica

Мнениеот Anka » 04 Фев 2015, 17:01

Finger написа:Не вярвам да има мъж, който да не харесва големи гърди, но каква е причината мъжете да си падат по пищните бюстове?

Учените обясняват любовта на мъжете към женските гърди с носталгията към детството, тъй като това е било най-уютното място, даряващо спокойствие и грижа. От там се ражда и афинитета към женските гърди.Увеличавайки размера на гърдите си жените насърчават вниманието на мъжете към тях, интересно като факт е, че 60% от жените, които са родили, са поставили гръдни импланти.Преди време британците въведоха данък силикон, според който дами, които искат да се разкрасят чрез естетична хирургия, ще трябва да се бръкнат още по-дълбоко. Според правилата с ДДС ще се облагат всички пластични операции, направени по лично желание за разкрасяване, а не по здравословни причини. Така, че мили дами, ако се оплаквате , че половинките ви са цицомани за това можете да вините техните майки ;)

Голяма глупост, все едно и жените да имат същата любов към гърдите, все пак и ние изпитваме същата носталгия към тях.
Аватар
Anka

Мнениеот Slavena » 04 Фев 2015, 17:50

Аз харесвам мъжете, които са такива силни и здрави, големи мъже, дето обичат да си седнат на масата да си хапнат, да си пийнат, да послушат хубава музика, не обичам някакви бунтари!
Slavena

Мнениеот kauda » 02 Апр 2015, 13:50

Мъжете задължително трябва да изглеждат много добре. Харесвам мъжете, които се обличат готино, имат хубави ръце и задължително красиви зъби, разбира се е хубаво да изглеждат и малко бандити, хехе :). Не харесвам женчовци с оскубари крака и вежди!
Аватар
kauda

Мнениеот Петя Димитрова » 02 Апр 2015, 15:20

kriskiss2001 написа:
valiart написа:Няма какво да се чака, трябва да се действа! Има една стара българска мъдрост: "Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват"

P.S. Аз искам да съм от лудите :lol:

Лелеее, лудетино, ако си до мен ще видиш ти какво е луд по теб ;)

Еййй , опасни сте! Който неходи , ненамира! Не бих чакала 4 седмици да ми звънне! Ако иска да е с теб ще те търси , мъж иска ли една жена прави чудеса!
Петя Димитрова

Мнениеот borkova » 02 Апр 2015, 15:40

Петя Димитрова написа:
kriskiss2001 написа:
valiart написа:Няма какво да се чака, трябва да се действа! Има една стара българска мъдрост: "Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват"

Еййй , опасни сте! Който неходи , ненамира! Не бих чакала 4 седмици да ми звънне! Ако иска да е с теб ще те търси , мъж иска ли една жена прави чудеса!

Хохооо така е, но и не е така, аз като си искам нещо отивам и си го взимам, така си взех и мъжа, нетърпелив човек съм, а и поне съм сигурна, че става на моята! :D
borkova

Мнениеот Kremiliya » 02 Апр 2015, 15:41

Петя Димитрова написа:
kriskiss2001 написа:

Жените ако искат мъж техните чудеса са по-настойчиви обаче!@ :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Rali_hr » 02 Апр 2015, 17:02

Мъжът задължително трябва да е и красив и мил според мен, като второто трябва да преобладава. Не бива да се държи нагло и надменно, останалото може да бъде коригирано :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот kauda » 05 Мар 2017, 09:47

За мен е важно да е щур, да има чувство за хумор, да може да се разчита на него и да е отговорен, добър... :) много ли искам? Защото от много време не мога да си намеря такъв...
Аватар
kauda

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Юли 2017, 10:39

Винаги съм попадала на много отговорни мъже, за разлика от баща ми, може би и това е пример, който съм имала подсъзнателно, какво НЕ бива да търся. Предишното ми гадже работеше още от училищна възраст и на 18г. вече имаше стабилен бизнес, просто между нас не се получи, защото беше твърде сериозен, амбициозен и може би много голям. А аз исках емоция, развлечение, щур купон. Така и не се осъществи, това ,което исках. :lol: За мен е важно да мога да се отпусна с мъжа, който съм избрала, да говоря на свобода всякакви глупости, които ми щукнат, да споделям различни дивотии, а те при мен не са малко. С предишния това го нямаше, беше сериозен, а аз бях друга и не се харесвах. Мъжът ми, който вече е баща на детето ми и сме много готини и двамата, познавам от както бях на 14 и то благодараение на интернет. Винаги съм знаела, че ако се видим на живо между нас ще има не искра, ами пожар. На 21г. бях когато се запознахме очи в очи, веднага си допаднахме и се напаснахме като две парчета пъзел. Вече сме от 9 години заедно, с дете на 8. :mrgreen: И сме супер, бием се, закачаме се, бъзикаме се и не спираме, не се караме.. никога не се караме, дори споровете ни приключват със смях или някой се хили по времето на кавгата. Има си и минус, аз съм приключенка, а той обича спокойствието на дома, но пък не може да ни отказва и ни ходи по свирката. :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Предишна

Назад към Приказки по женски