Finger написа:Не вярвам да има мъж, който да не харесва големи гърди, но каква е причината мъжете да си падат по пищните бюстове?
Учените обясняват любовта на мъжете към женските гърди с носталгията към детството, тъй като това е било най-уютното място, даряващо спокойствие и грижа. От там се ражда и афинитета към женските гърди.Увеличавайки размера на гърдите си жените насърчават вниманието на мъжете към тях, интересно като факт е, че 60% от жените, които са родили, са поставили гръдни импланти.Преди време британците въведоха данък силикон, според който дами, които искат да се разкрасят чрез естетична хирургия, ще трябва да се бръкнат още по-дълбоко. Според правилата с ДДС ще се облагат всички пластични операции, направени по лично желание за разкрасяване, а не по здравословни причини. Така, че мили дами, ако се оплаквате , че половинките ви са цицомани за това можете да вините техните майки
kriskiss2001 написа:valiart написа:Няма какво да се чака, трябва да се действа! Има една стара българска мъдрост: "Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват"
P.S. Аз искам да съм от лудите
Лелеее, лудетино, ако си до мен ще видиш ти какво е луд по теб
Петя Димитрова написа:kriskiss2001 написа:valiart написа:Няма какво да се чака, трябва да се действа! Има една стара българска мъдрост: "Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват"
Еййй , опасни сте! Който неходи , ненамира! Не бих чакала 4 седмици да ми звънне! Ако иска да е с теб ще те търси , мъж иска ли една жена прави чудеса!
Петя Димитрова написа:kriskiss2001 написа:valiart написа:Няма какво да се чака, трябва да се действа! Има една стара българска мъдрост: "Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват"
Еййй , опасни сте! Който неходи , ненамира! Не бих чакала 4 седмици да ми звънне! Ако иска да е с теб ще те търси , мъж иска ли една жена прави чудеса!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта