от southern_sun » 14 Авг 2012, 15:02
Ние жените все си мислим, че мъжете са толкова повърхностни и знаем всичко за тях, но се оказва, че не е точно така.
За да сме напълно сигурни, че знаем всичко за тях ще споделя с вас какво са написали за самите себе си малко по-известни мъже или по-скоро вижте техните отговори на въпроса" Какво бихте искали жените да знаят за мъжете?"
Мъжете и времето
Има „женско време” и „мъжко време”. За мъжете времето тече по-бързо, отколкото за жените. Айнщайн се е опитал да обясни това в своята теория на относителността, която е измислил в опит да се разбере с жена си. Затова следващият път, когато мъж не ви се обажда дълго време или са минали две седмици откакто ви е пратил есемес „Обичам те”, просто си спомнете, че това не означава, че не го е грижа за вас, а означава, че просто за него времето тече различно. Д-р Том Хакет, 44 г., хирург-ортопед
Обичаме да пазаруваме с вас… понякога
Какво аз бих искал жените да знаеха за мъжете? Ако сте си подравнили косата, не се ядосвайте, че не забелязваме, че сте с нова прическа. Помогнете ни да забележим – като например облечете нещо по различно същия ден. Също: всъщност, харесва ни да ходим на пазар с вас, особено ако ни позволите ние да изберем какво да облечете. А, и понякога се чудим защо ли някой толкова прекрасен като вас би искал да бъде с нас. Лало Фуентес, 34 г., треньор
Лигавенето не е плюс
Няколко неща са: несигурността е страшен минус; употребата на акроними като „lol” „lolz” или „rotfl” е разрешена само за 15 и по-малко годишни; мразим да ни викате „пич”, „френд” или „бро”, понеже не сте ни мъж-приятел; да смяташ, че Джъстин Бийбър е сладък… не е нито сладко, нито готино; и накрая – ходенето до тоалетната по двойки ни кара да се чувстваме адски тъпо. Бо Дейвидсън, 30 г., кънтри певец
Смелостта е ценена
Мъжете вече обичат тялото ви такова, каквото е, щом са с вас, но да покажете смелост като се съблечете гола е голям допълнителен плюс! Зарежете секси бельото – то е прекалено надценено. Бенджамин Уотсън, 30 г., футболист
Мъжете сме си още диваци и така си ни е добре
Иска ми се жените да разбираха, че колкото и цивилизован да е техният мъж, ние все пак си оставаме диваци. Даже и най-зализаният мъж в костюм на „Брук Брадърс” си остава пещерен човек вътре в себе си. Позволете ни да ръмжим и да бъдем самите себе си и ние с удоволствие ще ви довлечем нещо за вечеря в къщи. Тим Уилкинс, 43 г., комедиант
Всъщност ни пука повече, отколкото изглежда
Жените трябва да знаят, че външният им вид не е единственото, което има значение за нас. Ако искам връзка с някой, то с него трябва да ме свързва нещо повече от чисто физическа връзка. Най-доброто, което една жена може да направи, за да ме накара да я харесам, е да бъде самата себе си. Аарън Картър, 23 г., певец и актьор
Не сме чак пък толкова различни полове
Мъжете във фитнеса са точно толкова суетни, колкото и жените – и постоянно се оглеждат в огледалата. Ако пък говорим за кухнята, ние можем да правим не само барбекю. Достатъчно е само да ни помолите – обаче да е след като е свършил мача, моля! И накрая, мъжете също харесват салати – особено ако съдържат предимно бекон! Чък Хюз, 34 г., готвач
Нямам тайни
Досега винаги са ми казвали, че жените знаят всичко. Да не би да не е вярно?! Стив Бери, 56 г., писател
Не се престаравайте
Иска ми се жените да знаеха, че оценяваме часовете, които те прекарват в това да изберат подходящата дреха или да се напудрят и гримират, обаче това всъщност не е особено необходимо. „Направената” красота лови окото ни, обаче само естествената хубост го задържа. Томас Едуардс-младши, 26 г., бизнесмен
Направо си казвайте за подаръците, иначе…
Иска ми се жените да знаеха, че когато става дума за подаръци, ние сме безпомощни като 5-годишно дете в квантовата физика. Напънът да изберем най-добрия подарък е в състояние да докара един мъж до сълзи. Така че, ако не ни дадете някакъв ясен знак или не си кажете в прав текст какъв подарък искате, най-вероятно ще получите нещо, което не желаете. Както когато купих на жена ми билети за кеч шоу по повод годишнината ни. Ми тя беше казала, че обича спорта! Ричи Фриймън, 32 г., бизнесмен
Това казват известните, вие като тях ли сте?