Строго секретно - да поговорим за Мъже

Re: Строго секретно - да поговорим за Мъже

Мнениеот Елена Гилбърт » 19 Май 2012, 10:18

Genoveva написа:
Адел написа:
Finger написа:Не вярвам да има мъж, който да не харесва големи гърди, но каква е причината мъжете да си падат по пищните бюстове?

Това е абсолютна глупост. Познавам много мъже, които не харесват жени с големи гърди. Нещо повече сигурна съм, че това е широко разпространен мит, който няма нищо общо с действителността. Лично според мен мъжете харесват красиви жени ... Това е. Не големи гърди, бразилски дупета или дълги като небостъргачи крака... ;)

Напълно съм съгласна с теб, моят мъж не обича жени с големи гърди, но от към дупетата е малко по претенциозен. Не, че не познавам мъже, които са заклети цицомани.

Аз съм жена и сигурно е нормално да не разбирам мъжете :lol: Но това, което адски ми е смешно, е тяхната страст по гърдите! Не го разбирам хора, та това са просто едни гърди! Не разбирам тази мания, това постоянно гледане на гърди в нета, това е смешно и ако някой може да ми обясни на какво се дължи тази мания, ще му бъда безкрайно благодарна!
Елена Гилбърт

Мнениеот delinda » 19 Май 2012, 12:46

Елена Гилбърт написа:Аз съм жена и сигурно е нормално да не разбирам мъжете :lol: Но това, което адски ми е смешно, е тяхната страст по гърдите! Не го разбирам хора, та това са просто едни гърди! Не разбирам тази мания, това постоянно гледане на гърди в нета, това е смешно и ако някой може да ми обясни на какво се дължи тази мания, ще му бъда безкрайно благодарна!

Аз също не разбирам страстта им по женските гърди, както и по други части от женското тяло, като дупето, бедрата и т.н. Една жена не е съставено само пропорции. Как може красотата да се измерва в гръдна обиколка или в дължина на краката? 8-)
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот Ваня_13 » 26 Юни 2012, 15:42

Мили дами вижте какво прочетох днес и направо се възмутих! Мъжете не си падат по жени с коремче!
Мъжете не харесвали жени с с фигура като на Кейт Уинслет, тоест с тесни рамене и голямо дупе. Това заключение е направено след направено проучване сред стотици жени посещавали спортните зали е установено, че талията им е с 5 см. над нормата. Повечето жени над 24 годишна възраст са със слаби крака, закръглена талия и малко коремче.
images.jpg
images.jpg (4.1 KiB) Прегледано 762 пъти

За да бъде в здравословни норми съотношението между талията и ханша трябва да бъде по- малко от 0,8 .
Ваня_13

Мнениеот Finger » 27 Юни 2012, 15:25

Представете си, че сте открили Идеалния мъж, но нещо нещата не винаги вървят. Задавате си постоянно въпроса, дали все пак не правете грешка ето и 5 признака, които индикират, че сте с неправилния човек.

Липса на доверие

Доверие се гради с години, а се губи за секунди. Под тази максима градим връзките си, но ако не можете да имате доверие на мъжа до себе си, тогава всичко се обезсмисля, колкото и добър да бъде в леглото, колкото и пари да изкарва и колкото и да е силна химията по между ви.
Ако вие сте с мъж, който не държи на собствените си думи и уговорки с вас, то има само едно решение, което може да направите - бягайте далеч!

Извиненията
Нуждата да обичаме и да бъдем обичани е закодирана в ДНК-то ни, но понякога тази нужда ни довежда до задънена улица. Ако във вашата връзка винаги се нуждаете от оправдание за постъпките и поведението на половинката си, то знайте, че е време да му кажете едно голямо Сбогом! И да си потърсите мъж,за който няма търсите оправдание за постъпките му.

Щастливи или не

Ако вие се чувствате нещастни във връзката си, не мислите ли, че трябва да е обратното. Ако мъжът, с който се срещате ви кара по-често да роните сълзи от колкото да се усмихвате, то това е категоричен знак, че е време да скъсате с този човек.

Ако давате всичко от себе си, работите неуморимо за бъдещето на тази връзка и се опитвате всячески да правите всичко възможно за да съхраните връзката си, но нещата все не вървят. Всяка връзка разбира се има своите предизвикателства, но препятствията трябва да се преодоляват и от двамата. Ако това обаче не се получава, връзката ви е обречена на крах.

Ако ви е страх да го напуснете

Ако изпитвате страх да го напуснете, бъдете абсолютно сигурна, че той е господин "Грешка". Страхът е естественото състояние да се съхраним , страховете ви правят така, че да правите погрешен избор или да вземете погрешното решение. Може би ще ви е трудно на направите тази крачка, но един ден ще осъзнаете, че всъщност сте направили правилния избор, тръгвайки си от Него!
Finger

Мнениеот Genoveva » 12 Авг 2012, 15:14

Като говорим за мъже нека да не пропускаме десетте найдразнещи типа. Ето и кои са те:
1. Мъжът, който не престава да гледа в гърдите ви. Към този тип мъже спадат голяма част от мъжете в България. Има дори такива, които просто го правят безкрайно натрапчиво и те карат да се чувстваш ужасно неудобно. Правят го настоятелно и невъзмутимо, независимо колко пъти ги хванете да надничат в деколтето ви.

2. Обарвачът. Ужасно неприятен тип, той не пропуска повод да се докосне до всякакви части на тялото ви, да ви прегръща или да задържа дланите си прекалено дълго на места, на които не им е мястото.

3. Мъжът, който не признава личното пространство. Имате ли приятел или колега, който просто не схваща концепцията за лично пространство? Ето това е този неприятен тип: той е винаги прекалено близко, винаги се навежда твърде много или диша в лицето ви и си няма капка понятие от социален етикет.

4. Мръсникът. Има мъже, които си мислят, че неприличните приказки са всъщност комплименти, подходящи за всякакви случаи. Той ще заяви на всеослушания колко секси изглежда задника ви в тази пола и ще се чувства горд от оригиналността и близостта си с вас.

5. Богатият самохвалко. Този тип не престава да се самоизтъква и да говори за себе си, очаквайки всяка дама да прикляка в поклон в негово присъствие. Такъв мъж би накарал всяка жена да се чувства неудобно и неприятно в компанията му.

6. Фетишистът. Ако не споделяте интересите и увлеченията на заклетия фетишист, това може да бъде една много некомфортна среща. Представете си как той непрестанно ви говори за това как иска да смуче пръстите на краката ви или да носи чорапогащниците ви... Бррр!

7. Преследвачът. Това е мъжът, който не спира да ви среща „случайно" по местата, на които ходите и се е сприятелил с всичките ви приятели във фейсбук, макар, че сте го отхвърлили. Той си мисли, че с постоянство ще ви спечели, но всъщност само ви досажда, а и понякога ви плаши леко с неизменното си присъствие.

8. По-възрастният женкар. Това са едни от най-неприятните типове – онези, които не са успели да свикнат с идеята, че вече са остарели за този тип свалки и младежко общуване, и продължават да говорят и да се държат като 20-годишни с жените наоколо си. Те си въобразяват, че по-младите жени са лесна плячка и си позволяват да се държат разкрепостено с тях, защото уж това харесва на новото поколение...

9. Онзи, който ви зяпа непрестанно. Има погледи и погледи – разбира се, всяка жена казва, че иска мъжа до нея да я гледа в очите, но има мъже, които пренасят това на едно друго, леко зловещо ниво. Той ви зяпва от другата страна на стаята и не спира да ви гледа с настоятелен, обсебващ поглед в продължение на много време. А и всеки път щом го погледнете, не сваля очи, ами разтяга лицето си в подозрително широка усмивка.

10. Упоритият влюбен. Той е луд по вас и независимо какво му казвате или правите, той е убеден, че вие просто се правите на трудна, заради него. Това е един романтичен ад, защото той опитва всички, за да привлече вниманието ви и да ви спечели. Ужасно е трудно да се отървете от него, защото той просто не вярва, че вие не си падате по него.
Genoveva

Мнениеот Niko » 13 Авг 2012, 15:49

То това мъжете колкото и да ги приказваме все тая, те са пораснали деца и няма оправия, но все пак искам да ви предоставя едно интересно четиво за след обед.
Интересни факти за мъжкия мозък!
Въпреки, че повечето жени смятат, че този орган липсва при мъжете ще се опитам да докажа противното;) Този орган е отговорен за много действия при мъжете от шаренето с очи, до желанието им да се оженят. Но преди да се решите да се обвържете с даден мъж ето 10 неща, които трябва да знаете за мъжете:

10. По-емоционални
По принцип ние жените се смятат за по-емоционалните, но всъщност тази черта по-силно е изразена при мъжете.
Изследователи са открили, че малките момченца са много по-емоционално реактивни и експресивни от малките момиченца.
9. По-уязвими от самотата

Самотата не е положителна емоция при нито един от двата пола, но мъжете са по уязвими към самотата.

8. Концентрирани върху решаването на проблеми
Жените са по-склонни да проявяват съчувствие,но системата отговорна за проявата на съчувствие и съпричастност в мъжкия мозък, реагира, когато някой е напрегнат или има проблем, само че частта „да се реши, да се поправи" много бързо поема управлението.

7. Програмирани да се заглеждат по жени
В сравние с жените количеството на тестостерон в мъжкия организъм е в шесторен размер, именно той е отговорен за либидото и враждебността при мъжете.Тестостерона влияе влияе върху част от мозъка, която контролира импулсивните действия именно това кара мъжете да се обръщат след всяка минаваща покрай тях жена.Това се случва на автопилот и те много често забравят какво са видели само секунди след като обекта е преминал извън полезрението им.
6.Силно териториални
Ролята на мъжа е да защитава територия, така както е в природата сред животните, зоната ръководеща тези инстинкти е по-силно развита при мъжете от колкото при жените.
Жените, разбира се, също имат силно развито собственическо чувство, ала благодарение на горния факт, мъжете са много по-склонни да стават агресивни, когато са изправени пред заплаха за любовната си или жизнена територия.

5. Обичат командването

Нестабилна или неясна йерархия създава доста голям дискомфорт у един мъж. В такива моменти тестостеронът му се покачва и вроденият му инстинкт да се стреми да стан алфа, започва да афектира поведението му. Ала една твърдо установена субординация на командването, каквато има в армията например, намалява хормоните и обуздава агресията, смята Бризендайн.

4. Действително съзряват с времето
Докато мъжете са в период на растеж са твърде заети със съревнования на надмощие над други индивиди. Тази дейност губи своята привлекателност с напредване на възрастта, което се дължи на спада на нивото на тестостерона в организма му.
3. Узрява за бащинство

Малко преди мъжа да стане баща мозъкът му узрява за това. Според резултати от проучвания бъдещите татковци също преминават през хормонални изменения: нивото на пролактин се покачва, а това на тестостерона намалява, което вероятно провокира родителски инстинкт и държание.

2. Игрите с татко

Татковците имат специфичен начин на игра с децата – по грубоват, по-спонтанен, изпълнен с повече предизвикателства, от които децата могат да усвоят по-ефективно тактики за справяне в живота и да развият увереност в себе си. Оказва се също, че активните бащи намаляват опасността за рисково сексуално поведение у децата си.

1. Също мечтаят за сватбени камбани

Жените бленуват да се задомят, а мъжете да лудуват завинаги, гласи клишето.Ала това може да се окаже една от най-големите заблуди, която по всяка вероятност се дължи на факта, че за тест-субекти в изследвания по темата, най-често се ползват младежи и студенти.
И още нещо, което би успокоило жените, мъжете са по-склонни да изневеряват до 30-тата си година, след това те се концентрират основно върху осигуряване на семейството си.
Niko

Мнениеот southern_sun » 14 Авг 2012, 15:02

Ние жените все си мислим, че мъжете са толкова повърхностни и знаем всичко за тях, но се оказва, че не е точно така.
За да сме напълно сигурни, че знаем всичко за тях ще споделя с вас какво са написали за самите себе си малко по-известни мъже или по-скоро вижте техните отговори на въпроса" Какво бихте искали жените да знаят за мъжете?"

Мъжете и времето

Има „женско време” и „мъжко време”. За мъжете времето тече по-бързо, отколкото за жените. Айнщайн се е опитал да обясни това в своята теория на относителността, която е измислил в опит да се разбере с жена си. Затова следващият път, когато мъж не ви се обажда дълго време или са минали две седмици откакто ви е пратил есемес „Обичам те”, просто си спомнете, че това не означава, че не го е грижа за вас, а означава, че просто за него времето тече различно. Д-р Том Хакет, 44 г., хирург-ортопед

Обичаме да пазаруваме с вас… понякога

Какво аз бих искал жените да знаеха за мъжете? Ако сте си подравнили косата, не се ядосвайте, че не забелязваме, че сте с нова прическа. Помогнете ни да забележим – като например облечете нещо по различно същия ден. Също: всъщност, харесва ни да ходим на пазар с вас, особено ако ни позволите ние да изберем какво да облечете. А, и понякога се чудим защо ли някой толкова прекрасен като вас би искал да бъде с нас. Лало Фуентес, 34 г., треньор

Лигавенето не е плюс

Няколко неща са: несигурността е страшен минус; употребата на акроними като „lol” „lolz” или „rotfl” е разрешена само за 15 и по-малко годишни; мразим да ни викате „пич”, „френд” или „бро”, понеже не сте ни мъж-приятел; да смяташ, че Джъстин Бийбър е сладък… не е нито сладко, нито готино; и накрая – ходенето до тоалетната по двойки ни кара да се чувстваме адски тъпо. Бо Дейвидсън, 30 г., кънтри певец

Смелостта е ценена

Мъжете вече обичат тялото ви такова, каквото е, щом са с вас, но да покажете смелост като се съблечете гола е голям допълнителен плюс! Зарежете секси бельото – то е прекалено надценено. Бенджамин Уотсън, 30 г., футболист

Мъжете сме си още диваци и така си ни е добре

Иска ми се жените да разбираха, че колкото и цивилизован да е техният мъж, ние все пак си оставаме диваци. Даже и най-зализаният мъж в костюм на „Брук Брадърс” си остава пещерен човек вътре в себе си. Позволете ни да ръмжим и да бъдем самите себе си и ние с удоволствие ще ви довлечем нещо за вечеря в къщи. Тим Уилкинс, 43 г., комедиант

Всъщност ни пука повече, отколкото изглежда

Жените трябва да знаят, че външният им вид не е единственото, което има значение за нас. Ако искам връзка с някой, то с него трябва да ме свързва нещо повече от чисто физическа връзка. Най-доброто, което една жена може да направи, за да ме накара да я харесам, е да бъде самата себе си. Аарън Картър, 23 г., певец и актьор

Не сме чак пък толкова различни полове

Мъжете във фитнеса са точно толкова суетни, колкото и жените – и постоянно се оглеждат в огледалата. Ако пък говорим за кухнята, ние можем да правим не само барбекю. Достатъчно е само да ни помолите – обаче да е след като е свършил мача, моля! И накрая, мъжете също харесват салати – особено ако съдържат предимно бекон! Чък Хюз, 34 г., готвач

Нямам тайни

Досега винаги са ми казвали, че жените знаят всичко. Да не би да не е вярно?! Стив Бери, 56 г., писател

Не се престаравайте

Иска ми се жените да знаеха, че оценяваме часовете, които те прекарват в това да изберат подходящата дреха или да се напудрят и гримират, обаче това всъщност не е особено необходимо. „Направената” красота лови окото ни, обаче само естествената хубост го задържа. Томас Едуардс-младши, 26 г., бизнесмен

Направо си казвайте за подаръците, иначе…

Иска ми се жените да знаеха, че когато става дума за подаръци, ние сме безпомощни като 5-годишно дете в квантовата физика. Напънът да изберем най-добрия подарък е в състояние да докара един мъж до сълзи. Така че, ако не ни дадете някакъв ясен знак или не си кажете в прав текст какъв подарък искате, най-вероятно ще получите нещо, което не желаете. Както когато купих на жена ми билети за кеч шоу по повод годишнината ни. Ми тя беше казала, че обича спорта! Ричи Фриймън, 32 г., бизнесмен
Това казват известните, вие като тях ли сте?
southern_sun

Мнениеот the princess » 16 Ное 2012, 16:18

Не ви ли се е случвало да спорите с мъжа си, а той сякъш не разбира какво му казвате? Сякъш сте от различни светове, о не от различни планети той от Марс, а вие от Венера.
Всички се опитват да ви научат как да следим поведението на мъжа, как да разкрием чувствата си, но забравяме,че говорим за различни личности.
Когато искате да кажете нещо на един мъж, кажете му го директно, мъжете не могат да четат мисли, за тях сълзите са форма на изнудване.
Когато трябва да отговорите на един мъж отговорете му с " Да" или " Не", това е напълно достатъчно.За разлика от жените мъжете казват точно това, което мислят. Така, че не търсете скрити послания при тях няма задни мисли. Разберете мъжът си е мъж, вашата половинка, партньорът в живота ви, вашата дружка.Приемете го такъв какъвто е, не се опитвайте да го променяте, това не загубена битка.
the princess

Мнениеот beautymaniac » 22 Ное 2012, 16:11

Страхотна тема, ще я следя с интерес.
А иначе наистина често ми се случва да му говоря, а той даже да не слуша, но с годините свикнах с това. Със сигурност и аз имам кочества, които не му харесват. Опитвам се да го разбирам, но понякога търпението и разбирането ми си имат граници :?
beautymaniac

Мнениеот Kremiliya » 28 Яну 2015, 15:59

Аз съм си доволна от моя мъж, мисля, че извадих късмет :))
Аватар
Kremiliya

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски