Строго секретно - да поговорим за Мъже

Re: Строго секретно - да поговорим за Мъже

Мнениеот delinda » 03 Яну 2012, 10:40

Момичета, прочетох много интересни неща, за това какво да трябва да кажем на един мъж, за да е щастлив. Ако трябва да бъда откровена, на някои от тях доста се смях, но все пак реших да ги споделя с вас...

Изображение
Тази жена току що те загледа! Каква нахалница!
Ти си прав!
Щастливка съм, че те срещнах.
Ти не трябваше ли вече да си с твоите приятели в бара?
Сънувах невероятен еротичен сън и ти беше главното действащо лице.
Какво щях да правя без теб?
Да, да, да, точно така, по-надолу… Страхотен си!
Какво мислиш ти по въпроса?
Благодаря ти!
Обичам само теб!
Ще ми помогнеш ли да отворя този буркан?
Скъпи, няма ли да си купиш най-после въдицата, за която мечтаеше?
Имаш пълната ми подкрепа за всяко твое начинание.
Харесвам начина, по който държиш ситуацията под контрол.
След толкова време заедно все още съм луда по теб.
Не мога да повярвам колко добре изглеждаш!
Мило, какво искаш да ти сготвя за вечеря?
Искаш ли довечера да гледаме футбол и да ядем пържени картофки, вместо да пазаруваме?
Кога най-после ще доведеш всичките си колеги на купон, за да се запозная с тях?
Миличко, заповядвам ти да ме целуваш, да ме обичаш и никога да не ме оставяш!
Не искам никакви подаръци, ти си ми достатъчен!
Няма да мия чиниите точно сега, защото съм заета – идвам да

Изображение
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот Finger » 09 Яну 2012, 17:47

Не е точно така както го описвате, първо жените никога не сте толкова любезни(освен в началото на връзката), а и не всеки мъж си пада по изброените хобита.
Finger

Мнениеот delinda » 10 Яну 2012, 12:12

Finger написа:Не е точно така както го описвате, първо жените никога не сте толкова любезни(освен в началото на връзката), а и не всеки мъж си пада по изброените хобита.

E, стига Ви и тази любезност в началото. Мъжете и в началото не сте любезни! Освен това разбира се, че не се отнася за всички мъже. Ти можеш ли да си представиш да съществува мъж, който си пада по всички хобита? То ще е нещо страшно... :mrgreen:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот Forman » 18 Яну 2012, 15:38

Вие жените все си мислите, че знаете всичко за нас мъжете. Е не се мъчете, ще ви помогна малко с информация пък по-късно ще черпите ;)

нокти.jpg
нокти.jpg (5.29 KiB) Прегледано 549 пъти

1.Ярко червеният маникюр

Ако вие жените си мислите, че лакирвайки ноктите си с кърваво червено ще успеете да ни разтопите със страст, много грешите. Трябва да ви кажа, че много от нас господата ме обръщат никакво внимание на ноктите на жената , освен това ако попитате половинките си какъв маникюр харесват - светъл или тъмен, къс или дълъг почти всички ще ви отговорят единодушно, че ръцете на жените са красиви когато са по-естествени.

images.jpg
images.jpg (6.6 KiB) Прегледано 549 пъти

2. Хармонията пред големите гърди

Ако все още си задаваш въпроса дали половинката ти харесва по-големи гърди, бъдете на 100% сигурна, че е така само, че никога няма да си признае. И все пак трябва да знаете, много хубаво не е на хубаво,идеалните мерки са - слабо тяло, средно голям бюст, никой не харесва големи гърди на малко тяло.

изтеглен файл.jpg
изтеглен файл.jpg (6.98 KiB) Прегледано 549 пъти

3. И те искат близост!

Ако понякога твоят човек ти казва, че го задушаваш, радвай се, че не те лъже в очите. И все пак се оказва, че след определена възраст ние мъжете нямаме нищо против да допуснем до личното си пространство половинката си, дори трябва да знаете, че тогава ставаме по-големи глезльовци.

body-language1.jpg
body-language1.jpg (53.62 KiB) Прегледано 548 пъти

4. Приятелство между мъж и жена имало

Вероятно все още има наивници, които вярват, че е възможно да съществува приятелство между мъж и жена без екстри. Повярвайте ми, казват ви го защото искат да те вкарат в леглото си. Разбира се във всяко превило има изключения, но това се случва само тогава, когато мъжът и жената са израстнали от малки заедно.

images (2).jpg
images (2).jpg (8.63 KiB) Прегледано 548 пъти

5. Мъжете предпочитат… брюнетки

Десетилетия наред се смяташе, че мъжете си падат по блондинки, но сега не стои точно така въпроса. Брюнетките са по-предпочитани за сериозна връзка, докато блондинките са предпочитани за краткотрайните флиртове.
Аватар
Forman

Мнениеот Margo » 25 Яну 2012, 13:37

23398-1.jpg
23398-1.jpg (51.77 KiB) Прегледано 543 пъти
Колкото и да отричат мъжете голяма част от тях се прехласват по красивите женски гърди, не остава скрит и факта, че жените не по-малко от мъжете желаят да имат красив и стегнат бюст. На скоро открих и няколко любопитни факта за женските гърди, предоставям ги на вашето внимание, а вие решете дали е така!

Никакви мотори за жени с малки гърди!
images (12).jpg
images (12).jpg (10.6 KiB) Прегледано 543 пъти

Властите във Виетнам са издали забрана, с която се забранява на дамите с малки гърди да се возят на мотоциклети.Според здравното министерство на страната причината била да се предпазят дамите от наранявания.Реакцията от страна на жените била разбира се разбираема, те се противопоставили защитаващи дискраминационното си право, тъй е било сметнато за подтикващо да се увеличи броя на пластичните операции.
Това разбира се е пълен абсурд!

images (13).jpg
images (13).jpg (4.75 KiB) Прегледано 543 пъти
Мелодия за телефон уголемява бюста
През 2009 г. щур учен от Източна Азия заяви, че решението на проблемът „малки гърди” е мелодия за телефон. Д-р Хидето Томабечи създаде специални звуци, кръстени „Rock Melon”, които влияят на растежа на женския бюст благотворно. Мелодията е в комбинация от бебешки плач, което карало на подсъзнателно равнище женският организъм да увеличи производството на определени хормони. Малко странно, не мислите ли?

Голям бюст отървава от затвор
Големите гърди винаги са в плюс не само за мъжете, но и за веществено доказателство в съда, което да те спаси от решетките. През 2008 г. 38-годишна жена била арестувана за влизане взлом в апартамента на мъж, като преди това се ударила в тънката врата. Благодарение на отпечатъците от гърди по крехката врата се установило, че всъщност тези на жената са доста по-големи и няма как тя да е извършител на престъплението.

Гърдите растат непрекъснато
Оказва се, че след редица изследвания на жени с естествен бюст, в последните 10-15 години гърдите стават все по-големи и по-големи. И докато нашите майки са се радвали на среден размер, а бабите ни на съвсем малък чифт гърди, то ние, да не говорим за децата ни, направо сме си късметлийки. Отделно от това става все по-масово явление онези, които си нямат естествено големи гърди, да си слагат по чифт силикон.

images (14).jpg
images (14).jpg (5.85 KiB) Прегледано 541 пъти
Има и жени с три гърди
Да, вярно е! И дори описано в дебелите книги за единични медицински случаи. И тук не става дума само за трето зърно, но и за съвсем нормална оформена гърда. За радост, тези случаи са съвсем малко и не са лечими, но хирурзите имат решение на проблема.
Margo

Мнениеот Silvi » 26 Яну 2012, 17:40

Е мили дами, вижте какво открих днес
100_n-263x300.jpg
100_n-263x300.jpg (24.92 KiB) Прегледано 538 пъти
и не мога да не споделя с вас :lol: :lol: . Чета и умирам от смях, какво ли не правят няколко хартийки. Вие как мислите, вашите мъже от кой тип са?
Silvi

Мнениеот southern_sun » 01 Фев 2012, 18:07

Понякога не ви ли се е искало половинката ви да беше малко по-романтичен? На практика това е напълно възможно, но представите ни за романтика малко се различават от тези на мъжете. Какво означава думата романтика според един мъж? ОПределено не е вечеря на свещи или разходки на лунна светлина. Ако искате да накарате мъжкото сърце да забие учестено кажете му директно в очите, че искате да правите секс с него сега, това ще има по-голям ефект от колкото да увъртате. Всеизвестно е, че любовта на мъжа минава през стомаха и с очите си. Ако до сега за вас е било немислимо да обуете жартиери или да си купите секси бельо мисля, че сега е момента да го направите, това обезателно ще накара половинката ви да се почувства специален пък и наближава Свети Валентин и това е прекрасен повод да направите една вечер истински вълнуваща. Погалете го нежно под масата, прокарайте пръст по тила му, нека докосванията ви бъдат дискретни и нежни придружени със секси поглед
изпълнен с блясък и желание. Друго определение за романтична вечер е излизането му с приятели, колкото и странно да звучи това, не го спирайте да излезне на по бира и да се види с приятели, това определено ще бъде оценено. Когато му споделяте, че с него се чувствате в безопасност, той е на върха на щастието, защото за него това е още една осъществена цел и дори мечта – да бъде достатъчно силен, за да пази своята жена и да успява да я задоволява по всякакъв начин. Ако някога сте си мечтали за романтична вечер с шампанско и ягоди в този момент половинката ви мечтае за див и разюздан секс. Изненадайте го в асансьора или в колата. Мъжете обикновено не си признават, когато нещо ги тревожи. Таят проблемите в себе си, защото като цяло от тях се очаква да са силни, независимо какво се случва. Но всъщност тайно мечтаят за задушевен разговор с интелигентна жена. Не много често обаче, защото се губи тръпката. Просто се опитайте да хванете момента и ще спечелите поредната точка в неговото сърце. За разлика от жените мъжете са трудни за разбиране, имат свой собствен свят със свои правила и въпроси на които отговорът е един „ Мъжете знаят защо!”. Както всеки човек и те имат свое чувство за романтика, просто изглежда по по-различен начин. Обичайте ги и ги приемете такива каквито са!
southern_sun

Мнениеот ogi-smile » 06 Фев 2012, 16:24

Какви качества трябва да притежава един мъж, за да бъде перфектен.
Според чужденките
Съвсем наскоро световноизвестна компания реши да се допита до 3000 дами по въпроса какъв според тях е образът на Г-н Перфектен. За всеобща изненада обаче чужденките далеч не са от типа „не знаят какво искат”, както очаквахме, защото се оказа, че те имат само няколко важни критерия и то точно дефинирани. А именно: да е по-млад от 40, да е висок и тъмнокос, да има работа, чувство за хумор и да умее да готви. А ако е и романтичен – цена няма да има.
Българките коментират
Българките пък отговаряме много по-уклончиво и все пак на ниво, като 70% от нас казват, че идеалният мъж трябва да ни разбира, подкрепя, да умее да изразява чувствата си и да уважава жените. И това е вследствие на факта, че голяма част от дамите в страната ни се чувстват подценени, твърди проучване на Българкия фонд на жените. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Аватар
ogi-smile

Мнениеот Silvi » 10 Фев 2012, 14:24

Момичета имам един въпрос, попаднах на страхотен мъж - почти идеалния(казвам почти защото няма идеални хора) мъж, който ме обича много, но се страхувам да не е поредния мъжки блъф. Как да разберем дали любовта, която изпитва към нас е истинската?
Silvi

Мнениеот d_2 » 10 Фев 2012, 14:41

Silvi написа:Момичета имам един въпрос, попаднах на страхотен мъж - почти идеалния(казвам почти защото няма идеални хора) мъж, който ме обича много, но се страхувам да не е поредния мъжки блъф. Как да разберем дали любовта, която изпитва към нас е истинската?

Няма конкретен начин или уред за измерване и установяване на истинската любов. Единствено и само времето може да покаже и утвърди това. Моят съвет към теб е просто да продължиш напред, без да се замисляш за нищо. Нещата, които ще преживеете заедно сами ще ти покажат, дали този човек е твоята истинска половинка. ;)
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски