Строго секретно - да поговорим за Мъже

Re: Строго секретно - да поговорим за Мъже

Мнениеот lallali » 03 Ное 2011, 12:57

southernsun написа:
kriskiss2001 написа:Да разкараш някой е много лесно, но да го задържиш е трудно! ;)

Лесно е да разкараш някого ли :o ? Случвало ли ви се е да излезете на среща с някой и след това той да си мисли, че вие сте за винаги негова. Докато си разговаряте на срещата той по всякакъв начин показва нездравата си същност. След срещата му казвате, че може би няма да се видите и чуете, но въпреки това той приема тази ваша реплика за шега и не спира да настоява за втора среща, повтаряйки ви, че страшно много му липсвате!?! И кога точно е станало това след като вие сте се видели само веднъж? Повярвайте ми света е пълен с луди.

На мен това ми се е случвало, на такива мъже колкото и пъти да им отказваш, си знаят своето. Имам чувството, че отказът ги стимулира още повече. Ужасно преживяване беше!
Аватар
lallali

Мнениеот Margo » 03 Ное 2011, 17:17

lallali написа:
southernsun написа:
kriskiss2001 написа:Да разкараш някой е много лесно, но да го задържиш е трудно! ;)

Лесно е да разкараш някого ли :o ? Случвало ли ви се е да излезете на среща с някой и след това той да си мисли, че вие сте за винаги негова. Докато си разговаряте на срещата той по всякакъв начин показва нездравата си същност. След срещата му казвате, че може би няма да се видите и чуете, но въпреки това той приема тази ваша реплика за шега и не спира да настоява за втора среща, повтаряйки ви, че страшно много му липсвате!?! И кога точно е станало това след като вие сте се видели само веднъж? Повярвайте ми света е пълен с луди.

На мен това ми се е случвало, на такива мъже колкото и пъти да им отказваш, си знаят своето. Имам чувството, че отказът ги стимулира още повече. Ужасно преживяване беше!

Такива мъже ги отрязваш от раз и без да се замисляш.На жените ни се е паднала нежната природа, но понякога се налага да сме по-твърди.
Margo

Мнениеот kriskiss2001 » 04 Ное 2011, 10:46

Марго, ти не само си твърда, но и твърдоглава мъжемразка. Режи ги, като остарееш още те ще те режат :lol:
kriskiss2001

Мнениеот lallali » 04 Ное 2011, 11:00

kriskiss2001 написа:Марго, ти не само си твърда, но и твърдоглава мъжемразка. Режи ги, като остарееш още те ще те режат :lol:

Напротив! с напредването на възрастта жената става все по-желана и ако ти беше с богат сексуален опит, щеше да го знаеш ;)
Аватар
lallali

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА МЪЖЕТЕ

Мнениеот d_2 » 04 Ное 2011, 13:09

Изображение
Вижте какви интересни факти открих, свързани с мъжете.

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА МЪЖЕТЕ:

1. Мъжете обичат да готвят шашлици на дървени въглища. Всяко нещо, дори приготвянето на храна, става интересно за Мъжете, стига да е свързано с някаква опасност!

2. Мъжете с обица на ухото са по-подготвени за встъпване в брак! Първо – те вече са изпитвали болка и второ – знаят какво е да купуваш украшения!

3. Да се омъжиш за разведен мъж е оправдано от екологична гледна точка. Известно е, че на нашата планета мъжете са по-малко от жените и е доказано, че всеки ресурс, който не достига, трябва да се използва повторно!

4. Мъжете са необичайно самоуверени хора. Срещат се екземпляри, които - докато гледат мач по телевизията - смятат, че ако се концентрират достатъчно силно – могат да помогнат на любимия си отбор. Ако техният отбор има проблеми, те дават съвети на играчите направо през телевизора, а ако проблемите са по-сериозни (“Падаме с 3:0”)– са на път да вземат телефона и да се свържат директно с треньора (“Смени го тоя Топузаков, бе – не виждаш ли, че е дърво!”).

5. Мъжете обичат телефоните с повече копчета. Това им помага да се чувстват важни.

6. Мъжете обичат сутрин първи да прочитат вестника. Само мисълта, че той не е Най-първият, действа пагубно на психиката на Мъжа!

7. Всички мъже изпадат в ужас при вида на машинка за подвиване на мигли. Ето защо много жени крият въпросните машинки под възглавницата – вместо пистолет.

8. Всички мъже ненавиждат израза: “Трябва да си поговорим за нашите отношения!”. Тези 7 думи могат да хвърлят в ужас дори самият генерал Шварцкопф.

9. Мъжете са чувствителни по един много странен начин. Ако те са разпалили камината, а последният дънер не е догорял – те могат да приемат това като много тежка лична обида.

10. Статистиката сочи, че средната температура на мъжете е по-висока от тази на жените. Жени, ако през зимата вкъщи ви е студено – препоръчвам ви да взимате в леглото и мъж! Мъжете са един вид персонални “калорифери”, които леко похъркват.

11. Жените се отнасят към облеклото значително по-сериозно, отколкото мъжете. Не съм виждал мъж, който, пристигайки на официална вечеря, да произнесе отчаяното: “О, Господи! Как се излагам! По-добре да си тръгвам! Виждам още един мъж, който е облечен със същия черен смокинг!”

12. Повечето мъже ненавиждат да пазаруват. Точно по тази причина щандовете с мъжко облекло обикновено са на първия етаж – на две крачки от входа!

13. Ако мъжът ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – считайте, че той има сериозни намерения!

14. Ако излизате с някой мъж и мислите, че той е по-подходящ от другите, защото:
а) е станал по-улегнал,
б) започнал е нова работа,
в) вече посещава психоаналитик -
пригответе се за неприятна изненада. Работата е там, че теорията за гъсеницата, която се превръща в пеперуда, е в сила само за гъсениците и пеперудите.

15. Когато четирима или повече мъже се съберат на едно място, те си говорят за спорт. Когато четири или повече жени се съберат на едно място – те си говорят за мъже!

16. Повечето жени са интрувертни:
- Дали наистина съм влюбена?
- Удовлетворена ли съм емоционално и творчески?
Повечето мъже са екстравертни:
- Ще бият ли нашите довечера?
- Оправи ли ми колата?

17. Ако един мъж каже “Ще ти звънна!” и не ви звънне – това не означава, че е забравил да го направи, че е загубил вашия номер или че е умрял! Това означава, че той не иска да ви звънне!

18. Мъжът не обича да губи. Веднъж жена ми ме би на табла. После, когато ме попита: “Ще правим ли секс?”, аз отговорих – “Може, но не един с друг!”

19. Да се освободиш от някой мъж, без да накърниш неговата мъжественост, изобщо не е лесно! Изразите “Обирай си крушите!” и “Не искам да ти виждам очите!” могат да звучат и като покана. Ако наистина искате да се избавите от някой мъж, изберете си някоя от следните фрази: “Обичам те!”, “Искаш ли да се оженим?” или “Искам да имам дете от теб!”. След тези думи, мъжете винаги изчезват яко дим. Амам много яко!

20. Мъжете са толкова самоуверени, защото в детството си са се идентифицирали със супер-героите (Супермен, Спайдър мен, тоя-оня). По начало жените имат ниска самооценка, защото в детството си са се идентифицирали с куклата Барби.

21. Менопаузата при мъжете е значително по-забавна от менопаузата при жените. Когато жените са в менопауза – те дебелеят и често се потят. Когато мъжете са в менопауза – те свалят млади гаджета и карат мотори!

22. Мъжът забравя всичко, докато Жената нищо не забравя! Ето защо при предаването на футболни срещи – винаги показват повторения!

23. Повярвайте на горенаписаното, защото авторът е Мъж. Ако беше жена, все за нещо нямаше да е права!
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Как се държи той по телефона?

Мнениеот spend » 07 Ное 2011, 16:39

Мъжете прекарват 37 минути дневно на телефона.
Изображение
● Обажда се в последния момент.
Мъжът, с когото се виждаш, ти звъни само в деня, когато има възможност да ти отдели от драгоценното си време? В такъв случай вероятно е от типа хора, които предпочитат да не се ограничават с една възможност (ами ако внезапно изникне нещо по-добро?!), или просто не е толкова заинтригуван.

● Търси те само късно вечер.
Естествено не е изключено това да е знак, че преследва една-единствена цел (твоето доказателство: след няколко глупави реплики те пита дали може да дойде у вас). Но е възможно просто да се притеснява. Ако наистина си пада по теб, нищо чудно да му трябват няколко бири, за да събере кураж да те потърси.

● Обажда се няколко пъти седмично.
Въпросният тип ти звъни, да речем, през ден-два, дори понякога ти се обажда просто за да си побъбрите и да разбере как е минала седмицата ти, а не за да си определите среща. В такъв случай очевидно е истински заинтригуван от теб и не желае флиртът ви да отшуми просто ей така.

● Звъни ти по няколко пъти дневно.
Може да изглежда като жест на супер внимание, но в началото на отношенията такова поведение намирисва на прекалена зависимост. От друга страна, възможно е предишната му връзка да е приключила скоро и да бърза да направи отношенията си с теб по-сериозни.
Аватар
spend

Re: ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА МЪЖЕТЕ

Мнениеот Margo » 08 Ное 2011, 13:30

d_2 написа:Изображение
Вижте какви интересни факти открих, свързани с мъжете.

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ЗА МЪЖЕТЕ:

1. Мъжете обичат да готвят шашлици на дървени въглища. Всяко нещо, дори приготвянето на храна, става интересно за Мъжете, стига да е свързано с някаква опасност!

2. Мъжете с обица на ухото са по-подготвени за встъпване в брак! Първо – те вече са изпитвали болка и второ – знаят какво е да купуваш украшения!

3. Да се омъжиш за разведен мъж е оправдано от екологична гледна точка. Известно е, че на нашата планета мъжете са по-малко от жените и е доказано, че всеки ресурс, който не достига, трябва да се използва повторно!

4. Мъжете са необичайно самоуверени хора. Срещат се екземпляри, които - докато гледат мач по телевизията - смятат, че ако се концентрират достатъчно силно – могат да помогнат на любимия си отбор. Ако техният отбор има проблеми, те дават съвети на играчите направо през телевизора, а ако проблемите са по-сериозни (“Падаме с 3:0”)– са на път да вземат телефона и да се свържат директно с треньора (“Смени го тоя Топузаков, бе – не виждаш ли, че е дърво!”).

5. Мъжете обичат телефоните с повече копчета. Това им помага да се чувстват важни.

6. Мъжете обичат сутрин първи да прочитат вестника. Само мисълта, че той не е Най-първият, действа пагубно на психиката на Мъжа!

7. Всички мъже изпадат в ужас при вида на машинка за подвиване на мигли. Ето защо много жени крият въпросните машинки под възглавницата – вместо пистолет.

8. Всички мъже ненавиждат израза: “Трябва да си поговорим за нашите отношения!”. Тези 7 думи могат да хвърлят в ужас дори самият генерал Шварцкопф.

9. Мъжете са чувствителни по един много странен начин. Ако те са разпалили камината, а последният дънер не е догорял – те могат да приемат това като много тежка лична обида.

10. Статистиката сочи, че средната температура на мъжете е по-висока от тази на жените. Жени, ако през зимата вкъщи ви е студено – препоръчвам ви да взимате в леглото и мъж! Мъжете са един вид персонални “калорифери”, които леко похъркват.

11. Жените се отнасят към облеклото значително по-сериозно, отколкото мъжете. Не съм виждал мъж, който, пристигайки на официална вечеря, да произнесе отчаяното: “О, Господи! Как се излагам! По-добре да си тръгвам! Виждам още един мъж, който е облечен със същия черен смокинг!”

12. Повечето мъже ненавиждат да пазаруват. Точно по тази причина щандовете с мъжко облекло обикновено са на първия етаж – на две крачки от входа!

13. Ако мъжът ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – считайте, че той има сериозни намерения!

14. Ако излизате с някой мъж и мислите, че той е по-подходящ от другите, защото:
а) е станал по-улегнал,
б) започнал е нова работа,
в) вече посещава психоаналитик -
пригответе се за неприятна изненада. Работата е там, че теорията за гъсеницата, която се превръща в пеперуда, е в сила само за гъсениците и пеперудите.

15. Когато четирима или повече мъже се съберат на едно място, те си говорят за спорт. Когато четири или повече жени се съберат на едно място – те си говорят за мъже!

16. Повечето жени са интрувертни:
- Дали наистина съм влюбена?
- Удовлетворена ли съм емоционално и творчески?
Повечето мъже са екстравертни:
- Ще бият ли нашите довечера?
- Оправи ли ми колата?

17. Ако един мъж каже “Ще ти звънна!” и не ви звънне – това не означава, че е забравил да го направи, че е загубил вашия номер или че е умрял! Това означава, че той не иска да ви звънне!

18. Мъжът не обича да губи. Веднъж жена ми ме би на табла. После, когато ме попита: “Ще правим ли секс?”, аз отговорих – “Може, но не един с друг!”

19. Да се освободиш от някой мъж, без да накърниш неговата мъжественост, изобщо не е лесно! Изразите “Обирай си крушите!” и “Не искам да ти виждам очите!” могат да звучат и като покана. Ако наистина искате да се избавите от някой мъж, изберете си някоя от следните фрази: “Обичам те!”, “Искаш ли да се оженим?” или “Искам да имам дете от теб!”. След тези думи, мъжете винаги изчезват яко дим. Амам много яко!

20. Мъжете са толкова самоуверени, защото в детството си са се идентифицирали със супер-героите (Супермен, Спайдър мен, тоя-оня). По начало жените имат ниска самооценка, защото в детството си са се идентифицирали с куклата Барби.

21. Менопаузата при мъжете е значително по-забавна от менопаузата при жените. Когато жените са в менопауза – те дебелеят и често се потят. Когато мъжете са в менопауза – те свалят млади гаджета и карат мотори!

22. Мъжът забравя всичко, докато Жената нищо не забравя! Ето защо при предаването на футболни срещи – винаги показват повторения!

23. Повярвайте на горенаписаното, защото авторът е Мъж. Ако беше жена, все за нещо нямаше да е права!

Четох и се смях истински, :lol: :lol: колко много истини в няколко реда,
Margo

Мнениеот hera_00 » 14 Ное 2011, 13:21

Мъжете са като кученцата, трябва от малки да ги дресираш, за да не ти създават проблеми по-късно. :mrgreen:
Съветът е форма на носталгия. Даването му е начин да извадиш миналото от отпадъчните води, да го избършеш внимателно, да добоядисаш по-грозните му части и да го възстановиш за повече, отколкото то струва.
Аватар
hera_00

Мнениеот valiart » 14 Ное 2011, 13:37

hera_00 написа:Мъжете са като кученцата, трябва от малки да ги дресираш, за да не ти създават проблеми по-късно. :mrgreen:

Малко грубичко, но има истина :lol:
Аватар
valiart

Той изневерява, когато...

Мнениеот hera_00 » 21 Ное 2011, 10:42

Когато става въпрос за измами, мъжете са царе. Лъжат на карти, лъжат за годишните си приходи, а лъжат и жените си. Според едно злощастно проучване на агенция на име Ashley Madison, 50 до 60% от мъжете се поддават на извънбрачни изкушения в един или друг момент от брака си. Как да познаем дали не сме сред потърпевшите?
Изображение

Изведнъж е станал много внимателен към вас и към нуждите ви. Дължи се на чувството му за вина в началния етап на изневерите му. Купува ви шоколадчета и е мек като памук, което не е било характерно за него допреди известно време.

Започва скандали с повод и без повод. След това излиза от къщи ядосан и с трясък на вратата и отива Бог знае къде. Може би го прави, за да може да се срещне с любовницата си, а може би, защото е объркан от собствените си чувства и предателството си.

Мени настроенията си постоянно. В един момент е превъзбуден и необяснимо щастлив, а минути след това е мрачен и не желае да общува.

Той вече никога не си говори с вас. Живеете заедно, но не общувате и не правите нищо едновременно – когато вие гледате телевизия, той си стои в кухнята с лаптопа и ви подминава като вещ. Станал е отчужден и студен, без дори да си дава сметка, че е така.

Музикалните му вкусове изведнъж са се променили. Например цял живот е слушал рап, а напоследък си пуска рок парчета и изглежда се вживява в текстовете им. Такива промени обикновено не идват безпричинно.

Вече затваря вратите, докато преди ги е оставял отворени. Може да го прави, за да говори тайно по телефона, или за да се дистанцира от вас психически и физически.

Престава да ви прави комплименти за външния вид и не се сеща да каже, че ви обича без повод.

Предпочита да чете или да гледа телевизия пред това да прави нещо с вас, например – любов. Когато все пак се стигне до секс, той е някак разсеян и не се отдава напълно.
Съветът е форма на носталгия. Даването му е начин да извадиш миналото от отпадъчните води, да го избършеш внимателно, да добоядисаш по-грозните му части и да го възстановиш за повече, отколкото то струва.
Аватар
hera_00

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски