Строго секретно - да поговорим за Мъже

Re: Строго секретно - да поговорим за Мъже

Мнениеот kriskiss2001 » 02 Ное 2011, 11:21

По-добър става, защото свикваме с желанията на човека до нас
kriskiss2001

Петте най-тъпи мъжки реплики

Мнениеот spend » 02 Ное 2011, 11:47

Изображение

5. Не мога да остана...

Хич не си мислете, че имам предвид, че той не може да остане forever.

Не, той не може да остане за вечерта. И за да бъде максимално оригинален, ти казва: "Sorry, не мога да остана... Трябва да закарам майка ми на работа утре сутринта."

Вкаршваш погледа "WTF" и думите замръзват. Няма какво да кажеш.
Да се смееш ли, да плачеш ли? По- добре си замълчи... и да няма следващ път.

4. Имаш ли терен?

Той е голям мъж. Баба ми би го нарекла "дърт вол", но той още си живурка доволно в бащиното гнезденце. Това, разбира се, не го спира да има мераци и да нахалства да намериш място за любовната игра. Защото много ясно това, което има да ти предложи ще надмине всякакви твои смели очаквания и удоволствието е гарантирано.

Затова, миличка, смятам, се досещаш е редно да намериш терен, където той да ти се доказва многократно. Ако вземеш и някоя приятелка- още по- добре. Той е модерно момче и силите му стигат за всички.

Е, ако не се намери местенце ще те пита дали имаш кола... и тя би свършила работа в крайна сметка... Have fun!

3. Не съм готов да се обвържа

Ееее, момчета, много добре знаем какво значи тази ключова реплика, така че научете се да сте мъже!

"Не съм готов да се обвържа точно сега" = "Не искам да се обвързвам с ТЕБ!"

Щото всички знаем, че като ни удари сляпата неделя, забравяме на бързо за всякакви принципи за необвързване. А това, че на някои хора не им стиска да кажат нещата в прав текст си е друг въпрос.

Като казвам прав текст, не искам да поощрявам изказвания от рода на "грозна си", "тъпа си", "дебела си, затова не те искам за гадже", а просто давам зелена светлина на искрените отношения между половете. Не е толкова трудно, сигурна съм.

2. Симпатична си, ама не си мой тип!

Ха, сега да видииииииим! Що за реплика пък ще да е това?
Много funny, няма що!

Така извън контекста звучи доста стряскащо. След изцъкления поглед и възмутен фейс, който правиш, той бърза да ти обясни... То, всъщност, жена му го питала как е в новия офис и до кого седи. Той споменал, че до него е новата колежка...

На тъпия въпрос "Тя хубава ли е?", за да си спести семейното скандалче и подозрително ровене в телефона му вбъдеще, той отговаря: "Ами симпатична е, но не е мой тип!". А когато жена му разбира, че ти си с цели 5 години по- голяма от нея, си отдъхва и си казва наум: "Ех, тя даже е и стара... Няма грижи!"

Ха- ха- ха...

1. Може да ме гледаш...

Петък вечер е. Той е ди джей и те кани да го слушаш в полулярен софийски клуб. Ти си там, прелестна и готова за емоции. Музиката е екстремно тъпа, но за да не го обидиш, казваш, че отиваш да видиш една приятелка.

Той те кани да се върнеш в 5 ч, когато ще приключи и може да пийнете по едно насаме. Всички знаем, какво значи това, но теб те устройва. Връщаш се в уречения час, качвате се в колата му, той зарежда за 10 лв. (хахаха, не могааааааааа) и ти казва: „Sorry, ама няма как да стане да идем у нас. Един приятел иска да му помогна след 30 минути да си прибере апаратурата след участие."

Ми, хубаво! Тръгваш да слизаш от колата, за да си хванеш такси, но той те спира с думите, че все пак има половин час. Поглеждаш го с насмешка и с мисълта, че за толкова малко даже не си заслужава да се съблечеш, а той отчаяно заявява:

"Добре, де! Поне може да ме гледаш как мастурбирам."

Е, това вече е върхът. Избухваш в смях. Психопат!! Скачаш от колата и това е краят.

Ами това е, скъпи приятелки. В такъв свят живеем, с такива мъже. Иди после обясни на майка ти, защо само ходиш по чужди сватби...
Аватар
spend

Мнениеот bubulina » 02 Ное 2011, 12:00

:D жалко, че това е реалност при повечето.
bubulina

Re: Петте най-тъпи мъжки реплики

Мнениеот Margo » 02 Ное 2011, 12:26

spend написа:Изображение

5. Не мога да остана...

Хич не си мислете, че имам предвид, че той не може да остане forever.

Не, той не може да остане за вечерта. И за да бъде максимално оригинален, ти казва: "Sorry, не мога да остана... Трябва да закарам майка ми на работа утре сутринта."

Вкаршваш погледа "WTF" и думите замръзват. Няма какво да кажеш.
Да се смееш ли, да плачеш ли? По- добре си замълчи... и да няма следващ път.

4. Имаш ли терен?

Той е голям мъж. Баба ми би го нарекла "дърт вол", но той още си живурка доволно в бащиното гнезденце. Това, разбира се, не го спира да има мераци и да нахалства да намериш място за любовната игра. Защото много ясно това, което има да ти предложи ще надмине всякакви твои смели очаквания и удоволствието е гарантирано.

Затова, миличка, смятам, се досещаш е редно да намериш терен, където той да ти се доказва многократно. Ако вземеш и някоя приятелка- още по- добре. Той е модерно момче и силите му стигат за всички.

Е, ако не се намери местенце ще те пита дали имаш кола... и тя би свършила работа в крайна сметка... Have fun!

3. Не съм готов да се обвържа

Ееее, момчета, много добре знаем какво значи тази ключова реплика, така че научете се да сте мъже!

"Не съм готов да се обвържа точно сега" = "Не искам да се обвързвам с ТЕБ!"

Щото всички знаем, че като ни удари сляпата неделя, забравяме на бързо за всякакви принципи за необвързване. А това, че на някои хора не им стиска да кажат нещата в прав текст си е друг въпрос.

Като казвам прав текст, не искам да поощрявам изказвания от рода на "грозна си", "тъпа си", "дебела си, затова не те искам за гадже", а просто давам зелена светлина на искрените отношения между половете. Не е толкова трудно, сигурна съм.

2. Симпатична си, ама не си мой тип!

Ха, сега да видииииииим! Що за реплика пък ще да е това?
Много funny, няма що!

Така извън контекста звучи доста стряскащо. След изцъкления поглед и възмутен фейс, който правиш, той бърза да ти обясни... То, всъщност, жена му го питала как е в новия офис и до кого седи. Той споменал, че до него е новата колежка...

На тъпия въпрос "Тя хубава ли е?", за да си спести семейното скандалче и подозрително ровене в телефона му вбъдеще, той отговаря: "Ами симпатична е, но не е мой тип!". А когато жена му разбира, че ти си с цели 5 години по- голяма от нея, си отдъхва и си казва наум: "Ех, тя даже е и стара... Няма грижи!"

Ха- ха- ха...

1. Може да ме гледаш...

Петък вечер е. Той е ди джей и те кани да го слушаш в полулярен софийски клуб. Ти си там, прелестна и готова за емоции. Музиката е екстремно тъпа, но за да не го обидиш, казваш, че отиваш да видиш една приятелка.

Той те кани да се върнеш в 5 ч, когато ще приключи и може да пийнете по едно насаме. Всички знаем, какво значи това, но теб те устройва. Връщаш се в уречения час, качвате се в колата му, той зарежда за 10 лв. (хахаха, не могааааааааа) и ти казва: „Sorry, ама няма как да стане да идем у нас. Един приятел иска да му помогна след 30 минути да си прибере апаратурата след участие."

Ми, хубаво! Тръгваш да слизаш от колата, за да си хванеш такси, но той те спира с думите, че все пак има половин час. Поглеждаш го с насмешка и с мисълта, че за толкова малко даже не си заслужава да се съблечеш, а той отчаяно заявява:

"Добре, де! Поне може да ме гледаш как мастурбирам."

Е, това вече е върхът. Избухваш в смях. Психопат!! Скачаш от колата и това е краят.

Ами това е, скъпи приятелки. В такъв свят живеем, с такива мъже. Иди после обясни на майка ти, защо само ходиш по чужди сватби...

Чета и се смея сама на себе си :lol: :lol: Браво момиче, разкодира тайните послания на мъжете. Е ние жените също си имаме тайни послания когато искаш да разкараш някой ;)
Margo

Мнениеот kriskiss2001 » 02 Ное 2011, 12:41

Да разкараш някой е много лесно, но да го задържиш е трудно! ;)
kriskiss2001

Мнениеот spend » 02 Ное 2011, 12:49

kriskiss2001 написа:Да разкараш някой е много лесно, но да го задържиш е трудно! ;)

О повярвай ми ... понякога и да го разкараш качествено е трудно......
Аватар
spend

Мнениеот kriskiss2001 » 02 Ное 2011, 13:53

е ,ако е толкова трудно значи е налапал здраво, а ти се дърпаш
kriskiss2001

Знаете ли защо мъжете си падат по жени с високи токчета?

Мнениеот amfibiq » 03 Ное 2011, 11:31

Изображение
По съвсем обективни причини жена, обута с обувки на висок ток, може да изглежда уязвима. Високите токчета я правят по-нестабилна, по-трудно й е да върви бързо или да бяга, самата й походка се изменя, за да се съобрази с токчетата. Поради всичко това за някои от мъжете, жената на токчета подава сигнали: „Аз съм слаба, не мога да вървя наравно с теб, имам нужда от помощта ти.”

Ако вярваме на еволюционните теории, уязвимостта на жената се свързва с възприемането й като плячка, за която мъжете ловуват. Ако приемем, че някъде в генетичното наследство на мъжа се спотайва ловецът от праисторията, то той вижда нестабилно ходещата жена именно като плячка и не каква да е, а сексуална.Тя се превръща в обект на точно определени мисли. Към това се прибавя и друга теория – че обувките на високи токчета карат женските крака да приличат на тези на антилопа или на друго такова грациозно животно, което също отключва животински инстинкти и асоциации.

Факт е, че жената на високи токчета ходи по различен начин от жената на плоска подметка. Високите токчета действат първо оптически – издължават краката, карат фигурата да изглежда по-стройна. Освен това токчетата принуждават жената да ходи с по-изпънати прасци и по-изпъчени гърди – неща, които подчертават нейната привлекателност и съсредоточават погледа върху тялото на въпросната дама. Краката изглеждат по-дълги и по-нежни, защото обувките с токчета като цяло са тесни в предната си част и това удължава краката и прави цялата фигура по-пропорционална. Също така, походката на жената с токчета е по-бавна и полюшваща се. А това неизбежно се свързва със секс.

Обективно погледнато, жената с токчета се „извисява”. Дори да са 3-4 сантиметра, токчетата добавят както към ръста, така и към самочувствето й, особено ако дамата е с по-нисък ръст. Това също може би е причина мъжете да се заглеждат в жени с токчета – те не само че са по-високи, но и по-уверени заради това. Да не говорим, че тракането на токчетата известява за пристигането на въпросната жена, което й дава допълнително увереност.
Изображение
Аватар
amfibiq

Мнениеот southern_sun » 03 Ное 2011, 12:14

Аз пък някъде бях чела, че високите токове карат дупето на жената да изглежда по повдигнато. И съм напълно съгласна, че високите токове правят по- женствена фигурата на жената. Мъже вие какво мислите?
southern_sun

Мнениеот southern_sun » 03 Ное 2011, 12:48

kriskiss2001 написа:Да разкараш някой е много лесно, но да го задържиш е трудно! ;)

Лесно е да разкараш някого ли :o ? Случвало ли ви се е да излезете на среща с някой и след това той да си мисли, че вие сте за винаги негова. Докато си разговаряте на срещата той по всякакъв начин показва нездравата си същност. След срещата му казвате, че може би няма да се видите и чуете, но въпреки това той приема тази ваша реплика за шега и не спира да настоява за втора среща, повтаряйки ви, че страшно много му липсвате!?! И кога точно е станало това след като вие сте се видели само веднъж? Повярвайте ми света е пълен с луди.
southern_sun

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски