Строго секретно - да поговорим за Мъже

Re: Строго секретно - да поговорим за Мъже

Мнениеот lallali » 07 Окт 2011, 12:33

Green_man написа:
delinda написа:Пребит, с разбита уста и кървави ръце....на сутринта да ти направи палачинки :mrgreen: :twisted:

Аман от сабистични жени! Бъдете разумни без нас сте за никде

Green man, а вие за къде сте без нас? :oops: И защо казваш садистични? А какъв е този, който идва след 4 седмици чакане? Според мен е мазохист, затова дори не е нужно допълнително да се разкарва до аптеката, трябва да носи винаги аптечка със себе си, защото като знае какви ги върши, трябва да знае, че ще бъде и наказан :evil: :P
Аватар
lallali

Мнениеот lallali » 07 Окт 2011, 12:39

kleo написа:Браво мацки! Супер сте го казали ;) Евалата!

;)
Аватар
lallali

Правила за идеална втора среща...

Мнениеот d_2 » 12 Окт 2011, 10:24

Изображение
Първата ви среща е била истински хит и се чудиш докъде можеш да стигнеш на среща номер 2? Споко, ние ще ти кажем.

1. Ако среща номер 1 те е оставила напълно възхитена, разгледай профила му във Facebook преди да започнеш да си представяш сватбения ви ден. Може да откриеш за него характеристики като „Playstation маниак“. Или – не дай си Боже – да е фен на група със заглавие „Голото тяло на Майкъл Джордан“, хаха!

2. Увеличи флирт фактора помежду ви, но не прекалявай. „Харесва ми тениската ти“ става. „Тениската ти би изглеждала страхотното на пода в спалнята“ - плашещо.

3. Отпусни се и бъди себе си. Това е нещо като интервю за работа, а той очевидно е харесал CV-то ти първия път.

4. Можеш и да пиеш, но без да прекаляваш. Някои мъже биха си изкарали акъла от мацка, която доказва, че определено носи на алкохол... до 8 и 30 сутринта.

5. Две забранени теми: бившия и разюздания секс с бившия. Освен, ако не си на среща с бившия, разбира се.

6. Освен ако не си излязла с Кание Уест или някой известен футболист, предложи да си поделите сметката.

7. Ако имаш нужда от бягство, не прибягвай до плана „sms за помощ от приятел“. Веднага ще се досети какъв е проблемът, ако чуе, че апартаментът й гори... СЕГА...

8. ... и все пак не се чувствай длъжна да се виждате отново. Ако те отегчава, няма защо да не се извиниш, че имаш главоболие.

9. Не говори прекалено много. Подробностите около развода на родителите ти преди 10 години може да го накарат да преосмисли среща номер 3.

10. Ако първата среща е била истински хит, разберете се нещо за следобед. Това може да доведе до продължение през нощта... А ти поеми оттук.
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Какво искат да ни кажат мъжете

Мнениеот spend » 12 Окт 2011, 12:33

78.jpg
78.jpg (13.37 KiB) Прегледано 509 пъти

Както често сме казвали, дори най-откровените момчета понякога закодират думите си, така че да имаш нужда от преводач.

Той казва: „Защо не излезеш с приятелките си довечера?”
Той има предвид: „Така няма да се чувствам виновен, когато те зарежа в петък вечер, за да играя футбол”.

Той казва: „Имаш хубава усмивка”.
Той има предвид: „В момента те зяпам в устата, защото умирам да те целуна”.

Той казва: „Довечера ще правим каквото искаш”.
Той има предвид: „Довечера ще правим каквото искаш, но няма да е лошо в сметката да влиза и секс”.

Той казва: „Видях, че онзи там те заглежда”.
Той има предвид: „Но ти не проявяваш интерес, нали
Аватар
spend

Мнениеот Sofito » 18 Окт 2011, 22:55

Тайната на добрата връзка не се търси, тя се случва. Най-добрия мъж до вас се усеща. Но може би всичко става с опит.
Sofito

Мнениеот valiart » 18 Окт 2011, 23:00

Няма какво да се чака, трябва да се действа! Има една стара българска мъдрост: "Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват"

P.S. Аз искам да съм от лудите :lol:
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 31 Окт 2011, 13:12

valiart написа:Няма какво да се чака, трябва да се действа! Има една стара българска мъдрост: "Докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват"

P.S. Аз искам да съм от лудите :lol:

Лелеее, лудетино, ако си до мен ще видиш ти какво е луд по теб ;)
kriskiss2001

Мъжете харесват...

Мнениеот d_2 » 31 Окт 2011, 15:14

Изображение
Мъжете харесват жени на токчета, въпреки че масово се носят ниски, равни или платформи. Високите токчета, без значение дали са комбинирани с пола, панталон или дънки, подчертават крака и правят походката секси.
Мъжете харесват дълги коси, без значение на черта или на стъпала, филирана, с бретон, без бретон. Така жената подчертава женското в себе си.
Мъжете харесват по светъл тен на кожата, въпреки че всички жени старателно събират тен, ходят на плаж, солариум или се мажат с разни бронзанти.
Мъжете харесват жени с лек грим, дотолкова, че почти да не се забелязва, но все пак с дълги пърхащи мигли и сочни устни. Спирала, бледи сенки в бежово – кафявата гама и гланц за устни. Толкова!

Мъжете харесват поддържани нормално дълги нокти на ръцете, без значение дали е френски маникюр, ноктопластика, камъчета, цветенца, рисунки или обикновен лак. Но поддържани!
Мъжете харесват жената просто да изглежда добре в дрехите си, да са й по мярка, чисти, спретнати и съчетани.
Мъжете харесват загатване на прелестите на жената, а не пълният й показ.
Мъжете харесват устни в естествен цвят, но влажни или с блясък. Гланц за устни е напълно достатъчен.
Мъжете харесват очи, гримирани в естествени цветове - бежово, кафяво, бледо розово.
Мъжете харесват леките и нежни дамски парфюми. А не тежки и лютиви, та чак да им става лошо, когато са около нея.
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот kriskiss2001 » 31 Окт 2011, 15:16

Да, точно това харесват мъжете, аз също. Имам много слаби места пред такава прелест
kriskiss2001

Мъжете обичат да се гушкат???

Мнениеот delinda » 02 Ное 2011, 10:59

Изображение
Всички твърдят, че жените винаги искат само "да се гушкат", но според последното проучване това е пълен мит. Целувките и прегръдките всъщност са по-важни за щастието на мъжете, отколкото на жените.

Сексът е по-важен за дамите

В проучването са взели участие 1009 хетеросексуални двойки на средна възраст със сериозни дълготрайни (средно 25-годишни) връзки, живеещи в пет различни държави. Те са попълнили специални въпросници за удовлетвореността от връзките и сексуалния си живот, чрез които са направени изненадващи открития.

Става ясно, че мъжете, които редовно се целуват и прегръщат с половинките си, са средно три пъти по-щастливи от мъжете, които си позволяват прегръдки по-рядко. При жените подобни прояви на нежност обаче не се отразяват толкова на удовлетвореността от връзката.

За жените сексът става по-добър с течение на времето. Анкетираните показват повече удовлетвореност, след 15-годишна връзка.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски