xrisy_vd написа:Всеки път като видя свекърва си виждам как свива устните си, на темето й поникват два големи рога като на Хелбой, а погледа й ... напоследък все по- често като я видя ми идва да прибегна до насилие.Всяка дума написана тук ще бъде малка в сравнение с всичко което чувствам и мисля за нея, за човека който се опитва да развали семейството ми от както не кръстих дъщеря си на нея. Това същество ежедневно бълва помия, постоянно има какво да каже и си мисли, че винаги е права. Опита се да ме моделира, да ме унижи до краен предел, изобщо не коментирам обидите събрали се за скромните ни 4 години познанство. Момичета мечтая си за едно огледало отразяващо всяка дума, тогава знам към кой ще го обърна
donni написа:xrisy_vd написа:Всеки път като видя свекърва си виждам как свива устните си, на темето й поникват два големи рога като на Хелбой, а погледа й ... напоследък все по- често като я видя ми идва да прибегна до насилие.Всяка дума написана тук ще бъде малка в сравнение с всичко което чувствам и мисля за нея, за човека който се опитва да развали семейството ми от както не кръстих дъщеря си на нея. Това същество ежедневно бълва помия, постоянно има какво да каже и си мисли, че винаги е права. Опита се да ме моделира, да ме унижи до краен предел, изобщо не коментирам обидите събрали се за скромните ни 4 години познанство. Момичета мечтая си за едно огледало отразяващо всяка дума, тогава знам към кой ще го обърна
![]()
![]()
![]()
![]()
не ти е леко, разбирам, но няма как да те успокоя, можеш да си направиш една мислена черупка с огледална повърхност, в която да влизаш при срещите с нея, така бъди сигурна, няма да те закача, изпитах го!
xrisy_vd написа:donni написа:xrisy_vd написа:Всеки път като видя свекърва си виждам как свива устните си, на темето й поникват два големи рога като на Хелбой, а погледа й ... напоследък все по- често като я видя ми идва да прибегна до насилие.Всяка дума написана тук ще бъде малка в сравнение с всичко което чувствам и мисля за нея, за човека който се опитва да развали семейството ми от както не кръстих дъщеря си на нея. Това същество ежедневно бълва помия, постоянно има какво да каже и си мисли, че винаги е права. Опита се да ме моделира, да ме унижи до краен предел, изобщо не коментирам обидите събрали се за скромните ни 4 години познанство. Момичета мечтая си за едно огледало отразяващо всяка дума, тогава знам към кой ще го обърна
![]()
![]()
![]()
![]()
не ти е леко, разбирам, но няма как да те успокоя, можеш да си направиш една мислена черупка с огледална повърхност, в която да влизаш при срещите с нея, така бъди сигурна, няма да те закача, изпитах го!
Няма начин никой да ме успокоиОпитвам се да избягвам всякакъв контакт, но става по- зле, идва отключва си и стои до вратата и слухти вкъщи ли съм, спя ли, детето не ходеше на ясла до преди 2 месеца, идва уж за 5 минути и става време да си лягаме тя още стои. Ние живеем в тяхно жилище с брата на мъжа ми, ако сложа ключа за да не дойде почва да звъни на вратата, по телефона, на мъжа ми дори да е на работа, аз знам че е нейния дом, не ми е позволено да забравя даже за секунда. Тя идвала да види децата си и внучка си... Да изчисти стаята на 26 годишния си син, защото той нямал жена да му чисти.
Представете си шока в който бях- прибираме се с мъжа ми и детето от почивка, чиниите прередени, сготвила 20 манджи, изчистила и ми изпрала прането( включително и бельото ми), сложила ароматизатор в коридора защото имало някаква неприятна миризма( от краката на брата на мъжа ми). Естествено че ще е мръсно и ще мирише, когато ни е нямало 2 седмици, а милия й син не е пипнал даже чинията да си измие, накрая аз съм лошата и мърлата. Направо ми призлява като си помисля.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта