Правила на форума
Добави отговор

Re: СВЕКЪРВАТА - ВИДОВЕ И ПОДВИДОВЕ :)

12 Авг 2014, 14:13

Всеки път като видя свекърва си виждам как свива устните си, на темето й поникват два големи рога като на Хелбой, а погледа й ... напоследък все по- често като я видя ми идва да прибегна до насилие. :D Всяка дума написана тук ще бъде малка в сравнение с всичко което чувствам и мисля за нея, за човека който се опитва да развали семейството ми от както не кръстих дъщеря си на нея. Това същество ежедневно бълва помия, постоянно има какво да каже и си мисли, че винаги е права. Опита се да ме моделира, да ме унижи до краен предел, изобщо не коментирам обидите събрали се за скромните ни 4 години познанство. Момичета мечтая си за едно огледало отразяващо всяка дума, тогава знам към кой ще го обърна 8-)

12 Авг 2014, 14:40

xrisy_vd написа:Всеки път като видя свекърва си виждам как свива устните си, на темето й поникват два големи рога като на Хелбой, а погледа й ... напоследък все по- често като я видя ми идва да прибегна до насилие. :D Всяка дума написана тук ще бъде малка в сравнение с всичко което чувствам и мисля за нея, за човека който се опитва да развали семейството ми от както не кръстих дъщеря си на нея. Това същество ежедневно бълва помия, постоянно има какво да каже и си мисли, че винаги е права. Опита се да ме моделира, да ме унижи до краен предел, изобщо не коментирам обидите събрали се за скромните ни 4 години познанство. Момичета мечтая си за едно огледало отразяващо всяка дума, тогава знам към кой ще го обърна 8-)

:o :shock: :o :shock: :D не ти е леко, разбирам, но няма как да те успокоя, можеш да си направиш една мислена черупка с огледална повърхност, в която да влизаш при срещите с нея, така бъди сигурна, няма да те закача, изпитах го! ;)

12 Авг 2014, 16:34

donni написа:
xrisy_vd написа:Всеки път като видя свекърва си виждам как свива устните си, на темето й поникват два големи рога като на Хелбой, а погледа й ... напоследък все по- често като я видя ми идва да прибегна до насилие. :D Всяка дума написана тук ще бъде малка в сравнение с всичко което чувствам и мисля за нея, за човека който се опитва да развали семейството ми от както не кръстих дъщеря си на нея. Това същество ежедневно бълва помия, постоянно има какво да каже и си мисли, че винаги е права. Опита се да ме моделира, да ме унижи до краен предел, изобщо не коментирам обидите събрали се за скромните ни 4 години познанство. Момичета мечтая си за едно огледало отразяващо всяка дума, тогава знам към кой ще го обърна 8-)

:o :shock: :o :shock: :D не ти е леко, разбирам, но няма как да те успокоя, можеш да си направиш една мислена черупка с огледална повърхност, в която да влизаш при срещите с нея, така бъди сигурна, няма да те закача, изпитах го! ;)

Няма начин никой да ме успокои :roll: Опитвам се да избягвам всякакъв контакт, но става по- зле, идва отключва си и стои до вратата и слухти вкъщи ли съм, спя ли, детето не ходеше на ясла до преди 2 месеца, идва уж за 5 минути и става време да си лягаме тя още стои. Ние живеем в тяхно жилище с брата на мъжа ми, ако сложа ключа за да не дойде почва да звъни на вратата, по телефона, на мъжа ми дори да е на работа, аз знам че е нейния дом, не ми е позволено да забравя даже за секунда. Тя идвала да види децата си и внучка си... Да изчисти стаята на 26 годишния си син, защото той нямал жена да му чисти.
Представете си шока в който бях- прибираме се с мъжа ми и детето от почивка, чиниите прередени, сготвила 20 манджи, изчистила и ми изпрала прането( включително и бельото ми), сложила ароматизатор в коридора защото имало някаква неприятна миризма( от краката на брата на мъжа ми). Естествено че ще е мръсно и ще мирише, когато ни е нямало 2 седмици, а милия й син не е пипнал даже чинията да си измие, накрая аз съм лошата и мърлата. Направо ми призлява като си помисля. :(

13 Авг 2014, 10:17

xrisy_vd написа:
donni написа:

Няма начин никой да ме успокои :roll: Опитвам се да избягвам всякакъв контакт, но става по- зле, идва отключва си и стои до вратата и слухти вкъщи ли съм, спя ли, детето не ходеше на ясла до преди 2 месеца, идва уж за 5 минути и става време да си лягаме тя още стои. Ние живеем в тяхно жилище с брата на мъжа ми, ако сложа ключа за да не дойде почва да звъни на вратата, по телефона, на мъжа ми дори да е на работа, аз знам че е нейния дом, не ми е позволено да забравя даже за секунда. Тя идвала да види децата си и внучка си... Да изчисти стаята на 26 годишния си син, защото той нямал жена да му чисти.
Представете си шока в който бях- прибираме се с мъжа ми и детето от почивка, чиниите прередени, сготвила 20 манджи, изчистила и ми изпрала прането( включително и бельото ми), сложила ароматизатор в коридора защото имало някаква неприятна миризма( от краката на брата на мъжа ми). Естествено че ще е мръсно и ще мирише, когато ни е нямало 2 седмици, а милия й син не е пипнал даже чинията да си измие, накрая аз съм лошата и мърлата. Направо ми призлява като си помисля. :(

:o :o :o :o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: какви жени имало, е, поне знаеш каква майка да НЕ ставаш (от една страна) :idea: от друга за известен начин за справяне с проблема, аз бих пробвала с истината (грозна за нея), но очи в очи...
аз поне не разбирам как се трае това положение, аз не бих могла :|

18 Ное 2014, 15:20

Защо така не ги харесвате тези свекърви, аз си мисля,че по-новата партида са по-готини, вярно,свекърви на годините на баба ми с разбиранията от едно време са си страхотия. А и сега като се замислих, има един фактор, който ми прави впечатление, принципа е "на мен като ми е било гадно и на теб трябва да ти е гадно", тогава просто за спорта сякаш ни вгорчават живота ;)

01 Дек 2014, 15:06

Съжалявам ви вас с тези чудовища за свекърви! Чувала съм какви ли не митове и легенди, но това вече е прекалено! Надявам се никога да не стана такава свекърва! :)

01 Дек 2014, 18:03

Не ви завиждам с подобни жени насреща! Аз с моята много се разбирам, за щастие, много мила жена, не ми се меси и дори взема моята страна в спорове :mrgreen: :mrgreen:

11 Дек 2014, 15:16

Хахахах кой знае и моята майка един ден каква свекърва ще бъде, тя много много не се интересува от любовния ми живот, но като опре ножа до кокала сигурно трудно ще ме даде. Надявам се само да не прави проблеми на бъдещата ми жена :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6