Кухненско обзавеждане

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Кухненско обзавеждане

Мнениеот Pipilota » 12 Фев 2015, 11:35

много ми харесват сегашните кухненски обзавеждания, но хич не са изгодни и не са трайни, имам кухня от 6г и вече е захабена и трябва да я сменям :(
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот silver933 » 12 Фев 2015, 12:56

Pipilota написа:много ми харесват сегашните кухненски обзавеждания, но хич не са изгодни и не са трайни, имам кухня от 6г и вече е захабена и трябва да я сменям :(

Има си недостатъците, у нас е на 8г. обзавеждането и вече са се захабили плотовете, не че е крайно зле, но няма да е лоши да се подмени. Едно време кухните им са били вечни, сега не е така с това пдч.
Аватар
silver933

Мнениеот Rali_hr » 12 Фев 2015, 14:35

Много харесвам кухните големите и да има плот по средата - всичко бих трупала там ;)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Lilly_milly » 12 Фев 2015, 15:35

Нашата е от 12 години, но майка ми пази всичко като очите си и няма почти никаква промяна, освен в цвета на самите шкафове, понеже кухнята ни е на терасата, която е остъклена, но няма щори, та слънцето бие там яко, но пък всичко си е здраво, за разлика от кухнята на приятеля ми, която все едно война се е водило там, пак е на 12 години ама не можете да си представите за какво иде реч, сега и аз оглеждам за някакво обзавеждане, че лятото и нас ремонт ни чака :oops:
Lilly_milly

Мнениеот Kremiliya » 12 Фев 2015, 15:57

Lilly_milly написа:Нашата е от 12 години, но майка ми пази всичко като очите си и няма почти никаква промяна, освен в цвета на самите шкафове, понеже кухнята ни е на терасата, която е остъклена, но няма щори, та слънцето бие там яко, но пък всичко си е здраво, за разлика от кухнята на приятеля ми, която все едно война се е водило там, пак е на 12 години ама не можете да си представите за какво иде реч, сега и аз оглеждам за някакво обзавеждане, че лятото и нас ремонт ни чака :oops:

о, да експлоатирането на кухнята е от голямо значение, ако не се пази, а и мъж кухня да пази няма как да стане, особено ако му е дошла на готово :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Фев 2015, 16:09

Аз имам няколко изисквания към кухненското обзавеждане - да е голяма мивката, да има място и от двете страни на печката (котлоните), да има достатъчно място до фурната за да се отваря лесно, да има високи шкафове за препаратите, да има достатъчно място за всичките ми уреди и достатъчно контакти :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Mon_ton » 13 Фев 2015, 16:10

Много харесвам красивото кухненско обзавеждане, а колкото е по-голяма, толкова по-хубаво, което е страхотно :))
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 13 Фев 2015, 16:53

И аз мисля да ремонтирам кухнята у дома тази година, то не ми е точно у дома - в квартирата, но все пак се разбрах с хазяите, че ще е добре малко да освежа и да сменим някои мебели та и аз ще събирам идеи :)
Аватар
Elica

Мнениеот Malina » 13 Фев 2015, 17:11

Elica написа:И аз мисля да ремонтирам кухнята у дома тази година, то не ми е точно у дома - в квартирата, но все пак се разбрах с хазяите, че ще е добре малко да освежа и да сменим някои мебели та и аз ще събирам идеи :)

о, щом си се разбрала с хазяите е супер. Иначе идеи за кухни има, аз ще ти препоръчам задължително място за аспиратор ;)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот S_Milenska » 19 Юли 2015, 09:57

Andrey написа:
S_Milenska написа:Аз харесвам точно такива П-образни кухни, в които хем има много място, хем всичко е наблизо, докато при една от типа на Г може да се разхождаш 5 часа :mrgreen:
И разбира се точно по този повод, у нас пространството е такова, че не мога да събера П образна кухня, а само от Г образните ;(

:lol: :lol: :lol: Ти уби направо с обяснение :) у анс кухнята е точно такава каквато искаш, малка и практична и съм си я направил с плот отпред, става точно на П :)

Значи мога само да завиждам. Не всяка стая е пригодена за хубава кухня, но какво да се прави :)
Аватар
S_Milenska

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения