S_Milenska написа:На мен ми харесват кухтите с ПДЧ> много са красиви, изглеждат достатъчно хубави и семпли, не затискат жилището с излишни шкафове.
Хубавото е, че се и почистват много лесно :)
S_Milenska написа:На мен ми харесват кухтите с ПДЧ> много са красиви, изглеждат достатъчно хубави и семпли, не затискат жилището с излишни шкафове.
Lollipop написа:S_Milenska написа:На мен ми харесват кухтите с ПДЧ> много са красиви, изглеждат достатъчно хубави и семпли, не затискат жилището с излишни шкафове.
Хубавото е, че се и почистват много лесно :)
Alex_mor написа:Имам много як плот, който е сякаш ламиниран и се чисти супер лесно :)
julianne написа:Alex_mor написа:Имам много як плот, който е сякаш ламиниран и се чисти супер лесно :)
Ама как се води, ние имаме огнеопорен и си оставяме тенджерите от котлона направо на него, доволни сме, но пък се драска, вашият какъв е?
silver933 написа:julianne написа:Alex_mor написа:Имам много як плот, който е сякаш ламиниран и се чисти супер лесно :)
Ама как се води, ние имаме огнеопорен и си оставяме тенджерите от котлона направо на него, доволни сме, но пък се драска, вашият какъв е?
като е огнеопорен какво значи, че нищо не залепва по него ли? Нашия сякаш е такъв, слагаме тенджерите по него, но онзи ден жената забрави една тенджера, извря и водата и като я сложи на плота тенджераат залепна..И сега трябв да сменяме плота.. малко е,ама ме дразни, едно балонче изгоряло има сега.
Kaya написа:Аз най-много харесвам плота да е отгоре с мрамор, първо, че е най-подходящо, второ, че и най-лесно се почиства и е супер трайно, да не кажа безсмъртно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта