Кухненско обзавеждане

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Кухненско обзавеждане

Мнениеот Lollipop » 01 Дек 2015, 12:31

S_Milenska написа:На мен ми харесват кухтите с ПДЧ> много са красиви, изглеждат достатъчно хубави и семпли, не затискат жилището с излишни шкафове.

Хубавото е, че се и почистват много лесно :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Ginger » 01 Дек 2015, 13:16

Lollipop написа:
S_Milenska написа:На мен ми харесват кухтите с ПДЧ> много са красиви, изглеждат достатъчно хубави и семпли, не затискат жилището с излишни шкафове.

Хубавото е, че се и почистват много лесно :)

С кои ги сравнявате, спрямо дървените?? Не съм сигурна, въпреки че има и добри попадения...
Ginger

Мнениеот Alex_mor » 04 Дек 2015, 14:30

Имам много як плот, който е сякаш ламиниран и се чисти супер лесно :)
Alex_mor

Мнениеот julianne » 04 Дек 2015, 16:10

Alex_mor написа:Имам много як плот, който е сякаш ламиниран и се чисти супер лесно :)

Ама как се води, ние имаме огнеопорен и си оставяме тенджерите от котлона направо на него, доволни сме, но пък се драска, вашият какъв е?
julianne

Мнениеот silver933 » 04 Дек 2015, 16:19

julianne написа:
Alex_mor написа:Имам много як плот, който е сякаш ламиниран и се чисти супер лесно :)

Ама как се води, ние имаме огнеопорен и си оставяме тенджерите от котлона направо на него, доволни сме, но пък се драска, вашият какъв е?

като е огнеопорен какво значи, че нищо не залепва по него ли? Нашия сякаш е такъв, слагаме тенджерите по него, но онзи ден жената забрави една тенджера, извря и водата и като я сложи на плота тенджераат залепна.. :mrgreen: И сега трябв да сменяме плота.. малко е,ама ме дразни, едно балонче изгоряло има сега. :pistoldouble:
Аватар
silver933

Мнениеот YoLindi » 04 Дек 2015, 17:15

silver933 написа:
julianne написа:

като е огнеопорен какво значи, че нищо не залепва по него ли? Нашия сякаш е такъв, слагаме тенджерите по него, но онзи ден жената забрави една тенджера, извря и водата и като я сложи на плота тенджераат залепна.. :mrgreen: И сега трябв да сменяме плота.. малко е,ама ме дразни, едно балонче изгоряло има сега. :pistoldouble:

Да, била съм в квартири, в който си мисля, че е огнеупорен, ама като твоят случай и хаайде, сменяй плот :oops: :evil: :evil: така и не се научих да ги различавам :smile:
YoLindi

Мнениеот Jully » 07 Дек 2015, 17:14

Не мисля, че по нещо за различават, а и колкото и да са огнеупорни то винаги имат някакъв лак, който ако температурата е много висока, както е станало в случая, няма как да издържи.
Аватар
Jully

Мнениеот Kaya » 08 Дек 2015, 10:57

Аз най-много харесвам плота да е отгоре с мрамор, първо, че е най-подходящо, второ, че и най-лесно се почиства и е супер трайно, да не кажа безсмъртно. :mrgreen:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот rabotnata pchela » 06 Яну 2016, 17:12

Kaya написа:Аз най-много харесвам плота да е отгоре с мрамор, първо, че е най-подходящо, второ, че и най-лесно се почиства и е супер трайно, да не кажа безсмъртно. :mrgreen:

Красиви са, но хубавите кухни обикновено струват мноого м ноого кинти ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Kremiliya » 07 Яну 2016, 16:39

На мен атзи кухня много ми харесва, харесва ми идеята да има повече място в кухнята, за да имам къде да сложа всичко, което искам да имам като уреди:
DIY-Secrets-Budget-Kitchen-Renovation.jpg
DIY-Secrets-Budget-Kitchen-Renovation.jpg (36.98 KiB) Прегледано 256 пъти
Аватар
Kremiliya

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения