Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кухненско обзавеждане

20 Юли 2015, 12:42

S_Milenska написа:
Andrey написа:
S_Milenska написа:Аз харесвам точно такива П-образни кухни, в които хем има много място, хем всичко е наблизо, докато при една от типа на Г може да се разхождаш 5 часа :mrgreen:
И разбира се точно по този повод, у нас пространството е такова, че не мога да събера П образна кухня, а само от Г образните ;(

:lol: :lol: :lol: Ти уби направо с обяснение :) у анс кухнята е точно такава каквато искаш, малка и практична и съм си я направил с плот отпред, става точно на П :)

Значи мога само да завиждам. Не всяка стая е пригодена за хубава кухня, но какво да се прави :)

То и при нас е всичко на една ръка, но не от удобство е направена така, а защото няма място за повече :(

12 Авг 2015, 14:11

най-изгодни са кухните от дърво,ама са скъпички. спомням си нашите като обзавеждаха купнята дадоха бая пари ама вече не е мръднала 15 години.

12 Авг 2015, 14:32

annamaria написа:най-изгодни са кухните от дърво,ама са скъпички. спомням си нашите като обзавеждаха купнята дадоха бая пари ама вече не е мръднала 15 години.

Но има ли от този тип кухни от дърво, които изглеждат добре, колкото съвременните от пдч? :) да не се лъжем, сегашните кухни са супер красиви! :) А що се отнася до материала, мисля че наистина си права, все пак остават за толквоа дълго време, а добре изглеждащата кухня иска подръжка, ако се сменя на 5-6 г. ще стане като сума същото, а може би и отгоре. ЗНаем, че евтиното излиза скъпо в повечето случаи .

01 Сеп 2015, 10:40

доста идейни кухнички. изглеждат добре, стига да има достатъчно паричкки за качествено обзавеждане.

02 Сеп 2015, 11:10

С дървото идват и дървоядите. ПДЧ е най-добрата и лесна за поддръжка алтернатива.

02 Сеп 2015, 11:45

От ПДЧ са много красиви, но от дърво са страшно трайни, не знам наистина дали биха завъдили дървояди или други подобни гадинки, мисля, че са обработени за да са защитени. :roll: В ПДЧ-то няма ли все пак пак дървесина?

02 Сеп 2015, 12:41

Мъжът ми се занимава с мебели и твърди, че от дърво са най-добрият избор, но са страшно скъпи, мисля, че има за какво да имат такава цена, не вярвам, че ще имат проблем с буболечки.

14 Сеп 2015, 13:28

Не вярвам, че на фона на тези страшни цени за дървото това е реалана опасност, то по тази логика щеше да е по-евтино. :)

04 Ное 2015, 13:19

Snejna написа:Не вярвам, че на фона на тези страшни цени за дървото това е реалана опасност, то по тази логика щеше да е по-евтино. :)

:+1: Да и аз си мисля, че няма как това, което е по-скъпото да е по-некачествено.. абсурдно е.

05 Ное 2015, 14:48

На мен ми харесват кухтите с ПДЧ> много са красиви, изглеждат достатъчно хубави и семпли, не затискат жилището с излишни шкафове.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6