Правила на форума
Добави отговор

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

25 Яну 2016, 11:17

fawla написа:А не знам, ама определено си има заплаха, ако въпреки забавната част той се поддаде и си мушне номера в ръкава ѝ после да не се чудите от къде ви е дошло. :mrgreen:

Колко нагла трябва да си, за да сваляш някой пред жена му? :shock:

25 Яну 2016, 16:40

penelopa написа:
fawla написа:А не знам, ама определено си има заплаха, ако въпреки забавната част той се поддаде и си мушне номера в ръкава ѝ после да не се чудите от къде ви е дошло. :mrgreen:

Колко нагла трябва да си, за да сваляш някой пред жена му? :shock:

Ооо има такива, не знам и аз с какви очи го правят, но съм виждала такива и мъж, и жени!

25 Яну 2016, 17:20

Определено има такива, а и не мисля, че те са наясно, че там е половинката им, по-скоро си пробват късмета.

26 Яну 2016, 12:10

Важното е тръпка да има! :grin:

26 Яну 2016, 13:37

Ооо това е сигурен начин, че няма как да избяга тази тръпка, напротив, даже може и да доунищожи наченките на някакъв вид еднообразие

26 Яну 2016, 14:17

LaCoquine написа:Ооо това е сигурен начин, че няма как да избяга тази тръпка, напротив, даже може и да доунищожи наченките на някакъв вид еднообразие

Ако е здравословен флирт няма да пречи дамммм.. :) Обаче ако и той се поддава и се олива тогава вече е време за война.

29 Яну 2016, 13:13

Elica написа:
LaCoquine написа:Ооо това е сигурен начин, че няма как да избяга тази тръпка, напротив, даже може и да доунищожи наченките на някакъв вид еднообразие

Ако е здравословен флирт няма да пречи дамммм.. :) Обаче ако и той се поддава и се олива тогава вече е време за война.

Ако се поддава в присъствието на половинката си, работата е зле! Или е намек към нея, или зле с главата!

29 Яну 2016, 13:22

За мен е еднакво зле дали се случва в моето присъствие или отсъствие! :mrgreen:

29 Яну 2016, 17:10

qwerryyy написа:За мен е еднакво зле дали се случва в моето присъствие или отсъствие! :mrgreen:

Обаче не ти ли е приятно на теб да събираш мъжките погледи като излзеш на разходка или друго?

29 Яну 2016, 17:15

kauda написа:
qwerryyy написа:За мен е еднакво зле дали се случва в моето присъствие или отсъствие! :mrgreen:

Обаче не ти ли е приятно на теб да събираш мъжките погледи като излзеш на разходка или друго?

Оооооо :) Аз ще отговоря направо, да не смесваме нещата! Едно е с мен да флиртуват, друго е да флиртуват с мъжа ми :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11