pavleta написа:Който каже, че никога през живота си не е лъгал, не му вярвам! Няма начин! Дори и безобидна лъжа да е, пак е лъжа. Но при някои си болестно състояние. Ако не излъже нещо, няма да е той!
black написа:Имам един познат, който няма ден, в който да не е излъгал. Това вече е болестно състояние за мен. Пълни глупости ръси и никой не му вярва, но той си продължава. Не знам дали разбира, че никой не го взима насериозно и никой не го смята за човек.
Andrey написа:Има и такива, които лъжат за добро утро. Сами се прецакват такива хора. Имам един познат, който лъже всеки за всяко нещо, все се опитва да се изкара невинен, много кадърен, много умен, много честен и подобни! А накрая остава и без приятели и без семейство, явно не е толкова умен за колкото се опитва да се изкара, нито за колкото се мисли.
pavleta написа:Докато разбереш, че някой те лъже и те прави на глупак, може да мине доста време. Но винаги истината излиза наяве. Колкото и да е добър в лъжите и манипулациите, идва момент, когато все за нещо ще го засечеш и ще лъсне пред теб с цялата си измислена същност. Оплитането в лъжите е неизбежно.
Това е много вероятно,те си живеят в техен си свят, в който те замесват без и да очакваш, може да се окажеш и такъв и онакъв..mamina написа:Да, най-добре да си нямаш работа с патологични лъжци. Все ще те забъркат в някоя каша да се чудиш как да се измъкнеш после. Току-виж ти спретнали и една хубава интрига.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта