Какво е лъжата? Как да се справим с патологичните лъжци?

Re: Познавате ли патологични лъжци и как се справяте с тях?

Мнениеот fawla » 02 Сеп 2015, 10:19

Harmony написа:Познавам такива, но просто ги режа още като усетя накъде отиват нещата, а и без това те обичат да си водят монолози и да си разказват нереалните истории :D :D но понякога е толкова забавно, имала съм такава позната, с която излизах, когато имах проблеми, само и само, за да се разведря :lol: :lol:

А не се ли изнервяш, че едва ли не те правят на олигофрен и ти се подиграват?
Аватар
fawla

Мнениеот Jully » 02 Сеп 2015, 10:54

и аз като теб, Fawla имам чувството, че едва ли не ме вземат за шматка и за всичко могат да ме излъжат, но си трая, избягвам да влизам в конфликти с такива хора, те просто не знаят на кой свят се намират.
Аватар
Jully

Мнениеот svetlozara » 02 Сеп 2015, 12:01

Както казва МaniJani най-добре е да ги игнорирате и да не им обръщате внимание, това е най-лесния и ефикасен начин да не се занимават нито те с вас, нито вие с тях, скоро ще им омръзне от безразличието ви и ще ви оставят на мира.
svetlozara

Re: Лъжата като болест

Мнениеот Krum » 03 Сеп 2015, 13:51

LEILA написа:
S_Milenska написа:Никой не приема лъжата като болест, не знам дали някой психолог би заел да лекува подобно нещо, а то не са единици такива случаи :!:

То това май си е в следствие на други неща, комплекси или някакъв страх от неодобрение, лъжата е само симптом. :P

Може и да е симпотом на простотия, ако безпричинно лъжеш кой е виновен :)
Аватар
Krum

Мнениеот kalinka-kuku » 03 Сеп 2015, 14:05

Не знам от какво могат да се притесняват или да се страхуавт, може би да не излезе на яве какви лузъри са, обаче не може да лъжеш като разпран и в същото време да искаш да не си лузър номер едно, нали?
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот kalinka-kuku » 03 Сеп 2015, 14:23

Дааа, него го болят краката за дето ти е лазил 2 часа по нервичките, а ти с добро после ще му мълчиш, такива трябва да бъдат ясно заставени да се осъзнаят, че лъжат, на това се убедих последните няколко дни, случайно се каза, че имам едни такъв колега, не го изтърпях!
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот silver933 » 07 Сеп 2015, 14:13

marsu написа:Не знам от какво могат да се притесняват или да се страхуавт, може би да не излезе на яве какви лузъри са, обаче не може да лъжеш като разпран и в същото време да искаш да не си лузър номер едно, нали?

Ей тва е въпросът, просто криворазбрана представа за кое е хубаво и правилно и кое не, има нещо сбъркано изначало в тея хора.
Аватар
silver933

Мнениеот fawla » 08 Сеп 2015, 15:46

Те не стига, че лъжат, ами са и нагли, когато се иска нещо от тях все не им отърва!
Аватар
fawla

Мнениеот mix_twix » 09 Сеп 2015, 11:33

fawla написа:Те не стига, че лъжат, ами са и нагли, когато се иска нещо от тях все не им отърва!

Да не мислиш, че им е лесно да поддържат такова реноме? :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот qwerryyy » 20 Окт 2015, 14:22

mix_twix написа:
fawla написа:Те не стига, че лъжат, ами са и нагли, когато се иска нещо от тях все не им отърва!

Да не мислиш, че им е лесно да поддържат такова реноме? :)

Сигурна съм, че изобщо не се затрудняват да поддържат такова име за себе си ;)
Аватар
qwerryyy

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с психология, психиатрия и сексология