Slavena написа:Защо трябва да е мил начина, директно трябва да им се казва !
то ще започне доста по-усилено да те убеждава в тези нещаВаня Стойчева написа:Братовчед ми е такъв човек. Него, ако го слуша някой, ще реши че едва ли не е арабски шейх, той е голямата работа, всичко разбира, а останалите са идиоти. Има пари, коли, жени и каквото ви дойде на ум, да му завиди човек! А действителността е много, много далечна. Просто се съгласяваме с него, когато се виждаме на семейни събирания и толкова.
Nightmare написа:Slavena написа:Защо трябва да е мил начина, директно трябва да им се казва !
И ще се опитваш да разубеждаваш братовчед като този
Slavena написа:Nightmare написа:Slavena написа:Защо трябва да е мил начина, директно трябва да им се казва !
И ще се опитваш да разубеждаваш братовчед като този
Ами да, защо да не?! Трябва да се казва всичко в прав текст и директно без заобиколки.
rabotnata pchela написа:Ами патологични лъжци винаги е имало и винаги ще има, не знам това може ли да се лекува, обаче не ми се вярва, че е някакъв проблем на психиката, ами си е съзнателна работа!
S_Milenska написа:Никой не приема лъжата като болест, не знам дали някой психолог би заел да лекува подобно нещо, а то не са единици такива случаи
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с психология, психиатрия и сексология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта