17 Апр 2015, 14:55
Е ти пък що си почнал така да се тормозиш, няма ли как да скалъпиш нещата на бързо, а трябва да отлагаш във времето?
17 Апр 2015, 15:09
Разбира се, лъжата си е лъжа, откъдето и да го погледнеш , нормално е това да ти носи стрес, а стреса болести, така че дай го по-спокойно, това ще мине и замине, а внимавай със здравето си!
22 Апр 2015, 16:29
Че лъжите влияят на здравето, влияят, но често самите мъже влияят негативно точно по този параграф, не лъжи или пък го прави по възможно по-добрия начин
22 Апр 2015, 19:48
mangusta написа:Че лъжите влияят на здравето, влияят, но често самите мъже влияят негативно точно по този параграф, не лъжи или пък го прави по възможно по-добрия начин

Това си е философия лъженето, не е за всеки, човека ще си докара инфаркт за едното предложение.
28 Апр 2015, 10:27
Хайде бе момко, не ѝ ли предложи на тази мома най-накрая?

Тя да не те разкара от толкова лъжи и притеснения?
28 Апр 2015, 14:56
Има хора, за които лъженето си е начин на живот. Или се успокой и потърпи, или направо и предлагай и да се приключва.
28 Апр 2015, 15:09
Filipa написа:Има хора, за които лъженето си е начин на живот. Или се успокой и потърпи, или направо и предлагай и да се приключва.

ТО винаги има гнили ябълки, на тях имам чувството, че им е лошо, ако не лъжат.
29 Апр 2015, 10:18
Pipilota написа:Filipa написа:Има хора, за които лъженето си е начин на живот. Или се успокой и потърпи, или направо и предлагай и да се приключва.

Уви, и тези ги има. Но добрата новина е, че не всички се раждаме със счупен корпус. Просто на някои им се пука някъде по пътя
30 Апр 2015, 15:28
Лъжите мислите ли че се възпитават ?:)
04 Май 2015, 09:11
Filipa написа:Pipilota написа:Filipa написа:Има хора, за които лъженето си е начин на живот. Или се успокой и потърпи, или направо и предлагай и да се приключва.

Уви, и тези ги има. Но добрата новина е, че не всички се раждаме със счупен корпус. Просто на някои им се пука някъде по пътя

Не знам в кой момент хората стават лъжци! Може би когато ги налегнат тийн годините и малко след това осъзнаят, че животът не е това, което си представят и почват да компенсират от някъде.