30 Апр 2014, 16:40
30 Апр 2014, 16:42
05 Юни 2014, 13:32
05 Юни 2014, 15:56
s_ivelina написа:на мен лично са ми правили магия..можете да проверите дали имате направена магия с яйце..също така яйцето пречиства от негативната ви енергия..при мен има резултат..и ако имате магия отивате в църквата записвате си имената и да ви четат Киприянови молитви..можете да дадете и блузка да ви я опеят и носите една седмица без да я сваляте от вас...върши чудеса...аз така правя...и се чувствам добре когато нещо усетя,че не ми са надер нещата и когато се караме в къщи ,ставаме буйни,нервни..и така..
05 Юни 2014, 15:56
s_ivelina написа:на мен лично са ми правили магия..можете да проверите дали имате направена магия с яйце..също така яйцето пречиства от негативната ви енергия..при мен има резултат..и ако имате магия отивате в църквата записвате си имената и да ви четат Киприянови молитви..можете да дадете и блузка да ви я опеят и носите една седмица без да я сваляте от вас...върши чудеса...аз така правя...и се чувствам добре когато нещо усетя,че не ми са надер нещата и когато се караме в къщи ,ставаме буйни,нервни..и така..
05 Юни 2014, 17:35
06 Юни 2014, 11:57
s_ivelina написа:да.така е,но също може яйцето да се сложи над главата за 5 мин.същия ефект..а може и друго.да се сложи с черупката цяло във водата и под леглото близо до главата ти.и така преспивам цяла вечер и на сутринта леко чупиш яйцето и го сипваш във водата..ако белтъка е сварен имаш магия..ако белтъка ти се точи като пипала плътни до повърхноста на водата имаш силна магия и силно урочасване..гледат се дали има плътни дебели пипала от белтъка ..и да стоят сварени..това е.ако искаш на някой друг човек да провериш дали има магия.или отрицателна енергия.слагаш под буркана неговата снимка и престоява цяла вечер..аз съм го правила..действа..Киприяновите молитви са голяма сила и премахват всичко..аз само тях ползвам..вече 4г.доволна съм
09 Юни 2014, 11:58
24 Ное 2014, 16:56
04 Дек 2014, 13:04