Как действат пилатес упражненията – цялостно или само на отделни части от тялото?

Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове

Re: Как действат пилатес упражненията – цялостно или само на отделни части от тялото?

Мнениеот Lili_pili » 16 Апр 2015, 17:10

Сега е модерен, това знам, не знам колко ще е по-полезна от аеробиката или от йогата и кавко ли е толкова различното, но е хубаво някакъв вид спорт да се случва ;)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Re: Как действат пилатес упражненията – цялостно или само на отделни части от тялото?

Мнениеот Mon_ton » 17 Апр 2015, 10:13

За човек, който не разбира от спорт, мога да ви кажа, че ми изглеждат почти еднакво всички видове упражнения на постелка. :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот valia.st » 11 Дек 2016, 17:50

упражненията по пилатес, които посещавам са малко силови и смятам да ги комбинирам с йога

къде ходите на пилатес? :cheerleaderkid:
valia.st

Мнениеот Bloody Mary » 04 Дек 2018, 11:13

Пилатеса е страхотен и помага за общо укрепване, не само за отделни части от тялото.
Аватар
Bloody Mary

Мнениеот Аля » 22 Апр 2019, 15:47

Действа на цялото тяло. Пилатесът не е за подценяване. Изглежда лежерно, но само отстрани. Натоварва много мускулите.
Аля

Предишна

Назад към Фитнес и кардио активност