Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс?

30 Мар 2016, 10:30

Elica написа:Мисля, че рутината много убива желанието за секс и най-вече това, че в повечето случаи мъжете са безучастни и чакат, вместо да направят нещо, за да им се прииска на жената. :roll:

О, да особено, когато имате 5-10 години зад гърба си заедно. Те все чакат, защото "те винаги са готови".. Измиване на ръцете ми се вижда. :mrgreen:

30 Мар 2016, 11:45

Дългогодишните двойки не се докосват вече. Ако започнете да се прегръщате, целувате по-често, нещата ще потръгнат. Стига и двамата да го правят :mrgreen:

30 Мар 2016, 12:50

pravilno написа:Дългогодишните двойки не се докосват вече. Ако започнете да се прегръщате, целувате по-често, нещата ще потръгнат. Стига и двамата да го правят :mrgreen:

Да права си, имам няколко по-близки, които имат дългогодишни връзки от типа на 8-10 години. Т.е. разликата не е толкова голяма. Еданта ми приятелка беше адски учудена, че другата двойка все още използва мили обръщения един към друг, целуват се и подобна интимност и близост, присъща за по-младите двойки. Надявам се много, когато и ние с моят мъж имаме толкова години зад гърба си да не забравяме да показваме интимността си между нас. :roll:

30 Мар 2016, 15:25

Мони и на мен ми се е случвало да ме питат как може още да се целуваме и прегръщаме, след като сме от толкова години заедно :shock:

31 Мар 2016, 11:42

Освен интимността мисля, че и смехът е важен. Много ми е неловко, когато попадна с двойка, която се муси помежду си или е сърдита на целия свят за нещо си. Няма как да не сте попадали на такива хора. Или вечно да се дразнят и да са забравили да се смеят заедно.

Re: Коя е любимата ви секс поза?

08 Апр 2016, 09:19

zagrijena написа:
Krum написа:Хм, аз съм фен на кучешката, котешката и всякакви пози от животинския вид. :lol:

В животинските влиза ли поза 69, като се има предвид, че близането е основно? :grin: Важното е разнообразие да има, че ако си караш само на една, голяма скука.

Ужис. :) За близане не се говори, бррр. Било основно! :banghead:

Re: Коя е любимата ви секс поза?

08 Апр 2016, 10:51

Аз нямам любима поза, обичам да разнообразяваме, а и не мисля, че може секса да е много разнообразен в леглото. Единия отгоре, другия отдолу, напред, назад, нищо съществено. :) Секс позите в кама сутра нямат достигане, за тях трябва да си абсолютна йога.

Re: Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

11 Апр 2016, 14:58

Да, разбира се, може да допринесе и ако жената е готова да изпробва всяко различно нещо, то това със сигурност ще накара мъжа да я харесва и желае повече. Но проблемът би дошъл от там, в жалението си да угодим на мъжа, дали няма да нарушим собствените си принципи, като жени?

12 Апр 2016, 09:20

fairy написа:Освен интимността мисля, че и смехът е важен. Много ми е неловко, когато попадна с двойка, която се муси помежду си или е сърдита на целия свят за нещо си. Няма как да не сте попадали на такива хора. Или вечно да се дразнят и да са забравили да се смеят заедно.

Е, то някои хора отстрани не можеш да разбереш какви са. Знаеш ли колко пънове познавам, които дори не забелязваш, че липсват примерно. Не мога да си представя, че са супер забавни вкъщи.. те как си поддържат отношенията?

12 Апр 2016, 09:36

Аз мисля, че жените сме тези, които разпалваме тръпката, нали се предполага, че мъжете винаги са готови за секс, макар че не е истина. У нас като сме имали сухи периоди аз спасих положението, макар че напоследък пак влизаме в подобна дупка, но мъжът ми все отегчен и все нещо не му е на кеф. Какво да го правя? Да кокетнича?!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 23